Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בטיחות וגג פנורמי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
.

אותו כנ"ל לחלון בגג שיש לי בקאמרי, גימיק מיותר, פתחתי אותו אולי שלוש פעמים מאז שהיא ברשותי.

דווקא מבחינתי חלון גג זה משהו שהוא חובה ברכב, אני עושה בו שימוש מרובה למרות הלחות הנוראית שיש פה, פשוט פותח אותו ומדליק מזגן, אני אוהב שהוא מאיר את הרכב וגם קצת שמש לא מזיקה.

באותו הקשר של אור, עכשיו אחרי שהתרגלתי לרכב עם ריפודים בהירים יהיה לי פחות נעים לנסוע ברכב עם פנים כהה מאוד.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
דווקא מבחינתי חלון גג זה משהו שהוא חובה ברכב, אני עושה בו שימוש מרובה למרות הלחות הנוראית שיש פה, פשוט פותח אותו ומדליק מזגן, אני אוהב שהוא מאיר את הרכב וגם קצת שמש לא מזיקה.

באותו הקשר של אור, עכשיו אחרי שהתרגלתי לרכב עם ריפודים בהירים יהיה לי פחות נעים לנסוע ברכב עם פנים כהה מאוד.

לא יודע אם זה חובה. אין ספק שחלון גדול שמכניס אור (לפי דרישה/ז"א עם אפשרות כיסוי) מוסיף המון. חלון פנוראמי גדול בחורף ובלילה, מוסיף לחווית הנסיעה של הנוסעים. בסה"כ זה משדרג את המכונית.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
אתה מתכוון שכשסוגרים עם הכיסוי מבפנים, אז זה נראה כמו ברכב רגיל ללא גג פנורמי? אם זה ככה, אז זה מצויין.

לא, זה לא המצב. תכף אעלה תמונה של זה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

למיטב זכרוני גג פנוראמי הוא לא מהסוג שנפתח.

יש חלון שמש (או סאנרוף) שכן.

לגבי בטיחות, כמו שכבר כתבו, חוזק הגג הוא בקורות ובמסגרות שעוטפות את הגג. הפח עצמו (או הזכוכית) לא משתתף כלל בחגיגה.

פורסם
למיטב זכרוני גג פנוראמי הוא לא מהסוג שנפתח.

יש חלון שמש (או סאנרוף) שכן.

לגבי בטיחות, כמו שכבר כתבו, חוזק הגג הוא בקורות ובמסגרות שעוטפות את הגג. הפח עצמו (או הזכוכית) לא משתתף כלל בחגיגה.

נכון - צודק, פאנורמי אינו נפתח. אך בהחלט בחלק מהמכוניות גם לו יש כיסוי פנימי אפקטיבי לחלוטין.

אפקטיבי = אוטם חדירת אור/חום, בהקשר הזה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
מזכיר לך לגבי התמונה. תודה.

צודק, ברח לי מהראש.

הכיסוי סגור:

close.jpg

הכיסוי פתוח - גג פנורמי מבפנים:

open.jpg

הסאנרוף פתוח:

openal.jpg

הסאנרוף מבחוץ:

openout.jpg

הגג מבחוץ:

outside.jpg

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
צודק, ברח לי מהראש.

הכיסוי סגור:

[ATTACH]300710[/ATTACH]

הכיסוי פתוח - גג פנורמי מבפנים:

[ATTACH]300711[/ATTACH]

הסאנרוף פתוח:

[ATTACH]300712[/ATTACH]

הסאנרוף מבחוץ:

[ATTACH]300713[/ATTACH]

הגג מבחוץ:

[ATTACH]300714[/ATTACH]

קודם כל תודה.

אז זה בכל זאת נראה מבפנים במצב סגור כמו ברכב ללא גג פנורמי. אני מתכוון שרואים תיקרה מכוסה לכל אורכה. ההבדל הוא שעם גג פנורמי רואים שיש פתח בתקרה שהוא מכוסה. זה מה שהתכוונתי.

העיקר שניתן לכסות את כל התקרה לגמרי ורק כשיש צורך, פותחים את הכיסוי. בסוכנות אמרו שב-I30 החדשה יש את אותו גג פנורמי כמו בוולוסטר. מעולה!

פורסם

גג שמש זה דבר מאוד חשוב במחינתי, אני יכול לאמר בפה מלא שזה אחד החסרונות הגדולים בקיימן, באינפיניטי הגג מתרומם ב95 אחוז מהנסיעות, אפילו בגשם אני פותח אותו לפעמים.

haters will hate

פורסם

היית פעם בלוס אנג'לס? אתמול 46 מעלות...

היום יציב על 44, לא כייף גדול, כל החלונות סגורים אבל פותחים חרך בגג כדי שהאוויר החם יצא :)

מזג האוויר בלוס אנג'לס זה הכי קרוב למזג האוויר של ת"א.

haters will hate

פורסם
אם האוטו מתהפך זה מתחת לראש.

זו זכוכית מחוסמת, כמו השמשה הקדמית והאחורית.

ה-2 סנט שלי בזכוכיות.

הזכוכית בגג של הרכב היא טריפלקס מחוסם, כמו שבדרך כלל עושים מעקות בקניונים,

ההבדל בין טריפלקס למחוסם רגיל הוא שטריפלקס מורכבת מ-2 זכוכיות שמודבקות ובמקרה של

שבירה לא מתפזרות לכל הכיוונים ונופלות על ראש האנשים, אלה נשארות כמקשה אחת.

אף אחד לא ירצה שיפלו עליו שברים של זכוכיות מקומה שלישית על הראש.

התקן הזה נכנס לפני 8 חודשים, עד אז היה מותר גם 15 ממ מחוסם.

הזכוכיות הקדמית והאחורית ברכב גם כן טריפלקס מהסיבה הפשוטה

ששברי זכוכית שעפים לפנים במהירות של 120 קמ"ש יכולים לפצוע ולהרוג ולכן הזכוכית נשארת כאילו שלמה במקרה שבירה.

הזכוכיות בצד מחוסמות בלבד ומאפשרות המלטות מהרכב במקרה שריפה\שקיעה של הרכב במים.

אין לי מושג כמה מ"מ הזכוכית הפנורמית אבל היא טריפלקס בוודאות.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

יתכן שגודל חלונות הדלתות או שטח הזכוכית בגג (אם היא איכותית ומחוסמת) לא פוגע בבטיחות.

עם תכנון וביצוע ברמה מתאימה - של מבנה הדלת או הגג - ההגנה על הנוסעים נשמרת.

בסניק יש חלונות גדולים יחסית - דבר מצויין ומהנה - והיא קבלה את מקסימום כוכבי הבטיחות גם לפני 10 שנים ויותר.

ילה גבר בא נראה! מר +1

• תוכן חדש...