Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני מעוניין לקנות רכב מאדם פרטי. אך הרכב כרגע נמצא בבעלות זמנית על פי הרישיון של סוכנות רכב. המוכר טוען שבהעברת הבעלות הרכב אינו מאבד יד. כלומר כרגע על הרישיון כתוב שהסוכנות היא יד שנייה. וברגע שהעביר את הרישיון הרכב ישאר בחזקת יד שנייה.

אם תהליך זה הגיוני? ויש דברים כאלה?

פורסם

קודם כל, לסוכנות רכב מורשית אכן יש בעלות על הרכב מבלי שהבעלות תוסיף לרכב "יד".

מה שלא הבנתי - אם הבעלות היא על שם הסוכנות, מה לך ולבעלים הפרטי (הקודם)? הרכב שייך לסוכנות והיא הגורם היחיד איתו אתה מבצע את העסקה.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

נכון. כל העסק נראה אפור. הוא טוען שהסוכנות בבעלות של חבר/דוד/מישהו וביא כרגע בבעלותה של הסוכנות מסיבות כלכליות. אך האדם מוכר את הרכב

פורסם

שלא יספר סיפורי סבתא :x.מדובר בסוחר עם מגרש פרטי.

השאלה היא,האם הוא מורשה מבחינת משרד התחבורה עם תו סחר (ואז מספר הידיים לא ישתנה) או שמדובר על סוחר מדרכה ואז תעבור עוד יד ?

ד"א אני מאוד מקווה בשבילך שלא מדובר במגרש בחיפה ברחוב יפו(קרוב לשווארמות),שם כל 3 חודשים משנים את שם החברה בגלל הבעלים חייב מיליונים בהוצאה לפועל.מרוב שינוי שמות כבר לא יודע את שם המגרש הנוכחי (האחרון היה CMOBILE).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

שווה לבדוק אם הסוחר ואם הוא לגיטימי, אצל סוחרי רכב מסודרים יש "הפקדת סוחר", רישיון רכב בצבע כתום אני חושב, מה שאתה מתאר מעלה על פניו חשד שאותו "סוחר" רוצה למכור לך את הרכב "בשחור" כדי שלא יצטרך לדווח על העסקה לרשויות המס.

• תוכן חדש...