Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 406 , 2001 בעיה בגיר\מחשב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן האחרון שמתי לב כשכאני מתניע את האוטו , כתוב לי על הצג של המחשב Automatic gear fault , והנורה של S והכוכבית של השלג מהבהבות , וכשאני מעביר לD אני שומע בום ממש חזק כאילו מישהו בעט לי באוטו. אני נותן טיפה גז מתחיל לסוע וזה נעלם , וככה זה כל הזמן. עכשיו הייתי במוסך מורשה לבדיקה , וגם עשיתי טיפול לא מזמן (למרות שלא טיפלו לי בגיר) אמרו שהאוטו תקין והכל טוב. אני לא יודע אם זאת בעיה בגיר , יכול להיות שזה בעיה במחשב? כי שמתי שמן בבלמים ועדיין כתוב לי במחשב שאין שמן בבלמים

פורסם

פנה למכון גירים אוטומטיים בלבד באיזור מגוריך כדי שהתקלה הקיימת לא תחמיר ותפגע בכל הגיר.

כתוב מהיכן אתה בארץ כדי לקבל המלצה על אחד כזה מתאים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

ברגע שנרשמה תקלה בגיר תהיה בטוח שיש תקלה בגיר. מחשב הגיר מכניס אותו למוד חירום על כל תקלה, אפילו אם התקלה זניחה.

במוד חירום הגיר נמצא באופן קבוע בהילוך שלישי ורק אחרי שמכבים מנוע הוא חוזר לעבוד כרגיל.

מי שנוסע במצב הזה גורם נזק מכני לגיר וכך קורה לעיתים קרובות שתקלה שאפשר היה לתקן בכמה מאות שקלים הופכת לשיפוץ הגיר באלפים רבים. הכנס לתיקון עכשו, אולי תכסוך הרבה כסף.

פורסם

צריך להוסיף, שאם המנורות נדלקות מיד כשפותחים סוויטש או מיד כשמתניעים, הסבירות הגבוהה יותר היא שיש בעיה חשמלית, כלומר חיישן מנותק\לא תקין, קצר וכו'.

פורסם

דבר נוסף:

הנורות של השלג והספורט יכולות להבהב עם הדלקת הרכב גם במקרה שמונה חיי השמן בגיר (סוג של פונקציה שקיימת במחשב גיר) הגיע לנקודה שבה צריך להחליף את השמן בגיר (הגיר יתפקד כרגיל ולא יהיו תקלות במחשב גיר, אבל צריך לאפס את מונה חיי השמן של התיבה וכמובן להחליף את השמן בגיר).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

כל השמנים במצב מצוין וחדשים , הייתה לי בדיקה חינם במוסך מורשה והם גם אמרו שהשמנים חדשים והכל תקין.

הייתי היום במוסך שאני תמיד הולך אליו , הוא חיבר את המחשב לאוטו ואמר שיש בעיה בגיר וצריך להחליף שני חיישנים בגיר , הוא אמר שהוא לא יודע מחיר מדויק , מישהו יודע כמה זה בערך עולה?

פורסם

כשמדובר בגירים אוטומטיים, ב-AL4 המפורסם במיוחד, רצוי מאד להגיע למקום המתמחה בגירים האלה לביצוע בדיקה מדוייקת ותיקון מיקצועי ואמין.

פורסם

אם האבחון נכון, מדובר על החלפת שסתומי ויסות-לחץ.יש להחליף גם שמן גיר בעבודה הזו.

תיקון בסדר גודל של 1500-2000 ש"ח.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

דיברתי עם המוסכניק שאני תמיד הולך אליו , הוא אמר לי שהחלפת 2 שסתומים מהמוח וגם שמן גיר וכל העבודה של זה היא 1400 שקל , זה מחיר סביר?

פורסם

לא יקר. אם הוא יודע מה הוא עושה המחיר סביר.

אם הוא יודע רק להחליף סולנואידים, ואח"כ תהיה לך בעיה אחרת בגיר אתה בבעיה.

כדאי לך לפנות למכון לגירים אוטומטיים.

• תוכן חדש...