Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה למסך מחשב עד גודל 22

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

8ms מתאים לעבודה משרדית בעיקר, הדילאי יורגש בצורה מינורית, אבל יורגש בצורה מעצבנת כאשר תשחק משחקים שהם יותר רציניים מסימס.

המחשב לא משמש לדברים כבדים והמשחק הכי כבד עליו הוא סימס 3 של הילדה.

תודה רבה לכולם על העזרה !

ליאור

שים לב, המשחק הזה הופך עולמות. שים עין על הילדה, החברה ויתרה על מסאז' מפנק ממני למשך שעה בשביל להמשיך לשחק עם החתולים והכלבים המאומצים בPETS.

פורסם

איזה קטע, בדיוק התחלתי לשחק BF3. התחלתי לשחק ב2 בלילה והמשכתי עד 5 בבוקר מרב שזה ממכר. בדיוק עכשיו יצאתי שוב מהמשחק כי זה מעייף! משחק אדיר, פשוט אדיר. הקמפיין אולי לא גאוני אבל המולטיפלייר פשוט חלום.

ולעניין, כמו שאתה יכול להבין אני נהנה מאד מהמשחק וברשותי מסך 5ms. זה מעולה

פורסם

לעניות דעתי זה יספיק.

המסך הזה הוא מבין המבוקשים גם בקרב הגיימרים כך שלא נראה לי שיהווה בעיה.

תתחדש.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אם יסייע למישהו בעתיד, כמה אתרים להשוואת מסכים שסייעו לי:

פראד אפשר להתעלם ממיקומו (מזרח גרמניה), הוא לא ידידותי במיוחד אבל יעיל.

סקירה מפורטת והשוואה בין Dell U2312HM LG IPS231P כמובן אפשר לבדוק כל דגם אחר.

תמיד אפשר לגגל על מסך למשחקים, מסכים הכי טובים וכו'. יש הרבה אתרים, קצת סינון יביא את הטובים והעדכניים.

אחר כך - לך תחפש את החומרה הרצויה בישראל...

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...