Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה למסך מחשב עד גודל 22

Wiking
שימו לב! השרשור הזה בן 4146 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

במסך מחשב במחשב הביתי נסדקה זכוכית המסך. המסך LCD של IBM בן 7 ולכן לא רואה טעם לנסות אפילו לתקן.

זקוק להמלצה למסך מחשב עד 1000ש"ח.

גודל המסך הישן הוא 19 אבל אין בעיה לשדרג ל-22.

חשוב לציין שמדובר על מחשב לא חדש. יציאת מסך במארז היא VGA.

מקריאה חפוזה, DELL U2312HM אופציה טובה.

אשמח לקבל המלצה לדגם ספציפי במסגרת התקציב.

מדובר על מחשב של ילדה בעלת משקפי ראיה אם זה משנה.

תודה לעוזרים

ליאור

Veni Vidi Vici

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הבחירה שלך היא : 1. דל 2. דל 3. טוב... אולי סמסונג

דל הם מהיותר איכותיים, תענוג לשימוש. שווים את הקצת יותר שם עולים. כל מה שתבחר יהיה טוב.

(ברור שאני צופה כעת באיזה 23xx כזה, נכון?...)

בדרך כלל יהיו כל סוגי החיבורים (המסך יחזיק 10 שנים לפחות, המחשב לא בדיוק...) ויש להם גם צ'ופציק נחמד של חיבורי USB במסך. אולי אתה לא תשתמש - בטוח שהילדה כן, אם לא היום אז בעתיד.

ילה גבר בא נראה! מר +1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ברשותי Samsung T220P כבר שנתיים ומשהו. מדובר במסך ישן אבל שעושה את העבודה שלו נאמנה- צבעים עמוקים ואמיתיים, FULL HD, מהירות 5ms שזה אמנם לא 2ms אבל מעולה. מסך מדהים. חסרון יחיד- אין כניסת HDMI. אני משתמש בכבל קטן שקצה אחד שלו הוא HDMI והשני DVI.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קונצנזוס בפורום!

אה, כן: בתקציב ובגודל הזה? דל.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מצטרף להמלצה על הדל (כן, גם לי יש!).

שים לב ש 23XX הוא בגודל 23 אינץ'. בזמנו כשקניתי השוויתי אותו למסך 16:10 בגודל 22 של חבר- הגובה בערףך אותו הדבר (הדל טיפה יותר נמוך אבל יותר רחב).

במסך שלי (סדרה לפני האחרונה, אלא אם כן יצא משהו חדש בחודשים האחרונים) יש חיבורי VGA, DVI-I ו- DP (לא חושב שיש HDMI- אבדוק את זה).

עריכה: אין HDMI.

"ai motoare capul doare"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה משחק, עדיף שתיקח 22, יש הבדל גדול בהחלט ברזולוציות ותאבד הרבה ביצועים! גם אם המחשב ישן ולא משמש למשחקים, אם אתה מתכוון לקנות אחד למשחקים בעתיד אז שווה לקחת 22.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בהמשך לתגובתי הקודמת:

יש לציין שיש לי בבית גם מסך של סמסונג 2333T שהוא בעל פנל PVA, הוא גם מסך נהדר אבל הדל עולה עליו בכמה פרמטרים(חוץ מאיכות התמונה)

1. ארגונומיה- המסך כולל אופציות רבות של כיוונים, לגובה, לצדדים, הטייה, סיבוב וכו', זה מאוד נוח ומאוד מקל על העבודה מול המסך.

2. איכות בנייה- הDELL בנוי בצורה מצויינת, אומנם כולו פלסטיק כמו ה2333T אבל הפלסטיק הרבה יותר איכותי, ה2333T מרגיש צעצוע לעומת הDELL וגם נראה כך.

3. הDELL כולל בתוכו 4 חיבורי USB, אני מוצא אותם כשמישים מאוד ולי אישית זה מאוד נוח. (חיבור DOKים וכד')

4. הDELL הוא מאוד נעים לעיניים ולא מעייף אותן. אפשר להיות יום שלם אל מול המסך ולא מרגישים שום מאמץ כלשהו. -זה לדעתי היתרון הכי משמעותי במסך.

5. לDELL איכות תמונה נהדרת, יותר מכל מסך בקטגוריה שלו שראיתי.(גם יותר מה2333T של סמסונג שנחשב מסך מצויין)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מבלי לשים לב לכל התגובות הרבות שנוספו מאז תגובתו של ארז, רכשתי היום את הדגם של דל המדובר.

התרשמות ראשונית מצוינת מבחינתי ובמחיר הנ"ל המסך הזה שווה. עכשיו רק נשאר עם הזמן לשדרג את המחשב.

המחשב לא משמש לדברים כבדים והמשחק הכי כבד עליו הוא סימס 3 של הילדה.

תודה רבה לכולם על העזרה !

ליאור

Veni Vidi Vici

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...