Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צבע דהוי, מגאן קופה שחורה

amirayd
שימו לב! השרשור הזה בן 4137 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אהלן חבר'ה, אז ככה החניה שלי הייתה בשמש (באותה תנוחה) בערך שנה והצבע בצד של השמש התחיל לדהות קצת ולאבד את הברק, אבל לא משהו רציני.. כעת יש לי חניה מקורה אז החלטתי לנסות לטפל בזה.

ניסיתי קודם לעשות ווקס, ומה שקרה שהחלק הלא דהוי יצא יפה ומבריק, והחלק הדהוי איבד עוד יותר ברק וכבר נראה ממש רע ורואים את ההבדלים חזק לא כמו מקודם.. אם מסתכלים מקרוב בצדדים ומקלפים קצת אז רואים שמתחת לשכבה הדהויה יש צבע יפה שחור מבריק, בנוסף יש לי כתמי צבע לבן בדיוק באיזור המדובר, מה אתם ממליצים לעשות? כדאי לנסות פוליש? מישהו זרק לי גם משחזר צבע..?

מצורפות תמונות..

c1.jpg

c2.jpg

c3.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

צביעה ישאיר הבדלים בין הכנף שצבועה ולבין שאר הרכב לא?

צירפתי עוד כמה תמונות שרואים בבירור שיש צבע יפה מתחת לשכבה הדהויה, זה נראה כאילו השכבה הדהויה היא מן שכבת ציפוי לק כזאת..

c4.jpg

c5.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הלכה שלך מתקלפת כתוצאה מחשיפה לקרני השמש.

תנסה קודם פוליש, זה עוזר בדרך כלל על מקומות שהשריפה בלכה לא חמורה.

איפה שהלכה כן מתקלפת בבירור, צריך לשייף אותה עד שלא יהיה קילוף ולצבוע מחדש רק עם לכה (אלא אם כן בשיוף פגמת גם בצבע).

שיוף עדין של הלכה עד להגעה לגימור מט וצביעה של הלכה תחדש את הברק ואת הצבע אם הצבע עדיין לא נפגע מהשמש.

חשוב להשתמש אך ורק בלכה אקרילית מתחום הרכב ובשום פנים ואופן לא בלכות הזולות של 15-30 ש"ח לבקבוק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הלכה שאתה צריך היא לכה של רכב שנמכרת מכל החברות שמיצרות צבעי רכב מקוריים, דוגמת דו פונט או דה ביר... המחיר לספריי כזה נע בסביבות ה70 שקלים לבקבוק בחנויות בארץ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סבבה תודה, רק משהו אחד לא הבנתי, שכבת ווקס אני לא שם? ואם כן אז לפני או אחרי הלכה?

ווקס הוא שכבת הגנה לצבע שמורחים בדר"כ אחרי פוליש, שהוא נועד לחדש את הצבע הקיים ולהסיר פגמים מצבע חדש.

במצב שהצבע מקולף או פגום אין טעם לשים ווקס מכיוון שאין בדיוק על מה להגן...

כמו לשים כפפה על היד אחרי שכבר לכלכת אותה...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4137 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...