Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בעל רכב מיציבושי לנסר שנת 93, במהלך נסיעה שמעתי דפיקות מהמנוע כמו מקדחה בתוך המנוע ואחרי כמה דקות

התחיל לעלות עשן ממכסה המנוע.

השאלה שלי האם כדי להשקיע ולהחליף מנוע או לקנות בכסף של ההשקעה רכב יד שנייה ? (אני קצר בכסף)

אודע לתשובה

ערן

פורסם

כלכלית בהחלט לא משתלם לתקן לנסר 93 ,הרכב כבר מיושן מאוד בנוסף הוא זללן דלק גדול.

חפש אלטרנטיבה אחרת עם טסט ארוך במצב סביר+ והכן כסף בצד ליישור קו.

פורסם
כלכלית בהחלט לא משתלם לתקן לנסר 93 ,הרכב כבר מיושן מאוד בנוסף הוא זללן דלק גדול.

חפש אלטרנטיבה אחרת עם טסט ארוך במצב סביר+ והכן כסף בצד ליישור קו.

האם יש לך המלצה איזה רכב כדי לקנות שישרת אותי הלוך וחזור לעבודה עניין של 30 קלומטר ביום

פורסם

לא כדאי בכל זאת ללכת למוסך כדי לבדוק מה בדיוק התקלה?

פורסם

יש לי גם אוטו כמו שלך, שנתון 92.

היתה לך אולי בעיה בשמן בזמן האחרון? כי הרכב שלי התחיל לאכול שמן וכמה שבועות אחרי זה בכביש 1 התחילו לי גם

רעשי חיכוך חזקים מהמנוע, העדפתי לעצור בצד, אולי למנוע נזק, גררתי את האוטו למוסך והסתבר שהלך המנוע. החלפתי מנוע לאחד מייבוא.

פורסם
לא כדאי בכל זאת ללכת למוסך כדי לבדוק מה בדיוק התקלה?

חבר ראה את הרכב והוא מבין אמר שזה הקראנק שנשבר

פורסם
יש לי גם אוטו כמו שלך, שנתון 92.

היתה לך אולי בעיה בשמן בזמן האחרון? כי הרכב שלי התחיל לאכול שמן וכמה שבועות אחרי זה בכביש 1 התחילו לי גם

רעשי חיכוך חזקים מהמנוע, העדפתי לעצור בצד, אולי למנוע נזק, גררתי את האוטו למוסך והסתבר שהלך המנוע. החלפתי מנוע לאחד מייבוא.

הרכב לא התחמם מצב השמן היה תקין, האם שווה להחליף מנוע, מאיפה ? כמה עלה לך?

פורסם

תלוי אם אתה רוצה להשקיע ברכב הזה.

לי לקחו מחיר לדעתי קצת גבוה במוסך מורשה מיצובישי הילוך שישי בראשל"צ. לקחו לי 7 אלף.

הביא לי מנוע במצב טוב, משומש, מחו"ל.

פורסם
לא יאמן, להשקיע 7 אלף במנוע ללנסר זה טירוף!

הגדר תקציב,שנה ודרישות ותקבל המלצה לרכב.

תקציב על 6000-10000

שנתון הכי חדיש כמובן רכב שישרת שלוש שנים (זה רכב שני במשפחה)

פורסם
אני בעל רכב מיציבושי לנסר שנת 93, במהלך נסיעה שמעתי דפיקות מהמנוע כמו מקדחה בתוך המנוע ואחרי כמה דקות

התחיל לעלות עשן ממכסה המנוע.

השאלה שלי האם כדי להשקיע ולהחליף מנוע או לקנות בכסף של ההשקעה רכב יד שנייה ? (אני קצר בכסף)

אודה לתשובה

ערן

ערן שלום רב !

לא מומלץ להשקיע במנוע לרכב זה , שעלותו גבוהה בהרבה מערך הרכב, גם אם אצא מהנחה שהבודי תקין וזאת ההשקעה היחידה ברכב.

אוכל להמליץ לך לקנות רכב כזה שלם ללא טסט במצב נסיעה , במחיר זול יותר ממחיר גריטה., במידה ואתה קצר בכסף.

פרטים בפרטי או בטלפון בלבד, שרשום בחתימה שלי.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

יש אפשרות נוספת-להקפיא את רישיון הרכב שלך וכאשר יגיע מועד הטסט לגרוט את הרכב ולקבל 3,000 ש"ח מהמדינה.

בינתיים לקנות רכב בתקציב,שיאפשר לך (אם לא חייב אוטומטי אתה יכול להסתפק בפונטו צנועה /שרייד/סוויפט-חפש רכב שמור והוא ישרת אותך בהלכה,לא יודע אם 3 שנים אבל, רכב שמור בהחלט יכול להחזיק את המן הזה ובתנאי שתטפל בו כנדרש.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לא שווה להשקיע מנוע ללנסר - הרכב עצמו שווה 3 אלף שקל.

חפש דייטסו שרייד 97 ומעלה או סופר לנסר המוצלחות והאמינות.

מניסיון אישי אל תקנה פונטו כי אז תכין חופשי חודשי במוסך!

• תוכן חדש...