Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

לארון שהכרנו ולמישפחתו המקסימה אני מאחל הכי טוב שבעולם ולארון כול הכבוד לך!!!

מוכרך לציין את הארוח החם והלבבי בירושלים אם האויר המדהים אך כמה חם ומזעים בשפלה :lol:.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שלום.

לארון שהכרנו ולמישפחתו המקסימה אני מאחל הכי טוב שבעולם ולארון כול הכבוד לך!!!

מוכרך לציין את הארוח החם והלבבי בירושלים אם האויר המדהים אך כמה חם ומזעים בשפלה :lol:.

בברכה בני ל.

בני שמחנו לראותך,כמו גם את חברי השפלה וכל מי שחבר במועדון החמש והגיע להשקה,אכן האויר בירושלים מדהים,להתראות במיפגשים הבאים שיבואו עלינו לטובה :)

עופר בן צבי

פורסם

תמונות נוספות מההשקה.

המיקום, הכיבוד, הארגון והשילוט - לא סתם ירושלים על הגובה.

כאן לפני הטקס: אילן מברך, נחום בהמשך וזמי סוקר את ההסטוריה בהצלחה רבה.

IMG_1222.JPG

IMG_1221.JPG

IMG_1220.JPG

IMG_1219.JPG

IMG_1218.JPG

IMG_1225.JPG

IMG_1224.JPG

IMG_1223.JPG

פורסם

עוד כמה תמונות מהתצוגה.

תודות רבות לחבר'ה הירושלמים - כל מי ששם יד להצלחה, לזמי שהכין שיעורי בית לנתן סקירה יפה, נחום, מתניה שלא שכח את המוזיקה, לחבר'ה ממפגש שפלה לכל מי שהגיעו, התאמצו בעליות ורוו נחת בסופן, ולזה שהבטיח בירה בפעם הבאה שניפגש :wink:

attachment.php?attachmentid=301877&stc=1&d=1345356585

IMG_1237.JPG

IMG_1236.JPG

IMG_1235.JPG

IMG_1234.JPG

IMG_1232.JPG

IMG_1238.JPG

פורסם

לפיאט כזו יש מקום מיוחד אצלי ואני לא יודע למה! מאז שהייתי ילד הוקסמתי מהמכונית.

כל המציל פיאט אחת כאילו הציל אוסף שלם...

שלמה דן גדרון

פורסם

השקה נפלאה מצב רוח טוב בירה כיד המלך

תודה רבה לקובי ניסן על אירגון הנסיעה לירושלים עם עצירה לארוחת הצהריים במבשרת ציון

תמשיכו להפתיע!

בברכה,

קובי קליין

פורסם

לחברים הירושלמים שלנו,

תודה על האירוח המעולה, המאורגן עוד מהשלטים לצידי הכבישים, דרך הבירה הקרה להפליא ביום חם, הכיבוד העשיר ובעיקר קבלת הפנים הלבבית.

לאהרון ומשפחתו, תודה על הכיבוד הטעים ועל האפשרות לחזור לרגע לילדות, אז נסעו הפיאטים הללו בכבישי ארצינו.

אתה מייצג בשבילי אספן אמיתי, כזה שלא חושש לשפץ רכב לא כל כך פופולרי/גדול/עתיר כוח אלא רכב עממי, כזה שהיה באמת חלק מנוף ילדותינו.

זמי, לא היה לך קל לעמוד על הבמה בנעלים לא לך, אך עשית זאת בגאון.

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

כמה חבל שלא באתי!:cry:

האמת שעשו לי נזק לאוטו. וזה מה שדחף אותי לעשות לה שיפוץ חיצוני.

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

• תוכן חדש...