Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וצהריים טובים!

יש ברשותי הונדה ג'אז 2003, יש לי רק 2 רמקולים קדמיים, ואני רוצה לשים גם רמקולים בדלתות מאחורה, אין לי מושג בנושא ולכן אני מבקש המלצות, האם שווה לשים שם רמקולים ובנוסף לשים גם על מגש? או שזה לא קשור? מה טווח המחירים למה שאני צריך? אני לא מעוניין במשהו שעולה הרבה אך לא רוצה גם את הפשוטים ביותר. שאלה נוספת היא האם עליי להוציא את הרמקולים שיש לי עכשיו ולהחליף באחרים או שזה לא קשור?

תודה לכל העוזרים והמשך שבוע טוב.

פורסם
***אין לצטט את ההודעה שמעליך, קרא את כללי הפורום***

קודם כל רמקולים מאחורה זה או בדלתות או במגש האחורי,אני הייתי מציע לך להוסיף בדלתות האחוריות.

סט קומפוננט טוב אפשר להשיג היום ב 700-800 ש"ח.

בקשר לרמקולים הקדמיים שלך,במידה ותרצה להרכיב רמקולים בדלתות האחוריות הייתי מציע לך להחליף את הסט הקדמי קודם כי בטח זה רמקולים שבאו עם הרכב מקורי.

מדוע? מכיוון שהסט האחורי יכול להיות יותר דומיננטי.

----------------------------------------------------

HU:JVC746,COMP FRONT:MOREL HYBRID 6.5,COMP BACK:MOREL DOTECH 6.5,AMPS:TRU S44,TRU S500,SUB:MOREL ULTIMO SC 12

פורסם

אין לי תקציב ספציפי מכיוון שאני באמת לא מבין בנושא הזה. סביבות ה1000-1500 אפשר לקנות רמקולים טובים? או שזה בלי סאב? אני צריך או בדלתות או מגש מאחורה? זה לא הולך גם וגם? תודה לעוזרים מצטער על הבורות בנושא.

פורסם

מחזק את הבחור שמעליי- סט קדמי ואחורי למגש של מורל, מדגם טמפו, יעלו לך כ- 1000 ש"ח + התקנה, חיווט וחיתוך המגש עוד כ- 200 ש"ח.

זה מה שיתן את התמורה הכי טובה לתקציב ולדרישות שלך.

אין צורך לשים רמקולים גם בדלתות האחוריות- זה לא יתן כלום, רק חור בכיס.

:wink:

*** עריכה ***: הנה המוצרים בחבילה אחת ב- 1049 ש"ח:

http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=TEMPOSET&Cat2Cat1ID=186&Cat2ID=0&aff=Zap&lang=he

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

• תוכן חדש...