Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזדה MX3. רכב מעשן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי ושלום.

אני רוצה לקנות MX3. הרכב במצב נדיר מושקע מאוד (והוא גם מחבר).

לרכב אין טסט כ-8 חודשים. נכשל על זיהום אוויר כתוצאה מכך שהרכב מעשן.

לפי מה שהבנתי הרכב נוסע ברבע שעה הראשונה ממש כמו בובה. רק כשעוברת הרבע שעה בערך הרכב מתחיל לעשן ממש (האוטו לא מתחמם) ומרגישים ירידה קטנטנה בכוח של האוטו.

איך אפשר לדעת מה הבעיה ואם מישהו מכיר את הבעיה? כמה עולים החלקים?

בתודה מראש.

פורסם

אני מציע לך שלא לרכוש אתו במצב כזה כי עלות התיקון גבוהה מאוד, שתסתכם או בהחלפת מנוע או באוברול מלא, דע לך שלרכב הזה קשה להשיג חלקים, כל MX3 שאני רואה למכירה היא מעל יד 10 כמעט כל הMX3 בארץ שחוטות.

איזה יד הרכב וכמה ק"מ נסע?

המנוע מעשן מטבעות בוכנה שחוקות וגומיות שסתומים, הנה הזהרתי אותך שלא להתקרב לרכב כזה במיוחד במצב כזה, מניסיון, אלא אם כן אתה רוצה להיכנס להחלפת/שיפוץ מנוע מסתכם בסכום של אלפי שקלים (כ5-6אלף) אם בא לך להשקיע ולהינות מהרכב בכיף.

פורסם

הרכב שייך לחבר. יד רביעית. אין לי מושג עדיין כמה עשה.

אבל אני מתכנן לקנות אותו ב7. עדיין שווה ההשקעה? חוץ זה הרכב במצב באמת נדיר.

פורסם

אם זה של חבר, תשאל איזה תוסף הוא הוסיף לשמן. :evil:

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אל תקנה את האוטו הייתה לי אחת כזאת ואני בעל מוסך, לא תצא מהבעיות, הבעיות באות בצרורות באוטו הזה.

הפתרון היחיד שיש לך זה אוברול כללי, אין חלקים לאוטו הזה, אין שוק קשה מאוד למכור אותו אחר כך, וכל חצי שנה יש לך טסט.

פורסם

טסט כל חצי שנה רק אם הרכב מודל 92.

מודל 93 - משנה הבאה טסט כל חצי שנה. מודל 94-בעוד שנתיים טסט כל חצי שנה.

Guest ישליישלי
פורסם

אני אומר אם אתה רוצה רכב שונה ומיוחד משאר העדר לך על זה.

כך החשבון שהרכב ישן ודורש התיחסות שונה מרכב חדש.

חלקים עדיין יש,רק צריך לדעת היכן לחפש.יכול להיות שהרכב יעמוד שבוע שבעיים עד לתיקון,קח בחשבון.

יש לך אהבה למכוניות,יש לך תשוקה למשהו שונה,שים קצת כסף בצד לתיקונים ויאללה תהנה....

אני מציע לך שלא לרכוש אתו במצב כזה כי עלות התיקון גבוהה מאוד, שתסתכם או בהחלפת מנוע או באוברול מלא, דע לך שלרכב הזה קשה להשיג חלקים, כל MX3 שאני רואה למכירה היא מעל יד 10 כמעט כל הMX3 בארץ שחוטות.

איזה יד הרכב וכמה ק"מ נסע?

המנוע מעשן מטבעות בוכנה שחוקות וגומיות שסתומים, הנה הזהרתי אותך שלא להתקרב לרכב כזה במיוחד במצב כזה, מניסיון, אלא אם כן אתה רוצה להיכנס להחלפת/שיפוץ מנוע מסתכם בסכום של אלפי שקלים (כ5-6אלף) אם בא לך להשקיע ולהינות מהרכב בכיף.

מיטפלה עליך, אתה חובב רכב ומאזדה במיוחד.

נותן המלצה " לרדת " מהרכב .

דרך-אגב השמח לשמוע מהנסיון שלך על הרכב.

אל תקנה את האוטו הייתה לי אחת כזאת ואני בעל מוסך, לא תצא מהבעיות, הבעיות באות בצרורות באוטו הזה.

הפתרון היחיד שיש לך זה אוברול כללי, אין חלקים לאוטו הזה, אין שוק קשה מאוד למכור אותו אחר כך, וכל חצי שנה יש לך טסט.

אבוי לנו שבעל מוסך לא מסוגל " להחזיק " ולטפל ברכב כזה.

פורסם

לדעתי חפש רכב אחר, במחיר שלו ובתיקון שלו תוכל לקנות רכב יותר חדש בהרבה, קשה להשיג לו חלקים אלא רכבים שחרשו עליהם כבר לא מומלץ, רכב שיש בעיה עם חלקים לא קונים! אתה יכול גם להיתקע שבועות רק בהמתנה לחלקים, שלא נדבר על זה שלא יהיה כל כך קל למכור אותו. מה אתה צריך רכב שיעמוד בחנייה, מניסיון אישי שלי רכב כזה לא בנוי לנסיעה יום יומית, לי יש מאזדה לנטיס ידנית ולפני שבועיים נקרע לי הצינור קלאצ׳, לא הייתה לי ברירה אלא להביא רק מקורי שעולה יותר מ200 שקלים, ועוד חיכיתי כמה ימים שיגיע מהחברה למקום עבודתי, תאמין לי שההרגשה לא הייתה נעימה שאתה תלוי ברכב והוא צריך לעמוד בגלל משהו קטן.

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם

הרינגים שצריך להחליף... זה רק של mx3 או שיש את אותם הרינגים גם לרכבים אחרים? כאילו מבחינת זמינות של הרינגים..

• תוכן חדש...