Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האם אחרי פלאשינג נדרש החלפת פלטר שמן? אם כן אז מומלץ להתקין את הפלטר התחליפי בנתיים ואחרי שאני מבצע איתו פלאשינג יחליף למקורי, כדאי?

תודה

כן, מחליפים פילטר... אני אישית הייתי מישתמש בפלאשינג גם בפילטר מקורי כדי שיוכל לעמוד בכל ההג'יפה ולא ייתפורר ממנה.

פורסם

היבנתי שהפלאש עלול לגרום לנזק למנוע מאשר תועלת, אני לא מעוניין לעשות פלאש, אני יחליף שמן ופילטר אחרי כ500 ק״מ לא יספיק?

פורסם

אם הרישתית שאיבה הייתה שלמה לא הייתי ממליץ כלל על פלאשינג אך במצבך המנוע קיבל הרבה מישקעים וליכלוך כתוצאה מרשת לא תקינה כך שזה לשיקולך. אתה יכול להתחיל מהחלפה בלבד ואם לא יעזור תבצע פלאש. ברכב כזה ישן פלאשינג יכול רק להועיל ולהייטיב.

פורסם

קראתי על סיפור בחיפוש בפורום על מישהוא שנפרץ לו ברכב אטם ראש מנוע אחרי פלאשינג.

אני גם ככה מפחד שנגרם נזק למנוע בגלל שהאוטו נסע עם הבעיה הזאת, הייתי בטוח שזה היונט שמזייף.

פורסם

אחרי הפלאשינג חובה להחליף פילטר שמן.

עם צינורית הרשת של המשאבה שבורה סביר להניח שזה מהמכה בקארטר, תחפש קארטר וצינורית מפירוק, לאחר מכן תעשה פלאש למנוע ותחליף גם פילטר אחרי הפלאש.

פורסם

תנקה קרטר, פילטר רשת, ותשים שמן מנוע חצי סינטטי איכותי או סינטטי תחליף גם פילטר שמן ואם אתה לא סומך על היוניט תחליף גם אותה, זה גרושים.

תוסיף גם פחית תוסף שמן MOS2 של LM .

לי פעולות אלו פתרו לחלוטין לחץ שמן נמוך לאחר נסיעה מהירה (נורית מהבהבת ואף דלוקה בסרק ונכבית רק לאחר העלאת הסל"ד)

המנוע שקט הרבה יותר וקריר והנורית כלל לא דולקת במהלך נסיעה.

פורסם

החלפתי את הצינורית והקארטר, בהתחלה הבעיה לא נפטרה אבל לפי דעתי המצב השתפר, נסעתי עם הרכב ועצרתי לבדוק נזילות,

ראיתי שיש נזילה מהיונט, בדקתי אותה והיא לא הייתה סגורה טוב אז חיזקתי אותה טוב ו... היא אפילו לא הבהבה בסרק.

עצם עובדה שהיא הייתה נוזלת אז זה גרם לה לאבד לחץ ואז הלחץ שמן נמוך, אולי לא ממש נמוך אבל בשביל היונט לפחות.

למרות שאני בטוח שהמצב השתפר אבל מי יודע, יכול להיות ששברתי את הצינורת בעת הפירוק למרות שפירקתי היום צינורית מבלי לשבור. וכנראה המכה בקארטר יותר חזקה ממה שחשבתי, המעיכה בקארטר הייתה בצורה כל כך טוב שהיא לא נראת אפילו מכה אבל כשראיתי קארטר אחר היבנתי שזו מכה רצינית.

בכל מקרה אני מקווה שהצינורית הייתה שלמה לפני הפירוק ואני זה ששברתי אותה, מאוד מקווה.

אגב, מה זה תוסף MOS2 של LM?

תודה

פורסם
החלפתי את הצינורית והקארטר, בהתחלה הבעיה לא נפטרה אבל לפי דעתי המצב השתפר, נסעתי עם הרכב ועצרתי לבדוק נזילות,

ראיתי שיש נזילה מהיונט, בדקתי אותה והיא לא הייתה סגורה טוב אז חיזקתי אותה טוב ו... היא אפילו לא הבהבה בסרק.

עצם עובדה שהיא הייתה נוזלת אז זה גרם לה לאבד לחץ ואז הלחץ שמן נמוך, אולי לא ממש נמוך אבל בשביל היונט לפחות.

למרות שאני בטוח שהמצב השתפר אבל מי יודע, יכול להיות ששברתי את הצינורת בעת הפירוק למרות שפירקתי היום צינורית מבלי לשבור. וכנראה המכה בקארטר יותר חזקה ממה שחשבתי, המעיכה בקארטר הייתה בצורה כל כך טוב שהיא לא נראת אפילו מכה אבל כשראיתי קארטר אחר היבנתי שזו מכה רצינית.

בכל מקרה אני מקווה שהצינורית הייתה שלמה לפני הפירוק ואני זה ששברתי אותה, מאוד מקווה.

אגב, מה זה תוסף MOS2 של LM?

תודה

איזה צינורית?

תוסף MOS2

פורסם
צינורית השמן שבקצה שלה יש רשת סינון שמתחברת למשאבת שמן, ״משפך״.

מציע שתיגש למוסך, ירימו את הרכב על ליפט , יבדקו מה לא תקין ויחליפו את מה שצריך, דרך המקלדת קשה לפתור בעיות כאלו ולא מומלץ לשחק עם מערכת השימון.

• תוכן חדש...