Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

נורית לחץ שמן דלקת אצלי ברכב והשאלה האם זה שנורית לחץ שמן נכבת בטורים גבוהים כשהמנוע קר בדרך כלל, עדיין לא פוסלת את האפשרות שהיונט מזייף?

וזה שאני פותח את הפקק של המילוי שמן כשהמנוע עובד, ואני רואה שיוצט משם שמן באופן תקין, ושהשמן מגיע לראש מנוע באופן שנראה לנ תקין? זה מעודד את העובדה שהיונט לחץ שמן מזייף?

פורסם

מנוע קר -> שמן צמיגי -> לחץ גבוה -> נורה כבוייה.

מנוע חם -> השמן דליל -> לחץ נמוך יותר -> הנורה נדלקת.

אני בספק אם מדובר ביוניט תקול, צריך לבדוק במוסך.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

טוב תודה היום אני מפרק ומוציא את המשאבה ומנקה אותה, ברכב הזה לא צריך לגעת בטיימינג בשביל לפרק את המשאבה נכון?

פורסם

אין מה לגעת במשאבה עצמה הן כמעט לעולם לא נהרסות. תתחיל בניקוי יסודי של הרשת עצמה, תחליף שמן ופילטר מקורי כמובן ותראה איך היוניט מגיבה אז.

פורסם

אני כבר קניתי פלטר תחליפי, עוד לא התחלתי לפרק אז אני מחליף אותו מחר למקורי.

ושמן של prestone 10w40.

פורסם

בעיה נפוצה.

צריך לנקות את הרשת של המשאבת שמן.

אבל לפני הייתי מציע לך לעשות פלאש (ניקוי מערכת השמן) מוסיפים את התוסף נותנים לרכב לעבוד עשר דקות ואז מרוקנים וממלאים שמן חדש ומומלץ להוסיף תוסף דבש, חברה מומלצת גולד לייבל זה מגיע ערכה.

פורסם

שלום

הורדתי את השמן מהמנוע בתוך מיכל שמן ריק של 4 ליטר ולהפתעתי הכמות שמן אינה הכמות הנורמלית שמתקבלת אחרי הוצאת שמן.

האם יכול להיות שהמדיד מזייף?

בנוסף יש פגיעה בקרטר, אם הפגיעה לא הוגעת במשאבת השמן האם ניתן לשאר עם הקרטר המעוך מעט?

פורסם

אל תשכח שחלק מכמות השמן נימצא בפילטר שלהערכתי מדובר בעוד חצי ליטר. אין בעיה אם הקארטר מעוך מעט מלמטה להמשיך עליו כל עוד הוא לא נוגע ברשת השאיבה ולא חוסם אותה.

פורסם

המשאבת שמן שבורה, מהרשת עד 2-3 סנטי, המשאבה עבדה בלי רשת.

החלק השבור שכולל את הרשת כנראה היה משוטט בתוך הקארטר, אבל אין בו סימנים של פגיעות.

המעיכה הקטנטנה שבקארטר היא לא בצד של המשאבה בכלל, ממה זה נגרם?

אם המשאבה עבדה בלי פלטר אז היא אמורה לשאוב יותר חזק ויהיה יותר לחץ שמן לא?

איפה אני משיג משאבה כזאת?

פורסם

רישתית שכזו אתה יכול להביא מפירוק בכמה עשרות שקלים בודדות. כניראה זה שהיא כלא קיימת (בגלל השבר) מסביר את הבעיה למה נורית לחץ השמן דולקת. המשאבה שואבת את משקעי השמן והליכלוך ויכול להיות שניגרמות סתימות במעברי השמן ובכך ניפגע לחץ השמן. במצב שכזה הייתי מבצע פלאשינג ולא לוקח סיכון.

פורסם

האם אחרי פלאשינג נדרש החלפת פלטר שמן? אם כן אז מומלץ להתקין את הפלטר התחליפי בנתיים ואחרי שאני מבצע איתו פלאשינג יחליף למקורי, כדאי?

תודה

• תוכן חדש...