Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רב מודד - איפה לקנות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ניסית להחליף סוללה ?

לא קונים כלי עבודה בהום סנטר ובמיוחד לא תוצרת סאקל שמייבאים את הזבל של הזבל בכול מה שקשור לכלי מדידה.

בדיעבד גם אני הבנתי את זה,

למרות שלא עשה הרבה בעיות ועבד טוב.

עוד לא פתחתי אותו,

אני בכל אופן אנסה להחליף סוללה ופיוז ונראה מה יהיה.

404

פורסם
אתה מוזמן לקנות פלוק לרכב באמזון.

אם כבר מולטי, למה לא להתקדם ולרכוש אוסצילוסקופ ידני דו-ערוצי 20MHZ ?

31AUjneWQ8L.jpg

אם כבר סקופ לרכב, למה לא DPO70000 וגנרטור?

mso72004c-lrg.jpg

BradleyGasGeneratorL.jpg

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
מה הסיכוי שהפלוק ב DX מזוייף?

100 אחוז.

הפלוק ב- DX אמיתי אבל מדגם שמיועד למכירה בסין בלבד (ראה אריזה). אפשר לראות את זה בתמונות. מה זה אומר? תחליט לבד.

אם סיני היה מזייף פלוק, הוא היה בוחר דגם "מערבי" ומעתיק גם את האריזה בכיתוב באנגלית.

419292031_419.jpg

:turn-l:
פורסם

8)

הפלוק ב- DX אמיתי אבל מדגם שמיועד למכירה בסין בלבד (ראה אריזה). אפשר לראות את זה בתמונות. מה זה אומר? תחליט לבד.

אם סיני היה מזייף פלוק, הוא היה בוחר דגם "מערבי" ומעתיק גם את האריזה בכיתוב באנגלית.

419292031_419.jpg

על סמך מה קבעת שהפלוק באתר הסיני כשר למהדריין ?

אני יכול להביא לך בתוך 5 דקות 10 לינקים לציוד של HAKKO/APPLE 'מקוריים' באריזה מקורית עם לוגו ומדבקות של HAKKO או APPLE.

1.אני לא יודע מתי בפעם אחרונה ביקרת בשדרות הר-ציון בת"א אבל הבוכרי (אלקטרוניקה שדרות הר-ציון) מוכר מלחמים וראשי מלחמים 'הכול' מקורי תוצרת HAKKO....הכיצד זה ? הוא מדביק מדבקות שקופות עם לוגו וכיתוב HAKKO על כול מה שזז 8).

הוא גם הייבואן הרשמי של HAKKO ויש לו גם מלחמים וראשי מלחמים מקוריים רק צריך לדעת לבחור ולבדוק ובשביל זה צריך ניסיון ולא כתוביות באתרי אינטרנט.

2. גם אריסטוק בשדרות הר-ציון מוכר את הפלוק בקישור שצורף קודם לכן במחיר נוח כמו ב-DX הכיצד זה ?

הרי כתבת שהפלוק הסיני מותר למכירה רק בסין ?

3. לא נראה לך מוזר שיש ייבואן רשמי של ציוד תוצרת חברת פלוק 'רדט' ומצד שני הייצרן מאפשר לייצרן סיני למכור בו זמנית מכשיר דומה בחצי מחיר ?

תשמ'ע...במחשבה שנייה ושלישית אולי יש הסכמים בין לאומיים של הייצרן מול החברות הסיניות שאנחנו לא יודעים את משמעותם והשלכותיהם עלינו כצרכן ואולי המכשיר באמת מקורי של פלוק.

http://he.tech777.com/136/Multimeters/7744/17B-fluke-2.6-'LCD-%D7%9E%D7%93-Multimeter-%D7%93%D7%99%D7%92%D7%99%D7%98%D7%9C%D7%99-(2-*-AA-%D7%9B%D7%9C%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9D)/

איזה כייף לי :)

פורסם

הFLUKE 77 באמזון מכשיר מצויין, יש לי 77 מדגם טיפה ישן יותר (3) כבר 3 שנים, חתף איזה מיליון נפילות ומכות וכו ועדיין עובד כמו חדש, אפילו הסוללה עדיין מקורית :)

לגבי ה17B, מרק אני חושב שהפעם אתה טועה, באתר שלהם בסין רשום בפרוש שהמכשיר מיועד לשוק הסיני, וחוץ מזה הוא גם נמצא בקטגוריה הכי נמוכה שלהם ככה שיש מצב גם שהמחיר נורמלי.

אודי A4

דימה.

פורסם

מאיפה אתה בטוח ב-100% שהפלוק מזוייף?

הטיעון היחידי שלי הוא שחיקוי ינסה להדמות בכל - בשם, בעיצוב ובאריזה, למוצר המקורי. דגם יחודי, כיתוב בסינית והגבלות "למכירה בסין בלבד" הן לא דרך מוצלחת לחיקוי מצליח.

אני מאמין לביקורות ב-DX הרבה יותר משאני מאמין לביקורות בזאפ.

לפי הביקורות, המכשיר איכותי ומקורי. למשל:

I bought one too, it is definitely a high-quality meter. I also took a look inside, the 2 shells fit together perfectly (very un-chinese even though it's made in china). The soldering was very neat and the fuses had "made in germany" on them. So I guess fluke doesn't trust chinese suppliers for these kind of components, perhaps rightfully so.

אתה יכול לטעון שזה נכתב על ידי עובדי DX. הסיכוי קלוש - האנגלית שלהם מזעזעת :-)

המכשיר גם די יקר ביחס למכשירים שאינם פלוק. גם כן מזימה של DX כדי שלא נחשוד?

:turn-l:
פורסם

אתה מתכוון למדוד אמפר של מצבר עם רב מודד פשוט?

תקנה אנלוגי כדי שתוכל לראות אותו סוגר סקאלה לפני שהחוטים נמסים לך בידיים 8)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לא קונים מכשירים בהומו סנטר וגייס, נקודה. פשוט לא. זה זבל יקר (במקומות אחרים זה זבל זול).

יוניטי = עשו עליי רושם טוב, אין לי ניסיון איתם.

גם זיקו ZICO עשו עליי רושם טוב, וגם איתם אין לי ניסיון.

מחיר סביר, אמור להיות סיני איכותי.

גיל- כשיגיע, תן כמה תמונות + ASL של המכשיר בבקשה.

(ASL = age, sex, location...)

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...