Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

ברשותי רכב פשוט וצנוע , רנו קליאו 2002 - מנוע 1200 בנזין .

אני מעוניין רק בחובה + צד ג' .

ללא עבר ביטוחי כלל , אני בן 29 .

אבל אני רוצה לאפשר לכל נהג מעל גיל 24 + ותק של שנה לנהוג ברכב .

מעוניין בנוסף בביטוח גרירה + שמשות (ללא רכב חילופי) .

בדקתי בביטוח ישיר דורשים מחיר מטורף של 3800 ש"ח .

למישהו יש רעיון יותר ריאלי ?

פורסם

נסה את איחוד,למעשה הם שייכים למיגדל. מחירים טובים למכוניות סטנדרטיות, לא יודע איך הם עם נהגים צעירים.

אם יקר, נסה אחרים, אל תיבהל ממחירי ביטוח ישיר, יש אלטרנטיבות, לא כוכבית 90000.

עדכן אותנו במימצאים לטובת חברי הפורום האחרים.

פורסם

אתה נהג חדש? אם כן אז אין לך אף הנחה שתוזיל את העלות וזה בערך המחיר פלוס מינוס 100-200 שקל :(

אודי A4

דימה.

פורסם

הבחור ציין שהוא מעוניין לביטוח לכל נהג מעל גיל 24 ועם ותק של שנה בנהיגה. משאיר את קטגוריית נהג חדש שאינו צעיר.

p0p, אין לך ברירה אלא לכתת רגליך לכמה סוכנויות ביטוח וכן להשקיע מאמץ בשיחות טלפון מסיבה פשוטה: לכל חברה נוסחה אחרת לחישוב הפרמיה, ויש גם ניואנסים בכיסויים.

כיון שאתה מעוניין בביטוח של נהגים חדשים וללא רישום שם הנהגים בפוליסה המחיר שציינת נשמע די סביר - כ-3 אש"ח לחובה ועוד כמה מאות לצד ג'. אבל כדאי להשקיע לפחות כמה שיחות טלפון העשויותלהניב הוזלה כלשהי במחיר הביטוח.

רק כדי לסבר את האוזן: אני משלם בסדר גודל של 3500 ש"ח או קצת יותר לביטוח חובה+מקיף לרכב שלי, כאשר הנהגים הרשומים הם אשתי ואני. אילו רציתי להוסיף את הילדים שהם נהגים צעירים (ובעת חידוש הפוליסה אחד מהם היה עדיין בגדר חדש) התוספת היתה קרוב ל-6,000 ש"ח, כלומר הוספת הנהגים החדשים\צעירים שילשה את מחיר הביטוח! התמונה היתה די דומה בבדיקה ב-2-3 סוכנויות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מצטרף לשאלה.

אני נהג בן 26, על רכב משנת 2009, אני היד הראשונה ואני הנהג היחיד על הרכב ללא תביעות מעולם.

רכב מאזדה 2 דינאמיק.

כרגע דורשים ממני לשלם חובה 1890 ש"ח ומקיף 2800-2900 ש"ח.

מצד שני, הסוכן שלי תמיד זמין בטלפון לכל שאלה (ולא כמו חברות ביטוח אחרות שנתקלתי שאתה מתקשר וצריך להקיש 1 ואז 5 ואז 3 ואז 0 ואז יחזרו אלייך תוך 24 שעות)

האם ניתן לקבל את אותו שירות במחיר יותר שפוי?

פורסם

אז ככה:

1. ביטוח חובה, זה למעשה החלק הארי בפרמייה שלך - תשווה מחירי ביטוח חובה באתר משרד האוצר.

http://ozar.mof.gov.il/hon/2001/insurance/car.asp

ככה תדע מה הביטוח חובה הכי זול בשבילך.

אין הבדלים בין הביטוחים, זה נוסח סטנדרטי. תעשה במה שיוצא הכי זול לפי הפרמטרים האישיים שלך.

2. ביטוח צד ג' - אין מנוס מלעשות סקר שוק. יש הבדלים בין הפוליסות באשר לסכום ההשתתפות העצמית וגובה הכיסוי, החברות שנותנות את שירותי הגרירה והשמשות וכו'.

חשוב שתזכור - אתה לא חייב/צריך לעשות את ביטוח החובה וצד ג' באותה חברה! זה יותר נוח אבל חסר משמעות לחלוטין.

בהצלחה.

פורסם

שירביט!

:twisted: סתם סתם בצחוק, שלא תעיז!

שיהיה...

פורסם

אל תעשה בשירביט! חבר שלי בירר על לעשות אצליהם והשירות לקוחות שלהם ייבש אותו עד שהוא התייאש ועשה בחברה אחרת.

לא לחשוב מה היה קורה אם הוא היה עושה שם והיה צריך אותם בשעת צרה...

• תוכן חדש...