Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אחרי הכל הוא שאל לגבי תוכנת צריבה, ולא על פורמט הצריבה...

אבל אם כבר, כל הפאנלים ויהיה הכי מתוחכם שיש, לא מצליח לעמוד בקצב התקדמות הטכנולוגיה.

שזה אומר לספק מסך מגע, wifi, bt, nfc, gps, ושיתמוך בכל הפורמטים האפשריים (כולל FLAC).

הסיבה לדעתי היא שאחרי הכל מדובר בחברות קטנות 'יחסית', שלא יכולות להרשות לעצמן את מלחמות הפטנטים או את מערך תשלום התמלוגים הבלתי אפשרי...

ככה שכל תעשיית המולטימדיה לרכב, די תקועה במקום בשנים האחרונות.

בוא נתקן אותך קצת, ממש לא מדובר בחברות קטנות ומה שבטוח התקציב שלהן רחוק מלהיות קטן.

הפאנלים הכי מתוחכמים שיש הם ממש לא מסכי המגע מרובי הפיטצ'רים כמו שציינת אלא בדיוק הפוך, כל מכשירי הקצה של החברות דווקא כמעט ונטולי פיטצ'רים ותצוגה מיוחדת ואין שום קשר לעמידה בקצב הטכנולוגיה אלא השקעה בתפקיד המרכזי של המכשיר שזה אומר להיות סורס מדיה ברמה הכי גבוהה שניתן (תוסיף גאדג'טים ואתה הורס נתון זה).

ודווקא חוץ מעניין התמיכה בכל הפורמטים האפשריים קיימים מכשירים שמקיימים את כל מה שרשמת למעלה (מערכות מולטימדיה מתקדמות) ככה שלא ברור לי איך הגעת לזה שהתחום תקוע.

בנג'י +1

פורסם

סיבכתם אותי, :roll::loco:

אפשר בבקשה תרגום פשוט לעברית עממית מדוברת?

באמת שלא הצלחתי להבין כלום, בסך הכל רציתי להרים מעט את האיכות מהסטנדרטים של MP3 ו WMA

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

שתצרוב את קבצי הflac בעזרת כל תוכנת צריבה במצב audio cd, ככה האיכות תשמר הכי טוב והרדיו דיסק שלך יקרא את הדיסק, כל ההתנצחות הזו מיותרת הוא רק ביקש הסבר פשוט

פורסם

קודם כל אני חש צורך להפריד בין יוזרס שמתיזים את המערכת שלהם על החתימה באתר האדיר הזה, לבין יוזרס שהם בני אדם פשוטים שחושבים ישר איכשהו...

רזולוציית מסך בקנטים, אותיות מרובעות ומפוקסלות, קוד סגור ונעול, תמיכה חלקית עד מזערית בפורמטים, חוסר התממשקות עם מוצרי טכנולוגיה אחרים, רדיו עם זכרון ל-18 ערוצים... UI של מיקרוגל, BT נחשב הישג, USB ו-AUX זה מותרות...

בעיבוד אותות הם בסדר, בהגברה הכל טוב, אבל בתוכנה הם פשוט אפסים, אין מילה אחרת.

פורסם

מה הקשר בין לחשוב ישר לבין לקנות hu עמוס פיצרים עם תוכנה טובה , למי שאוהב את העניין של מוזיקה ברכב לא אכפת לשלם סכומי עתק על hu , וגם ממש לא מעניין אותו בלוטוס (USB זה כבר סטנדרט לידיעתך)או מסך מגע או איזה מערכת הפעלה כמו של האייפון ב hu , מי שמשקיע מחפש איכות שמע , כל השאר -קישקושים שלא מעניינים ( למשל דיבורית לא חייב את זה בילד אין, אני אישית ורוב חברי פורום היו מעדיפים קרוס שלושה חלקים על פני בלוטוס )

ולראיה המכשירים הכי מתקדמים היום ( כגון פיוניר p99) הם בכלל לא דאבל דין , והם לא נראים אי אי אי לעין הלא מיומנת , אבל הם העילית של ה hu למינהם , הם עולים 6k ומעלה , והאנשים שמבינים עניין יעדיפו אותם על פני כל דאבל דין אחר .

״מרוב דובים( או פיצ׳רים) לא רואים את היער״

SCANSPEAK

פורסם
קודם כל אני חש צורך להפריד בין יוזרס שמתיזים את המערכת שלהם על החתימה באתר האדיר הזה, לבין יוזרס שהם בני אדם פשוטים שחושבים ישר איכשהו...

רזולוציית מסך בקנטים, אותיות מרובעות ומפוקסלות, קוד סגור ונעול, תמיכה חלקית עד מזערית בפורמטים, חוסר התממשקות עם מוצרי טכנולוגיה אחרים, רדיו עם זכרון ל-18 ערוצים... UI של מיקרוגל, BT נחשב הישג, USB ו-AUX זה מותרות...

בעיבוד אותות הם בסדר, בהגברה הכל טוב, אבל בתוכנה הם פשוט אפסים, אין מילה אחרת.

תאמין לי שכל אחד מאיתנו ש״מתיז״ את הסטאפ שלו בחתימה התחיל פעם כמשתמש חדש שלא הבין יותר מידי וגם היה מתלהב מהציוד הלא משהו ועמוס הפיטצ׳רים עד שלמד פה בפורום דבר אחד או שניים.

אבל אנחנו הקשבנו ורצינו ללמוד בלי להעביר ביקורת. :wink:

• תוכן חדש...