Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניסתי לבצע כמה הזמנות מאתרים שונים בארצות הברית בעזרת האמריקן אקספרס לכתובת באמריקה(USHOPS)

כבר כמה פעמיים שהם שולחים לי מייל שלא ניתן היה להשלים את העסקה והכרטיס לא אושר.

יש לציין שאני לא במינוס ויש לי מסגרת לקניות , בארץ הכרטיס לא עושה בעיות רק בארצות הברית.

בנוסף - גם בפייפאל אני לא יכול לעבוד איתו , אני מכניס אותו כרטיס אשראי נוסף והוא מנסה לחייב אותי ב-8 ש"ח אבל לא מצליח.

מישהו יכול להגיד לי מה הבעיה ?! אני ממש מעוצבן.

פורסם

תתקשר לשירות הלקוחות של אמריקן אקספרס ותבקש לעדכן billing address.

ברכישות בארצות הברית , כתובת המשלוח של המוצר חייבת להיות מצויינת בפרטי בעל האשראי אצל חברת האשראי.

פשוט תעדכן את ה billing address בפרטי האשראי לכתובת של ushops.

פורסם

תתכן בעיה אחרת - שהכרטיס עצמו מזוהה כלא אמריקאי, ואז האתר פוסל אותו. זה לא מסביר את הבעיה בפייפאל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

דיברתי עם השירות לקוחות.

הבעיה כפי שהיא טענה הייתה כתובת שונה ממה שמופיע בכרטיס , אז הבאתי לה את הכתובות המעודכנות.

בפייפאל זה עבד וזה אישר את העסקה , נראה באתרים האמריקאים אם זה עובד גם.

תודה :-)

• תוכן חדש...