Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקראת הקרנת הבכורה של THE DARK KNIGHT RISES, מה לדעתכם הסרט הכי טוב של הבמאי הגאון הזה ?

הסרטים שלו נכנסים אחד אחד ל IMDB TOP 250, כולם מיוחדים, מקוריים, מפתיעים, חכמים וצבעוניים. בכל אחד הוא תמיד מצליח להפתיע שוב, לא מאכזב לא מבחינת עומק עלילה ולא מבחינת אפקטים, צילומים ומוזיקה. בקיצור, איש מוכשר שיודע להרכיב סביבו צוות מוכשר.

אבל, מה הכי טוב ?

לדעתי,

. העלילה המיוחדת והנושא הלא שגרתי של מאבק בין קוסמים, וכמובן הסוף המפתיע. יש משהו מיוחד בסרט הזה שאהבתי יותר מכל האחרים שלו.

, כי למרות שאי אפשר להבין אותו, הוא פשוט סרט אדיר.

, לקחת את הסיפור המקורי ולעשות ממנו משהו עמוק ומעניין.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

The Dark Knight

בחיים לא חשבתי שאהנה כל כך מסרט קומיקס. הקודם היה רק פרולוג.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ממנטו, למרות שהתסריט המקורי היה אפילו טוב יותר מהסרט (מופיע כבונוס בדיוידי המקורי).

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

מאוד נהניתי מ-dark knight בצפייה ראשונה,

בצפייה חוזרת משום-מה לא הצלחתי לשחזר את החוויה.

לא יודע, חסר לי משהו.

מה שכן, ב-inception לא אכפת לי לצפות גם בפעם הרביעית. או החמישית. ענק.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

דמות הג'וקר ב"אביר האפל" היא פשוט יצירה גאונית.

ראיתי את הסרט כמה פעמים רק בגללו.

כל כך הרבה עומק ושיגאון, אני מתמוגג על כל משפט הזוי שיוצא לו מהפה.

לדעתי מצבו הנפשי המעורער של לדג'ר פרץ לתוך הדמות ואיפשר יצירה חד פעמים שכנראה כבר לא תחזור.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

הכי טוב זה מומנטו\dark night

הכי גרוע זה inception, הסרט הכי overratted בכל תולדות הסינמה! פשוט סרט גרוע.

ד"א , למי שאהב את the prestige, ממליץ לכם על the illusionist, סרט מאוד דומה וטוב.

פתגם סיני אומר: "אנשים ג'אחרים מזהים תגובות כג'אחריות."

פורסם

ההתחלה לא גרוע, התסריט מוצלח והצילום מדהים.

הבעיה היא בציפיות שנבנו לו.

אני הלכתי אחרי ששמעתי מכולם שזה "סרט שישנה לך את החיים" עם "רעיון מהפכני שעוד לא נראה בקולנוע".

בפועל הוא לא חידש שום דבר ואפילו הציג קווי דמיון בולטים מאוד לסרט eXistenZ שיצא לפני יותר מעשור.

פורסם

איך אפשר להגיד על סרט שאפשר לתמצת אותו במישהו שחולם שהוא חולם שהוא בתוך חלום.. שהתסריט שלו מוצלח?? :evil:

חרא סרט.

מעצבן אותי גם כל האנשים(לא מכוון אליך) שלא הבינו דבר מהסרט כי העלילה מתסבכת (בצורה מגוחכת), ופשוט מצהירים שזה "סרט חזקקקק!!!1" כדי שלא יחשבו שהם טמבלים.

פתגם סיני אומר: "אנשים ג'אחרים מזהים תגובות כג'אחריות."

פורסם

אגב נולן, הרבה נוטים להתעלם מאינסומניה שלו, שבעיני הוא יצירה מאוד מיוחדת. נכון, "רק" סרט מתח, אבל מיקומו בצפון אירופה, היכן שיש אור גם בלילה, ואופן ההשפעה של זה על השוטר האמריקאי (אל פצ'ינו) מובאים שם באופן די מיוחד.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
איך אפשר להגיד על סרט שאפשר לתמצת אותו במישהו שחולם שהוא חולם שהוא בתוך חלום.. שהתסריט שלו מוצלח?? :evil:

חרא סרט.

מעצבן אותי גם כל האנשים(לא מכוון אליך) שלא הבינו דבר מהסרט כי העלילה מתסבכת (בצורה מגוחכת), ופשוט מצהירים שזה "סרט חזקקקק!!!1" כדי שלא יחשבו שהם טמבלים.

תסריט טוב לא חייב להיות מתוסבך או מהפכני.

הסיפור נחמד, הדיאלוגים יפים, אין חורים חריגים בעלילה והרעיון מגניב, להלן תסריט טוב.

פרט לסייג אחד והוא החלק שבו הם מבלים ב"לימבו", קצת תלוש והזוי מדי.

פורסם
אגב נולן, הרבה נוטים להתעלם מאינסומניה שלו, שבעיני הוא יצירה מאוד מיוחדת. נכון, "רק" סרט מתח, אבל מיקומו בצפון אירופה, היכן שיש אור גם בלילה, ואופן ההשפעה של זה על השוטר האמריקאי (אל פצ'ינו) מובאים שם באופן די מיוחד.

אתה יודע שזה רימייק של סרט שוודי...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
דמות הג'וקר ב"אביר האפל" היא פשוט יצירה גאונית.

ראיתי את הסרט כמה פעמים רק בגללו.

כל כך הרבה עומק ושיגאון, אני מתמוגג על כל משפט הזוי שיוצא לו מהפה.

לדעתי מצבו הנפשי המעורער של לדג'ר פרץ לתוך הדמות ואיפשר יצירה חד פעמים שכנראה כבר לא תחזור.

"WHY SO SERIOUS"?

"LET'S PUT A SMILE ON THIS FACE".

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

כל מי שכותב שהתחלה סרט גרוע לא יודע על מה הוא מקשקש.

יש בסרט הזה כלכך הרבה השקעה ומחשבה, שאתם אפילו לא יכולים להבין מאיפה להתחיל להבין את הסרט:-)

לראות עד הסוף

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...