Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול לקוי גיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
העיקר שכולם מגדפים ומשמיצים את העלויות של מוסכי היבואנים.....

לך תתמודד עם חאפרים בשביל לחסוך 200 שקל.

בצעירותי הייתה לי פיאט אונו, רכב ראשון, נכנסתי לעשות טיימינג לאוטו במוסך מורשה משרד התחבורה כי במוסך של פיאט רצו 200 שקל יותר, 4 או 5 שנים אחר כך הצטערתי על החסכון של ה200 שקל האלה.

בסופו של דבר מה שזול יוצא הכי יקר.

זה לא נכון כי לא חסרים מוסכי מידרכה מצויינים במחירים זולים שיודעים לעבוד.

במוסך מורשה אומנם החלקים איכותיים אין מה לומר אבל מי אמר לך ששם יודעים לעבוד כמו שצריך? לא מעט סיפורים קיימים גם על המורשים וכנס קצת לשירשורים תקקרא על צ'מפיון מוטורס תבין על מה אני מדבר.

פורסם

כרגיל הזול הוא היוקר. אנשים עוד לא הבינו שעדיף מוסכי יבואן או מורשים, משלמים יותר אבל יודעים מה שמים בתוכו, יש מקטי"ם של חלקים, יש אחריות ובעיקר יש למי לפנות ועם מי לדבר כשיש תלונות. בלי להכיר את הבביאן הזה אני מבטיח לך שהוא שותה אנשים כמוך כמו שמן מנוע לארוחת בוקר.

פורסם
כרגיל הזול הוא היוקר. אנשים עוד לא הבינו שעדיף מוסכי יבואן או מורשים' date=' משלמים יותר אבל יודעים מה שמים בתוכו, יש מקטי"ם של חלקים, יש אחריות ובעיקר יש למי לפנות ועם מי לדבר כשיש תלונות. בלי להכיר את הבביאן הזה אני מבטיח לך שהוא שותה אנשים כמוך כמו שמן מנוע לארוחת בוקר.[/quote']

אני גם באמת לא מאחל לך שייצא לך להכיר את צ'מפיון מוטורס ובמידה וכן שלא תגיד שלא ממש הזהרנו..

הרבה אנשים עוברים שם בגלל החשש שמדובר אצלם ברכב חדש יחסית ובכל הנוגע לאחריות הם ניגשים אליהם, מעין מצב של אין ברירה. ושוב, הכל תלוי על איזה מוסך אתה נופל. אני במשך המון שנים יצא לי לטפל במוסך מידרכה קבוע ולהעביר גם לא מעט רכבים למוסך זה שהפער במחירים הוא עצום ומישתלם בהחלט וכמובן גם העבודה. הרבה מוסכים מורשים רואים בלקוח כעוד מיספר. כך אני הרגשתי שניגשתי למורשה (יש ברשותי רכב חדש) ואתה רואה את הפזיזות ואת הטעויות הקטנות שעושים על חשבון הרכב שלך שאם לא תשים אליהם לב אתה תבקר שם הרבה.

פורסם
כרגיל הזול הוא היוקר. אנשים עוד לא הבינו שעדיף מוסכי יבואן או מורשים' date=' משלמים יותר אבל יודעים מה שמים בתוכו, יש מקטי"ם של חלקים, יש אחריות ובעיקר יש למי לפנות ועם מי לדבר כשיש תלונות. בלי להכיר את הבביאן הזה אני מבטיח לך שהוא שותה אנשים כמוך כמו שמן מנוע לארוחת בוקר.[/quote']

זה לא זול הוא יקר, זה ללכת למישהו שאתה לא מכיר ולזרוק אצלו את הרכב ככה. כשהולכים לתקן גיר או מנוע עדיף שתשאל, תברר, אם יש איזשהו חבר טוב או קרוב שמכיר מישהו או ממליץ עליו עדיף, תשאל כאן בפורום, בקיצור לא חסר איך להגיע לאנשים הנכונים שאפשר לסמוך עליהם. כמו בכל מקצוע של נותני שירות יש מוסכניקים זבל ויש כאלה טובים והגונים.

אני אישית טוען שבכל מקרה במוסך אתה משלם יותר, בד"כ על פעולות שניתן לבצע לבד ו\או במוסך מדרכה (אני מדבר בעיקר על טיפולים או תיקונים קטנים).

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

• תוכן חדש...