Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול לקוי גיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בתאריך 28/05/2012 החליפו לי גיר במוסך ארטקאר בב"ש

בתאריך 4/07/2012 גיר אשר באחריות התקלקל והכנסתי אוטו למוסך שנית.

בעל המוסך הבטיח לשלוח גיר לתיקון במפעל לתיקון גירים.

מאז כבר כמעט שבועיים אני מתקשר כמעט כל יום ומקבל הבטחות שקריות שמחר אוטו יהיה מוכן.

התברר לי גם שהוא שלח גיר לתיקון לא במוסך או מפעל שמורשה לטפל בגירים אלא לעסק חלפים משומשים א.ד חלפים

1) האם עסק לחלפים משומשים מוסמך לשפץ גירים?

2) האם זה בטיחותי לנסוע ברכב אחרי שיפוץ כזה?

3) מה תמליצו לעשות במצב הזה?

אני כמעט שבועיים בלי אוטו :cry:

פורסם

ראשית פנה לאיגוד המוסכים וספר להם על כל התשובות שהמוסך נותן לך ועל העיכוב הנורא. עקרונית זה לא אמור לשנות לך איפה מסדרים את הגיר כל עוד הוא יהיה במצב תקין ועם אחריות.

פורסם

הלקח מסיפור כזה הוא, שכאשר יש בעיה בגיר (במיוחד מדובר על אוטומטי),עדיף לפנות למכון גירים ייעודי ולא למוסך,אלא אם מדובר במוסך שמכיר ממש טוב את הדגם כמו רון.

גם במקרה כזה,במיוחד במקרה של שיפוץ קומפלט,המוסך מפרק את הגיר,שולח למכון גירים ואתה משלם פערי תיווך מיותרים,שניתן לחסוך לו היית ניגש ישר למכון גירים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

היום 14 יום האוטו במוסך ושום דבר לא השתנה ...

עוד פעם קבלתי הבטחה שמחר אוטו יהיה מוכן

ביקשתי מבעל המוסך שיתקן אוטו היום כמו שהבטיח בפעם האחרונה .

אחרי זה בעל מוסך התעצבן ,התחיל לצעוק עלי , לקלל קללות נוראיות ולאיים עלי.

מה עושים?

פורסם
היום 14 יום האוטו במוסך ושום דבר לא השתנה ...

עוד פעם קבלתי הבטחה שמחר אוטו יהיה מוכן

ביקשתי מבעל המוסך שיתקן אוטו היום כמו שהבטיח בפעם האחרונה .

אחרי זה בעל מוסך התעצבן ,התחיל לצעוק עלי , לקלל קללות נוראיות ולאיים עלי.

מה עושים?

אני יגיד לך אישית מה אני הייתי עושה? מרים אליו טלפון ואומר לו "קח את הגיר שלך, לך קיבינימאט סגור לי את האוטו כמו שקיבלת אותו, אני מביא גרר ולוקח אותו למקום אחר" גם אם תצטרך לשלם כמה שקלים על כל הפירוק וההרכבה אל תיתן לו את התענוג של להינות מכל הקופה כי זה לא מגיע לו. אם אומר לא מתאים תגיד לו שפנית לאיגוד המוסכים ואתה לא מגיע לקחת את הרכב אלא אם כן משחרר לך אותו כמו שהגיע בלי הגיר שלו, שלא יעשה טובות! מה לקלל אותך?!! איכסה! בצע הקלטה של השיחה ופנה לאיגוד המוסכים. ודרך אגב, באיזה מוסך מדובר?

פורסם
אני יגיד לך אישית מה אני הייתי עושה? מרים אליו טלפון ואומר לו "קח את הגיר שלך, לך קיבינימאט סגור לי את האוטו כמו שקיבלת אותו, אני מביא גרר ולוקח אותו למקום אחר" גם אם תצטרך לשלם כמה שקלים על כל הפירוק וההרכבה אל תיתן לו את התענוג של להינות מכל הקופה כי זה לא מגיע לו. אם אומר לא מתאים תגיד לו שפנית לאיגוד המוסכים ואתה לא מגיע לקחת את הרכב אלא אם כן משחרר לך אותו כמו שהגיע בלי הגיר שלו, שלא יעשה טובות! מה לקלל אותך?!! איכסה! בצע הקלטה של השיחה ופנה לאיגוד המוסכים. ודרך אגב, באיזה מוסך מדובר?

מה ייצא לו מזה? הוא כבר שילם על הגיר מהתחלה לא?

מקלל? תקליט אותו בשיחה ואז לך אליו לתוך המוסך ותודיע לו שאם הוא לא מסדר את הרכב באותו יום אתה תובע אותו על עגמת נפש שהרכב שבועיים זרוק אצלו מבלי שהוא עשה איתו משהו. אני שיפצתי גיר ברכב קודם וזה לקח שלושה ימים, מאיפה החוצפה לעכב אותך ככה?

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

בעיה ששילמתי לו כבר, אכשיו הוא מתקן גיר שבאחריות

מוסך ארטקאר בבאר שבע , בעל המוסך ארטיום בביאן

פורסם
מה ייצא לו מזה? הוא כבר שילם על הגיר מהתחלה לא?

מקלל? תקליט אותו בשיחה ואז לך אליו לתוך המוסך ותודיע לו שאם הוא לא מסדר את הרכב באותו יום אתה תובע אותו על עגמת נפש שהרכב שבועיים זרוק אצלו מבלי שהוא עשה איתו משהו. אני שיפצתי גיר ברכב קודם וזה לקח שלושה ימים, מאיפה החוצפה לעכב אותך ככה?

פעם ראשונה לקח לו 8 ימים להחליף גיר, עכשיו 15 יום ועדיין לא מוכן

פורסם

התקשרתי לאיגוד המוסכים בב"ש, אמרו לי שהם מטפלים רק במוסכים שחברים באיגוד ומשלמים דמי חבר. אמרו להתקשר למשרד התחבורה.

במשרד התחבורה איזו חברה חיצונית עונה להם על הטלפונים, לא יודעים כלום, רק לשלוח פקס ותוך שבועיים אקבל תשובה.

בקיצור מדינה הזאת גן עדן לנוכלים!

אני הולך היום לשכור רכב , שיתקן רכב שלי כמה שהוא רוצה, בסוף אני אתבע אותו על כל ימי השכרה

פורסם

את הלקח אני מקווה שלמדת - לא מבצעים טיפולים גדולים שדורשים עבודה מסובכת ואחריות למוסכים שאינם חברים באיגוד המוסכים או שאינם מורשה משרד התחבורה. כך שבמקרה של תקלה, יש מי אמא ואבא, יש מי שיתמוך ויעזור לך.

פורסם

העיקר שכולם מגדפים ומשמיצים את העלויות של מוסכי היבואנים.....

לך תתמודד עם חאפרים בשביל לחסוך 200 שקל.

בצעירותי הייתה לי פיאט אונו, רכב ראשון, נכנסתי לעשות טיימינג לאוטו במוסך מורשה משרד התחבורה כי במוסך של פיאט רצו 200 שקל יותר, 4 או 5 שנים אחר כך הצטערתי על החסכון של ה200 שקל האלה.

בסופו של דבר מה שזול יוצא הכי יקר.

• תוכן חדש...