Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מבין מה כל כך מתלהבים מהאקליפס הזה,שמעתי אותו ראש בראש יחד עם קלריון 786 ובאמת שציפיתי להפתעות והוא היה נשמע מאוד דומה אליו,היתרון היחיד שאהבתי אצלו הוא האיזון בין הגבוהים,מיד,נמוכים,שבקלריון הנמוכים טיפה יותר "חזקים".

HX D1 וכו' זה לא בר השוואה בכלל,לא יודע איך אנשים משווים בין השניים.

Scan Speak

פורסם

מסכים איתך. האקליפס הוא מכשיר טוב אבל לא יותר מזה. אין להשוות אותו למכשירי HI-END, לאף אחד מהם.

מחפש תקליטים ויניל של רוק כבד.

פורסם

אף אחד לא השווה אותו למכשירי הי אנד, הוא פשוט בקצה העליון של המכשירים מהסדרות הגבוהות ובתקציב של פותח השרשור ובהתאם לדרישות ושאר הסטאפ שלו לדעתי זה הכי יתאים לו וגם אם הוא יחליט באמת לשנות סטאפ לאחד של sq הוא לא יצטרך להחליפו והוא ישרת אותו להרבה זמן בלי צורך בשידרוג.

אדי די הפתעת אותי עכשיו, תמיד ראיתי אותך כותב על המכשיר שהוא אגדה :shock:

פורסם

קודם כל זה כן מכשיר שמשווים אותו בהרבה מקרים גם לHU היי-אנד, פשוט כי הוא לא ממש נופל מהם ברמה שלו מבחינת סאונד נטו.

יש לו גם רכיבים מאוד איכותיים בפנים וגם הוא מתהדר בגוף קירור מנחושת וכל שאר הקושקושה שנמצא בתחום ה"בוטיק".

הוא בהחלט מכשיר שיזכה לתואר "אגדי" - אבל מי אמר שכל אגדה אני חייב לאהוב?

הוא מכשיר נפלא וסופר ניטראלי ומכאן גדולתו אבל אני לא ממש אוהב את הניטראליות הזו כשזה מגיע לתוצאה סופית.

אני כן אוהב דגש על תחום הבאס, אני לא אוהב גבוהים בולטים במיוחד ואני מאוד אוהב מיד נקי וברור -> בכל המערכות ששמעתי עליהם את הHU הזה, היה חסר לי משהו בתחום התחתון.

מערכת אחת שהיה עליה אקליפס + ביט1 שהתחלפה לD3 והלסתות שלי נשמטו מההבדל הדרמתי שהיה שם -> אותם חיתוכים אותם כוונים אחד לאחד.

לאון עשה את אותו הדבר גם ברכב שלו והוא פשוט אמר שהביט1 יוצא החוצה ביחד עם האקליפס.

ואני חושב שיש כאן חבר פורום שלישי בשם אולג שעבר בדיוק את אותו הגלגול...

שלוש משלוש - זה לא מקרי.

וזה לא שהביט1 לא טוב והאקליפס נשמע הרבה יותר טוב בלעדיו - דווקא ברוב המערכות ששמעתי עליהן אקליפס נקי - זה עוד היה פחות טוב מהשילוב שלו עם הפרוססור הזה.

עוד עריכה - תקחו בחשבון שרוב המכשירים שאתם מדברים עליהם - הינם פרוססור 4WAY מובנה בעוד האקליפס הוא 3WAY מובנה - הוא נחות מהם משמעותית מבחינת הגמישות והיכולות שלו - אבל כמקור הוא נוגס בהם היטב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אל תשכח שלא כל HU HI-END הם 4 WAY, יש מכשירים שהם ראש נטו, כמו DENON, SOUND MONITOR, גםהSONY הפרוססור עושה רק TC, ואין לא כמעת אפשרויות לחיתוכים, אלא אתה מרכיב אותו עם פרוססור של SONY 4000, שפעם בשנה אפשר לראות אותו באיביי ב 1000$ בערך.

מחפש תקליטים ויניל של רוק כבד.

פורסם

הסאונד מוניטור הוא אחד המדהימים ששמעתי - הוא נשמע אמיתי לגמרי ובכל זאת - הגבוהים שלו נורא מורגשים, זה פשוט בולט בכלי נקישה וכלי נשיפה.

מור - יש לא מעט מכשירים ורמקולים שאני אהלל אבל בוא זמנית הם לא פוגעים בטעם האישי שלי.

ישבתי בלא מעט רכבים שהסאונד בהם היה באמת יוצא מן הכלל אבל אם היית שואל אותי אם כזה סאונד הייתי רוצה ברכב שלי ליומיום התשובה היתה חד משמעית - לא, זה לא הסגנון שלי.

זה אוכל, זה טעם וריח.

רק ההבדל הוא שאתה רוב הזמן טועם את אותה המנה - את הארוחה שאתה בישלת, אז כדאי מאוד שזו תהיה ארוחה שאתה תוכל לאהוב את הטעם שלה לאורך זמן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...