Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום אני נהג חדש נוהג על אוטו שרשום על ההורים ,

תחליט, הרכב רשום על ההורים או על חברת ליסינג?

אם הרכב רשום על ההורים, הם יקבלו את הדוח על שמם.

אם זהו רכב ששייך לחברת ליסינג, וההורים קיבלו אותו ממקום העבודה,

הדוח יגיע לחברת ליסינג, עם סכום גבוה פי 3 מהדוח הרגיל ועם דרישה למסור את שם הנהג, שביצע את העבירה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
תחליט, הרכב רשום על ההורים או על חברת ליסינג?

אם הרכב רשום על ההורים, הם יקבלו את הדוח על שמם.

אם זהו רכב ששייך לחברת ליסינג, וההורים קיבלו אותו ממקום העבודה,

הדוח יגיע לחברת ליסינג, עם סכום גבוה פי 3 מהדוח הרגיל ועם דרישה למסור את שם הנהג, שביצע את העבירה.

האוטו הוא ליסיניג על שם ההורים

עכשיו השאלה שלי היא תוך כמה זמן בערך הוא אמור להגיע ?

פורסם

מי רשום ברשיון הרכב כבעליו, ואיזה כתובת מופיעה בו:

אם רשומים הוריך והכתובת היא כתובתם - תוך 4 חודשים (ברכב חדש 6 חודשים).

אם רשומה חברת הליסינג - שנתיים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

4 חודשים?!

לוקח לדוח תנועה להגיע ארבעה חודשים?

ברכב חדש חצי שנה? למה?

אם אתם סתם צוחקים על הילד גם אני נפלתי

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

...........

יש מצב שהמצלמה לא פעילה כבר ?

כי עברתי עם WAZE במקום בו המצלמה נמצאת שפעם זה הראה על המפה שיש מצלמה כרגע אין בוויז התרעה על מצלמה באיזור הזה

פורסם

קל לאתר את בעליו של רכב פרטי - הם רשומים במשרד הרישוי. רכב ליסיג רשום על שם חברה, ולכן נותנים למשטרה יותר זמן כדי לאתר את הנוהגים בו באמצעות החברה.

בשני המקרים יש למשטרה זמן רב לשלוח את הדוחות. אני מניח שמרוחי הזמן הארוכים שניתנו למשטרה הם עניין היסטורי הנובע מתהליך ממושך של איסוף סרטי הצילום, פיתוחם ופענוחם, וכן איתור ידני של בעלי הרכב ברישומי משרד הרישוי. כיום, כאשר הצילום דיגיטלי והרישומים ממוחשבים אין שום סיבה לדחית משלוח הדו"ח, ואכן המשטרה מתהדרת בתגובה מהיר לצילומים במצלמות הגאטסו החדשות. אבל מבחינת החוק הם עדיין רשאים לשלוח את הדוחות באיחור.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
קל לאתר את בעליו של רכב פרטי - הם רשומים במשרד הרישוי. רכב ליסיג רשום על שם חברה, ולכן נותנים למשטרה יותר זמן כדי לאתר את הנוהגים בו באמצעות החברה.

בשני המקרים יש למשטרה זמן רב לשלוח את הדוחות. אני מניח שמרוחי הזמן הארוכים שניתנו למשטרה הם עניין היסטורי הנובע מתהליך ממושך של איסוף סרטי הצילום, פיתוחם ופענוחם, וכן איתור ידני של בעלי הרכב ברישומי משרד הרישוי. כיום, כאשר הצילום דיגיטלי והרישומים ממוחשבים אין שום סיבה לדחית משלוח הדו"ח, ואכן המשטרה מתהדרת בתגובה מהיר לצילומים במצלמות הגאטסו החדשות. אבל מבחינת החוק הם עדיין רשאים לשלוח את הדוחות באיחור.

יש לך מושג אם המצלמה בכלל ליד בית דגן בצומת כפר חבד עדיין פעילה בכלל ?

• תוכן חדש...