Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כך מופיע בחוזה עם הגן - התשלום החודשי הוא עבור שכ"ד...

אני מאמין שזה מסיבות של תכנון מס, אבל האם זה חוקי?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

תברח מהגן הזה.

סביר להניח שגם ביטוח ופיקוח לא יהיה (שלא נזדקק אבל כשהגדולה שלי החליקה בגן וסיימה בלי שתי שיניים קדמיות ו 21 תפרים בשפתיים מבפנים ומבחוץ ההתחייבות למיון חיכתה שם עוד לפני שהגענו). אתה הולך להפקיד שם את היקר לך מכל אז לא משחקים עם זה. מה תעשה אם יעצרו יום אחד את הגננת על העלמת מס(גם לשכירות יש תקרה פטורה ממס) או אם תהיה איזו בעייה ולא יהיה לך למי לפנות כי אין ביניכם שום הסכם?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
האם זה חוקי?

האיש בתמונה שביוזר שלך, אלוף בקומבינות. הייתי אומר לך לשאול אותו, אבל אפילו הוא נראה בתמונה כאחד שעושה פרצוף המביע "משהו מסריח" - אם הוא אומר שמשהו מסריח, על אחת כמה וכמה, לאדם מן הישוב.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אודי,

1. הסוגיה החשובה ביותר בעניין הגן היא השאלה האם הילדה מאושרת שם או שלא, הסוגיות האחרות הן משניות לגמרי.

2. בדוק שיש לגן ביטוח בתוקף.

3. לעניין השאלה שלך, להערכתי אין לסעיף הזה כל חשיבות (אלא אם הוא מטיל עליך כהורה מחויבות לתשלום שכ"ל חלקי לכל השנה, ללא קשר אם הילדה תפרוש מהגן במהלך השנה).

מבחינת מס הכנסה גם אין לסעיף חשיבות כיוון שאל מול צד ההכנסות עומדת שורת הוצאות כמו: שכר עובדים, מזון, ביטוחים ושכר דירה.

כדי שמס הכנסה יכיר בהוצאות האלה הן חייבות להיות מגובות במסמכים ולא כסעיף ערטילאי בחוזה.

בקיצור, אם הידיעה שישנו תשלום שכ"ד בגובה מסוים איננה מטילה עליך חובה כספית בסעיף אחר שבחוזה - אני לא הייתי מוטרד מהעניין.

פורסם

תודה דורון, בוקר טוב.

אני אארגן את הסעיף הרלוונטי ואעלה אותו לכאן, אני חושב שזה יסביר את השאלה שלי.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...