Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

אני רוצה לברר מבעלי ניסיון איזה רשת סלולארית (012, גולן, רמי לוי, הוט) שמציעה חבילה ללא הגבלה ב88 היא הכי איכותית והסיכוי שיהיו בעיות קליטה הוא הנמוך ביותר.

אני אשמח גם לשמוע לאיזה חברה מההנ"ל לא כדאי להתקרב בגלל בעיות כלשהן.

תודה מראש

פורסם

שאלת את שאלת המליון דולר...

לגבי הקליטה אין פה מישהו בפורום שיכול להגיד לך ב 100 אחוז בנושא הזה, הכל תלוי במיקום הגאוגרפי שלך ובעוצמה של נקודות השידור באיזור.

לגבי המלצה אישית - אני בגולן טלקום ומבסוט.

פורסם
שאלת את שאלת המליון דולר...

לגבי הקליטה אין פה מישהו בפורום שיכול להגיד לך ב 100 אחוז בנושא הזה, הכל תלוי במיקום הגאוגרפי שלך ובעוצמה של נקודות השידור באיזור.

לגבי המלצה אישית - אני בגולן טלקום ומבסוט.

הבעיה עם גולן שאין להם סניפים ובטח גם להתקשר לשירות לקוחות זה סיוט, וגם אי אפשר להתקשר מחו"ל.

פורסם

דווקא אתמול השגתי את שירות הלקוחות של גולן בנסיון ראשון תוך 2 ורבע דקות.

אז מהבחינה הזו אפשר להיות רגועים.

לגבי חו"ל - הם טוענים ששירות הנדידה ייפתח לשימוש ב"מחצית הראשונה של יולי 2012" שזה אומר ב60 שעות הקרובות.

אני קצת סקפטי (המועד כבר נדחה פעם אחת מהחודש הקודם),

אבל ככל הנראה בחודשים הקרובים זה יתאפשר.

אם מתוכננת נסיעה בשבועות הקרובים אז אולי שווה לשקול קו של הוט מובייל שכבר יש להם שירות נדידה פעיל עם תעריפים סבירים למדי.

כמובן בתנאי שיש לך בכלל מכשיר עם התדרים הדרושים בשביל הוט (UMTS 2100 + 850)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...