Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, עד עכשיו ולמרות השנים שלו ,כשאני מאיץ ברמזור ובכלל מאיץ הוא עדיין זריז מאוד-זה נגמר כשמפעילים מזגן.

כשאני מפעיל מזגן על השלב הראשון אין ממש ירידת כח, כשאני מעלה לשלב 2 הרכב מתאמץ ברמות קשות וקשה לו לסחוב אפילו במישור. אני מדגיש, בלי מזגן הוא זריז ביותר כאילו חדש, כשאני מפעיל במזגן את שלב 2 ומעלה הוא מתאמץ וזה מאוד מפריע בנהיגה ובעליות ובכלל.

אני פותח נושא זה כי עד כמה שאני זוכר משנים קודמות המזגן לא הזיז לכח של הרכב בשום שלב, לפחות לא באופן שנרגיש!.

תודה.

עריכה- שכחתי לציין שביררתי באינטרנט על זה וזה גם ידוע שמזגן מוריד כח מרכב, אמנם ראיתי תגובות שאם יורד הספק משמעותי זה תקלה רצינית?.

פורסם

כנראה שקשה לך להשלים עם זה שהמנוע כבר "זקן",גם בלנטיס שלי שהיא 01 בעליות של הכנרת (מחרבנת קוביות)מתעייף,מה לעשות כנראה שהגיל עושה את שלו.

פורסם

מתי בוצע לאחרונה טיפול לרכב ? וודוא תקינות רצועות החלפת פלאגים יכולה לעזור החלפת מסנן אוויר אפילו יקצין קצת ותבדוק מתי הוחלפו לאחרונה חוטי הצתה ,זה יהיה יעיל לממנוע ויעזור לו להוציא יותר.

עוד תבדוק שאין בריחת אוויר לסעפת היניקה שאין יבש וסדוק או קרוע שבורח ממנוע אפיילו מעט אוויר ומאבד כוח מהמנוע

פורסם
תתחיל בלבדוק את הרצועה של המדחס,לפעמים היא גורמת לכך.

תוכל לפרט קצת?

ולבחור עם הלאנטיס, אל תדאג אני יודע שהמנוע והרכב מבוגרים כבר, אבל בכל זאת יש ירידת כח משמעותית כשמפעילים את המזגן (ככה אני מרגיש חשוב לציין) לעומת כשלא מפעילים.

פלאגים ופילטרים להגיד שיבדקו בטיפול 10,000?.

האמת שאני בן 19 ולא מבין כלום במה שאמרתם כאן, אני פשוט אגיד שיבדקו את מה שאמרתם כי לבד אין לי שמץ.

פורסם

תן לחבר'ה קצת פרטים על הרכב מתי עבר טיפול,מה הק"מ של הרכב?

תאמת אצלי גם אותו בעיה,יש לי ניסאן אלמרה 99 אוטומט עם ק"מ שקרוב ל200 אלף,איך שאני מפעיל מזגן האוטו הופך לעגלה,הסיריון עם מנוע 1.3 עוקפות אותי בעלייה בלי להתאמץ אין מה לעשות המנוע כבר זקן.

פורסם

היי,

יש סיכוי ששסתום ההתפשטות שלך סתום, וזה גורם ללחץ אדיר במערכת המיזוג שלך, וזו גם הסיבה להרגשה של חוסר סחיבה בשל התנגדות גדולה של המדחס.

ממליץ לך בשלב ראשוני להיכנס למזגניסט, שיבדוק לך לחצים בזמן עבודת המזגן. אני בטוח שתגלה כי הלחצים גבוההים מאוד.

וזה נובע בעיקר בגלל השסתום הסתום.

לצערי השסתום הזה מופיע בעיקר על הראדיאטור הפנימי, כך שלהחליף אותו לא יהיה זול בכלל.

אבל בכל מקרה תבדוק את הלחצים כי מסוכן לנסוע עם לחצים מטורפים במערכת המיזוג, כל שכן זה גם הורס את המדחס.

פורסם

בכל מה שקשור לסחיבה עם מזגן, כדאי שתבדוק (ראשית) את נושא ההצתה ומערכת הדלק. אם מעולם לא עשית ניקוי מזרקים, זה הזמן.

המלצתי בלבד.

(אגב, לדעתי אין לך שום בעיה במזגן, לכל מזגן יש מתג אלקטרומכאני שמבקר את הלחץ במערכת ומנתק את המדחס במצב של לחץ עודף או חסר).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אוקי, לפני הטסט שאמור להיות עד תחילת אוגוסט במילא צריך לעשות טיפול 10000, אני אדבר על העניין הזה כי בטוח משהו קצת "נדפק", כי אני זוכר מפעם כמו שאמרתי שזה לא היה ככה. בכל זאת, הרכב עבר מלא ק"מ ונוסע הרבה-תודה לכולם.

• תוכן חדש...