Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בנוגע לדוד שמש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, דוד השמש שלי, להלן דודי לא נותן מים חמים בבוקר כבעבר,רק חמימים. מה כדאי לבדוק?

האם לקרוא לחשמלאי או לדודאי והאם יש לכם המלצצות וטלפונים באזור ראשון. אגב הצינור מהגג לדירה התעקם והתרחק מקיר הבנין. מי מסדר , האם קשור לבעיה והאם יש למישהו הערכות מחיר.

בעיקר אשמח להמלצות, כאמור, תודה ויום קריר לכולם.

פורסם

יכולות להיות כל מיני סיבות:

* קולטים מלוכלכים/פגומים

* צינור פנימי פגום

* דוד ישן שהבידוד בו כבר לא מבודד.

וד"א, מה הכוונה בבוקר? באיזה שעה? כמה זמן היתה שמש,

או שהכוונה בכלל לאחר הפעלת גוף החימום החשמלי?

פורסם

ברמת העיקרון לא תמיד נישאר מים חמים מהערב הקודם עד הבוקר.

הכל תלוי במס' האנשים שמתקלחים בערב ובבזבוז המים.

אם יש מים רותחים בשעות הערב לא אמורה להיות בעיה בדוד או בקולטים.

אפשר לתת שטיפה למערכת זה יכול לעזור אבל לא תמיד משתלם.

נניח ואתה מדליק כמוני את הדוד בבוקר ל 10 דק' רק על מנת לתת פוש קטן למים שיהיה כיף העלות זניחה.

כמובן שאם לא כך המצב ואתה מדליק יותר והמים בשעות הערב רק חמים אז צריך בדיקה ו או שטיפה.

פורסם

יכול להיות של שהדוד מלא לכלוך. וצריך ניקוי.

תעלה לגג. תנקה את הקולטים עם מים ושפריצר של חלונות. (לא מזיק)

תבדוק יום אחד. עם יש מים יותר חמים.

במידה ואין. תנתק את החשמל לדוד! בלוח החשמל.

תנתק את המים הראשי לבית / או לדוד . תפתח את הברז מים החמים בבית. ותפתח את ברז שיחרור הלחצי בכניסה לדוד. (ברז קטן) בכניסת מים. ותתן לדוד כשעתיים להתרוקן.

אחרי זה מנתקים את החוטים החשמליים מהדוד. (לבודד אותם.) ומפרקים את הפלנג'. (8/12 אומים) ומנקים את הדוד מבפנים.

אחרי שתפרק. תחזור. לפני שאתה מרכיב.

אלי

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

בקשר לאיש מומלץ לדודי שמש, גם אני מראשל"צ, תוכל לראות שרשור שלי שפתחתי כאן

- אני אישית השתמשתי בשירותיו של אבישי - ELKAMINO ואני מאוד מרוצה.

ממליץ בחום (תרתי משמע).

פורסם

תודה לממליצים.

אין צורך לנקות את הדוד חבל על המים.

אם כבר לנקות את הקולטים עדיף.

לפעמים האשם לא בקולטים אלה בחיבורים בין הצנרת של הדוד לצנרת של הקולטים שניסתמים.

אם תירצה דבר איתי בטל' אני אתן לך הסבר לטיפול בבעיה אם אתה רוצה לטפל לבד, 054-3367833 אבישי.

• תוכן חדש...