Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לבחורה עד 150K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תודה לכולם.

אשמח כאמור להמלצות ל"ג'יפ" בטווח המחיר הנדרש.

נשים מאוד אוהבות גיפים זה סוג של פוזה אופנתית חדשה

כבר הצעתי לך את הניסן גוק ,הוא קטן אופנתי במחיר אטרקטיבי ובחורות מאוד אוהבות אותו

כאופציה לחדש ,אתה תמצא גיפונים כמו:

יונדאי I35

ניסאן קשקאי

ניסאן גוק

מיצובישי אווטלנדר

סובארו XV

סוזוקי גראנד ויטרה

קיה ספורטאג

-------------

אני כבר אומר לך שבאחוזים גבוהים

היא תעדיף את הניסאן גוק או את הסוזוקי גראנד ויטארה 3 דלתות

אם אתה מחפש אופציה איכותית

בתקציב הנ"ל לגיפון ,תצתרך ללכת על משומש

אני ממליץ על הפולקסווגן טיגואן 2.0TSI מודל 09

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היי, אני אשתדל לא להכנס לך עמוק מידי לכיס, ובמקביל לא להשמע שוביניסט אבל....

רכב שיבלה רוב חייו בעיר, רכב לאשה, רכב שנוסע רוב הזמן ריק ועם נהג בלבד... וג'יפ? אני פשוט חושב שהתשלום בדלק וטיפולים יהיה ממש ממש מיותר, אלא אם ממש בא לך לשרוף כסף בניגוד לכל תחשיב הגיוני, ועוד לא דיברנו על להסתובב ולחנות רוב הזמן בעיר עם "ג'יפ"....

לא אומר שהיא צריכה לנסוע על I20 אבל חסרים רכבים סקסיים, מפנקים ויחודיים המתאימים לבנות המין היפה (כל הרשימה שנתנו פה), וכל זאת במקביל לחסכון יחסי בעלויות נלוות?

לשיקולכם....

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

500 פתוחה נשמע כמו רעיון נחמד.

לגבי ה"ג'יפ" אני כמובן מסכים אבל אתן לגברת להחליט לבד. נעשה נסיעה על הג'וק של אחת החברות שלה ונמשיך משם.

פורסם

אני מסכים איתך ועם אלפא דראקו, ה 500 קבריו סקסית בטירוף ולדעתי תהפוך מהר מאד לרכב קלאסי.

חפש פה בפורום את עומר ג, הוא מנהל המכירות של המותג.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

עמר מנהל מכירות של אבארת', אבל כנראה שידע להכווין לאנשים הנכונים.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם
DS3 נשמע מעניין, מה ההבדל בינה לC3 פרט לצורה?

האודי A3 כבר בעצם לא קיימת, מדובר בשלהי ימי הדגם והיא גם קצת גדולה מידי לצרכים.

A1 גם אופציה אם כי פחות מושכת.

למעשה אין ממש הבדל בין ה c3 לבין ה ds3 פרט לעיצוב ישנו דגם השונה בתכלית מ ה c3 והוא הידני הטורבו שהוא ממש לא רלוונטי האם בת זוגתך רוצה ביצועים?

פורסם

בתור בעלים טריים של טרנו זה קצת מעליב לקרוא לדברים האלו , " ג'יפים " תהיו רגישים יותר :wink: תודה מכל בעלי ה" ג'יפים" אלא אם כן תגיד מילת קסם והיא, " קרוסאובר" ואז אנחנו כבר מדברים.:lol:

ובקבוצת הקרוסאוברים הייתי ממליץ לבדוק את ה cx-5 החדש רכב כיפי ונחמד לגמרי

פורסם
לנשים יותר חשובה הפוזה של הרכב

ומהניסיון שלי אני יכול להגיד לך שאם היא אהבה את הגולייטה שלך

הכי "בטוח" זה ללכת באותו כיוון על גולייטה חדשה או אפילו משומשת 2012\2011 במצב חדש

אחרי ירידת ערך או על המיטו ,או אם היא מתעקשת על חדש בקטגוריית "רכבי נשים"

הניסן גוק והמיניקופר הולכות חזק גם האוודי A1 והיונדאי וולסטר יכולות להיות אופציה טובה.

נ.ב-לא משנה מה ,אל תרכוש לה רכב משמעותית פחות איכותי\טוב משלך

לנשים יש תמיד מה להגיד על זה.

קודם כל מיני one , דבר שני לא הייתי ממליץ לאויבים שלי על הרכב בגרסת ה one

פורסם
500 פתוחה נשמע כמו רעיון נחמד.

לגבי ה"ג'יפ" אני כמובן מסכים אבל אתן לגברת להחליט לבד. נעשה נסיעה על הג'וק של אחת החברות שלה ונמשיך משם.

הגו'ק לא משהו במילים עדינות

פורסם

דויד, למה לא לרכז את כל ההודעות האלה להודעה אחת?:roll:

בכ"א, כמי שמכר מיטו לאחרונה, נשים מאוד אהבו את הרכב. תעשו נסיעת מבחן על הגרסא האוטומטית, אפילו תשארו עם עודף עד כמה שידוע לי.

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם
דויד, למה לא לרכז את כל ההודעות האלה להודעה אחת?:roll:

בכ"א, כמי שמכר מיטו לאחרונה, נשים מאוד אהבו את הרכב. תעשו נסיעת מבחן על הגרסא האוטומטית, אפילו תשארו עם עודף עד כמה שידוע לי.

באמת קצת הגזמתי :roll:

פורסם
קודם כל מיני one , דבר שני לא הייתי ממליץ לאויבים שלי על הרכב בגרסת ה one

קודם כל ,אתה לא מדייק בעובדות

לא אמרתי מיני ONE

אלא מיני קופר

בגירסה הבסיסית 1.6 ליטר 122 כ"ס גיר טיפיטרוניק 3 דלתות.

דבר שני ,מדובר באחד הרכבים המיוחדים פוטוגניים ואופנתיים שיש בארצינו

בנוסף זהו רכב מאוד מהנה לנהיגה.

פורסם
למותג הזה התכוונתי.

רארר, אני אוהב אותך כשאתה אסרטיבי:evil:

בכל אופן, לטעמי לבחורה שמחפשת רק רכב מא' ל-ב' (עם קצת סטייל) אין צורך באבארת', ה500C ה"פשוטה" תהיה מספקת.

מה גם שבגרסה הזאת יש מבחר רחב של צבעים שמדברים לבחורות, אבארת' תהיה סתם בזבוז של עוד כמה עשרות אלפי שקלים.

*וזה לא שאני שוביניסט, הייתי ממליץ אותו דבר גם לגבר שרק מחפש את הסטייל.

• תוכן חדש...