Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לבחורה עד 150K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
קודם כל ,אתה לא מדייק בעובדות

לא אמרתי מיני ONE

אלא מיני קופר

בגירסה הבסיסית 1.6 ליטר 122 כ"ס גיר טיפיטרוניק 3 דלתות.

דבר שני ,מדובר באחד הרכבים המיוחדים פוטוגניים ואופנתיים שיש בארצינו

בנוסף זהו רכב מאוד מהנה לנהיגה.

מהנה לנהיגה "מאוד", אבל ישבת בו פעם? יותר מ10 שניות ?!

פורסם

נסה להוריד אותה מהג'יפונים האלה, אם היא בחורה עם הגיון תסביר לה שנסיעה ברכב עם מרכז כובד גבוה מורידה מהיציבות שלו ותגביר את הסכוי לתאונה.

לדוד, אתה יודע, גם הטראנו שלך הוא לא ממש ניסן פטרול:lol:

פורסם
נסה להוריד אותה מהג'יפונים האלה, אם היא בחורה עם הגיון תסביר לה שנסיעה ברכב עם מרכז כובד גבוה מורידה מהיציבות שלו ותגביר את הסכוי לתאונה.

לדוד, אתה יודע, גם הטראנו שלך הוא לא ממש ניסן פטרול:lol:

תסלח לי, אבל הוא לא נופל ברמה שלו משום גיפ אחר, שעולה עשרות אלפי שקלים יותר ממנו, רק בגלל הסמל, וכל הכתבות שנעשו על ה"מצוינות" של הפטרול והלנד קרוזר הם מ-ג-מ-ת-י-ו-ת ! ואין מה לזלזל בטרנו, ובטח שלא להשוות אותו ל" גיפים" האלה

פורסם

נשים אוהבות איבזור וריבוי מראות, רצוי עם תאורה במראות. תחפש רכב שמכיל את זה :-)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
DS3 נשמע מעניין, מה ההבדל בינה לC3 פרט לצורה?

האודי A3 כבר בעצם לא קיימת, מדובר בשלהי ימי הדגם והיא גם קצת גדולה מידי לצרכים.

A1 גם אופציה אם כי פחות מושכת.

רמת גימור ואיבזור שונה בתכלית. הDS היא הסדרה היוקרתית שלהם וההבדלים מתבטאים כמעט בכל תחום. תחושה מאוד יוקרתית בפנים ואבזור מפנק כמו מושבי עור, מולטימדיה, ג'אנטים, גג וכו' וכו'.

פורסם
רמת גימור ואיבזור שונה בתכלית. הDS היא הסדרה היוקרתית שלהם וההבדלים מתבטאים כמעט בכל תחום. תחושה מאוד יוקרתית בפנים ואבזור מפנק כמו מושבי עור, מולטימדיה, ג'אנטים, גג וכו' וכו'.[/quot

אוקיי המידע שלך לא מדויק לחלוטין

פורסם
בתור בעלים טריים של טרנו זה קצת מעליב לקרוא לדברים האלו , " ג'יפים " תהיו רגישים יותר :wink: תודה מכל בעלי ה" ג'יפים" אלא אם כן תגיד מילת קסם והיא, " קרוסאובר" ואז אנחנו כבר מדברים.:lol:

ובקבוצת הקרוסאוברים הייתי ממליץ לבדוק את ה cx-5 החדש רכב כיפי ונחמד לגמרי

לא סתם שמתי מרכאות :-) למרות שגם שלך, בוא נודה, לא ממש חיית שטח וזה מנסיון, אבל עזוב זה לא הנושא.

אכן עשינו סיבוב בג'וק של חברה שלה. היא החליטה לשמחתי שזה לא זה. הן בגלל התנוחה ה"מוזרה" על הכביש כמו שהיא תיארה את הרגשת חוסר היציבות בפניות בגלל הגובה, והן בגלל ההרגשה הפלסטיקית הזולה הכללית.

ביום שישי ביקרנו ביגאל אלון בסוכנויות אלפא, היונדאי, פיאט ולנצ'יה שמקובצות שם ביחד.

הולוסטר נפסלה אצלה מאותה סיבה שהיא נפסלה אצלי עוד לפני נסיעת מבחן. ההבדל בין העיצוב החיצוני המרשים לנסיון לחפות על חומרים זולים בפנים על ידי ציפויים בעור והקרנת אור רך מסביב לא הצליחה לחדור אותה.

היינו בפיאט, ה500 מאוד חמודה וקורצת.

היינו גם באלפא והיא אהבה את המיטו.

העיצוב של הלנצ'יה אפסילון קצת מוזר וצריך זמן כדי לעכל אותו.

את המיני והסיטרואן עוד לא ביקרנו.

אני מקווה שלא יצוצו עוד "גי'פים":-)

נזמין נסיעות מבחן ונעדכן.

פורסם

ניתן לשקול אופל GTC קופה חדשה.נמצאת בדיוק בתקציב של 150.000, וניתן להישאר עם עודף מהסכום הנ"ל.

"If you feel in control,you're not going fast anough"

Mario Anderetti

פורסם

הייתי גם בודק את האסטרה GTC.

אם היא מתחברת לעיצוב אפשר גם לבדוק את המגאן קופה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אם אתה הולך על אופל - זה רכב מוגדש אז בקלות אתה יכול ללכת לכיוון גולף.

יש דגם חדש בדרך שיגיע לקראת סוף השנה.

בנוסף מה עם סיאט? לאון למשל? יש את 1.8 TSI עם 160 כ"ס וגיר DSG 7במחיר של 139

דרך אגב :-) מה עם שירוקו 1.4 TSI אוטו מדהים ביופיו ואני מאמין שאישתך תתאהב בו מיד.

קובי

:-)

פורסם

עדכון.

התחלנו בסבב נסיעות מבחן, הספקנו לעשות בלנצ'יה ובאלפא ושם גם סיימנו. ניסיתי לשכנע אותה לבדוק גם את יתר המועמדות אבל ללא הועיל, הבחורה ננעלה :-)

הוזמנה מיטו אוטומטית אדומה עם חבילת ספורט.

תודה לכולם על העיצות.

פורסם

שמח לשמוע, תתחדשו שניכם.

אם יורשה לי, אני מזמין את שניכם להצטרף למועדון אלפא רומיאו הישראלי ולבוא למפגשים ולאירועי המועדון.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
עדכון.

התחלנו בסבב נסיעות מבחן, הספקנו לעשות בלנצ'יה ובאלפא ושם גם סיימנו. ניסיתי לשכנע אותה לבדוק גם את יתר המועמדות אבל ללא הועיל, הבחורה ננעלה :-)

הוזמנה מיטו אוטומטית אדומה עם חבילת ספורט.

תודה לכולם על העיצות.

בחירה מעולה! תתחדשו.

emotion of motion

• תוכן חדש...