Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבחינת אמינות, עלות אחזקה, תקלות. ועד כמה משמעותי שבפונטו במקום נוזל קירור פרפלו יש מים ירוקים רגילים?

פורסם

מבחינת אמינות הם צריכים להיות בערך די דומים,הפונטו חיסכונית יותר ותהיה יותר זולה לאחזקה.

אם הנוזל הוא לא איזה 10 ליטר ב 40 שקל,אלא נוזל איכותי זה לא צריך למנוע לקנות

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אין לי דרך לדעת איזה נוזל זה, כולם אומרים מים ירוקים וזהו.

בכל זאת מה עדיף שיחזיק לפחות שלוש שנים? ומה בטיחותי יותר?

הפולו יוצא 3 אלף יקר יותר בערך והוא שנת 2000 לעומת הספייס שהיא 2002.

תודה

פורסם

מבחינה בטיחותית שתיהם עם ציון של 4כוכבים.

הייתי מציע לבצע חיפוש לגבי הגיר של פולו,לראות שהוא לא בעייתי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש הרבה פונטו וגם פולו וכולם סביב ה130-150 אלף, יד 3. הנתונים אותו הדבר בערך.

השאלה שלי מה כדאי ביניהם ואם כדאי בכלל, אולי בכלל עדיף לי רכב יפני כמו מאזדה 323 אבל במחיר הזה היא תהיה שנת 98 ויד חמישית.

אני מחפש רכב עד 13K.

• תוכן חדש...