Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נוסע עם דודה שלי לבדוק מכוניות והיא החליטה שהיא הולכת על ליסינג, אשמח אם תוכלו לכוון אותי לכמה מהמגרשים היותר מומלצים ולאיזה לא כדאי להתקרב, תודה מראש!

פורסם

באופן כללי לא משנה באיזה איזור כדאי לגשת לחברות הגדולות ולא למגרשי משה את משה ובניו.

באיזור של דודתך יש בעצם את הכל יש אלבר, שלמה סיקסט, קרסו טרייד, קל אוטו, ליסקאר ואלה רק חלק, כדאי לקחת יום חופש ולנסות לעבור בכמה שיותר מהן ולאסוף הצעות, לעשות שיעורי בית ואז לחזור ולסגור על מה שמצא חן בעיניה.

לא לוותר על נסיעת מבחן, לבדוק מחירי ביטוח לרכב לפני הקניה ואני ממליץ גם לבדוק מחירי טיפולים במוסכי הרשת של היבואן.

בהצלחה.

פורסם

האם היא רוצה לקנות את רכב במזומן או בליסינג פרטי?

אם בליסינג פרטי - שתעשה נסיעת מבחן בסוכנות הקרובה - ואז שתבדוק את ההצעות ותיקח את הנוחה ביותר עבורה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אם כך קחו לכם כמה שעות לסיבוב בסוכנויות הרכב מקרסו בצומת וולקן ועד הצ"ק פוסט או בריכוז הסוכנויות ברחוב יפו. בקשו נסיעת מבחן על הדגמים המעניינים את דודתך ובדקו גם את תנאי רכישת הרכב ישירות מהיבואן. יתכן מאוד שתגלו שיש מבצעים שבשילוב עם היות הדודה יד ראשונה (ולא יד שניה אחרי החכר יהפכו רכישה בסוכנות לכדאית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ליסינג 0 ק"מ זה משתלם מאוד וכמדומני יש את זה בקל אוטו ואלבר...אולי גם שלמה סיקסט משחקת במגרש הזה.

אני חושב שהאוטו שהם הכי רוצים להיפטר ממנו היום זה מאזדה 3, משום מה פתאום כולם שונאים את הרכב הזה אחרי שהוא היה המאמי הלאומי וכולם מנסים להעיף אותו.

אם היא רוצה מקסימום רכב במינימום מחיר, זה הרכב עבורה. קחו בחשבון שיום המכירה יהיה כואב מאוד, בהנחה והיא לא תחזיק את הרכב 6-7 שנים. למכור היום מאזדה בת 3 עם עבר ליסינג זו בעייה.

פורסם

האוטו ימכר בדיוק לאחר 3 שנים מיום קניותו.

יש לה במזומן 20K והיא מחפשת לעשות את השאר בתשלומים (שיצא בסופו של דבר לא יותר מ80K)

הכיוון הוא מיני/סופר מיני

פורסם

אז עדיף לקנות משהו שידוע שיהיה מבוקש.

מבוקש = רכב קטן ואוטומטי.

המסקנה - קיה פיקנטו בדגם המאובזר. סע לסוכנות והזמן לך אחת.

פורסם
תודה רבה, אגב נותנים נסיעת מבחן במגרשים? דודה שלי מעונינת ברכב חדש עם 0 ק"מ

זאת תקופה מצויינת לקנות החברות ליסינג רכבים עם אפס ק"מ, אפשר לקבל הנחות מצויינות. ראיתי פרסום באתר אחר שבאלבר מוכרים עכשיו מכוניות כמעט חדשות עם מעט מאוד ק"מ (בטוח יש גם 0..) בהנחות גדולות. יש סניף בצ'ק פוסט אז שווה לכם לקפוץ.

איש באמונתו יחיה

• תוכן חדש...