Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

בבדיקה הכל תקין למעט בעיות מרכב תחת משמעות נמוכה עקב פגיעה

החלפת מגן קידמי המחבר בין קורות האורך כולל כיפוף בקצה קורת אורך

הבוחן אמר לי שזה לא שסי

חשוב לציין שהמגן קידמי הוא לא בריתוך אלא בברגים לכן הבוחן טוען שזה לא שסי

לגבי הכיפוף אין לי מושג מה זה אומר

האם יש ירידת ערך לרכב? האם זה שסי ? האם זה בטיחותי?

פורסם

זה מה שנקרא "קצה שילדה". משמעות בטיחותית כנראה אין, משמעית מסחרית יש ועוד איך, ולא קטנה.

לא חסרות יונדאי בשוק, ולא כדאי להכניס ראש בריא למיטה חולה.

הדגם הזה מוצף בליסינג, ועכשיו גם יצא דגם חדש- כל אלה יחד+קצה שילדה יקשו עליך מאוד במכירה.

לא ציינת באיזה מחיר מוצע הרכב ומה שאר הנתונים שלו (בעלות מקורית פרטית או לא, ק"מ וכו'), אך בכל מקרה עדיף להימנע.

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם

כמו שאמר קודמי רכב נפוץ עם פגיעת קצה שלדה, הוא אולי תקין - אבל הוא פגר מת מבחינת סחירותו בשוק כי יש הרבה אלטרנטיבות.

שים לב שיש בשוק לא מעט i30 חדשות לגמרי שנקנו ע"י חברות הליסינג במחירי חיסול עקב הגעת הדגם החדש לארץ.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

המחירון הוא 93 אלף ש"ח

מליסינג - הפחתה של 5-17% (בחישוב הורדתי 10%)

לגבי פגיעה שולית בשלדה - אפשר להפחית 3000-5000 ש"ח ***הערכה***

בסביבות 78,000 ש"ח, לרכב שעלה לפני שנה על הכביש.

*flash new* מבצעי המכירה הפסיכיים הולכים להיעלם, כבר לא "משתלם" למכור כלי רכב במחירי הפסד.

ענת

אוויס

הרכב מליסינג 21000 ק"מ

באיזה סכום כדאי לרכוש אותו????

פורסם

בשביל 3-5 אלף שקל הנחה על "קצה שילדה" לא כדאי להתקרב לרכב. כשתנסה למכור אותו יהיה לך מאוד קשה וכנראה שתצתרך להוריד יותר.

דרוש הנחה משמעותית יותר, ואם אתה לא מתכוון להחזיק ברכב לאורך זמן רב (נגיד 5+ שנים), עדיף שתחפש רכב ללא פגיעות כאלה.

פורסם

*flash new* מבצעי המכירה הפסיכיים הולכים להיעלם, כבר לא "משתלם" למכור כלי רכב במחירי הפסד.

ענת

אוויס

מה זה flash new??? אולי התכוונת ל news flash...יעני "מבזק"?

פורסם

ענת

אוויס

תראי לי רכב אחד שחברת ליסינג מכרה והפסידה עליו כסף .

אם החברות לא היו מוכרים במחירים נמוכים המגרשים היו מתפוצצים מרוב רכבים שלא היו נמכרים.

פורסם
המחירון הוא 93 אלף ש"ח

מליסינג - הפחתה של 5-17% (בחישוב הורדתי 10%)

לגבי פגיעה שולית בשלדה - אפשר להפחית 3000-5000 ש"ח ***הערכה***

בסביבות 78,000 ש"ח, לרכב שעלה לפני שנה על הכביש.

ענת

אוויס

עד עכשיו כן נמכרו רכבי ליסינג במחירי הפסד?

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם

"החלפת מגן קידמי המחבר בין קורות האורך כולל כיפוף בקצה קורת אורך"

שים לב למשפט שלך, הבנת הניקרא (וזאת במידה וכך היה רשום בטופס בדיקה).

רשום החלפת מגן קידמי המחבר בין קורות האורן כולל כיפוף בקצה קורת הארוך.

הכיפוף הוא לא במגן הקידמי שעשוי מפלסטיק ומחובר עם ברגים אלה בקורה=שלדה, בקיצור לרכב יש פגיעה בקצה שלדה !

אני אישית הייתי נמנע מלקנות רכב כזה,כמו שאמרו שאר חברי הפורום, רכב מסוג כזה שמוצף בשוק ובמחירי ריצפה כתוצאה מהליסינג באמת תהיה לך בעיה בעתיד למכור אותו, אתה תצטרך משמעותית לרדת במחיר וגם אז תהיה תלוי בחסדי הקונה.

זה לא רכב נדיר ,פשוט עבור הלאה ,לא בעיה למצוא רכב כזה שהוא תקין ובלי פגיעות שלדה למיניהן.

דבר נוסף במידה והמוכר התחייב על מנוע גיר ושלדה זה הזמן לדרוש ממנו את עלות הבדיקה

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם

חברת ליסינג אחת על סף סגירה, לא? היתר סגרו את השנה בהפסדים

ושתיים הראו רווחים זעומים לעומת אשתקד.

כמובן שבמשוואה יש את הליסינג התפעולי והשכרות רכב, אך המספרים לא טועים.

ענת

אוויס

עד עכשיו כן נמכרו רכבי ליסינג במחירי הפסד?
פורסם
חברת ליסינג אחת על סף סגירה, לא? היתר סגרו את השנה בהפסדים

ושתיים הראו רווחים זעומים לעומת אשתקד.

כמובן שבמשוואה יש את הליסינג התפעולי והשכרות רכב, אך המספרים לא טועים.

ענת

אוויס

לא ברור איך זה מחיר הפסד, תקני אותי איפה אני טועה, מעולם לא היה לי רכב ליסינג.

חברת הליסינג קונה מהיבואן רכבים חדשים במחירים מאד זולים שהקונה הפרטי לא יכול להשיג, את הרכב הם נותנים כשרות כחלק מהסכם ליסינג לחברה או אדם מסויים, בזמן הזה הרכב עושה כסף. יש הנחה משמעותית בטיפולים לרכב, בתקווה שמשתמים שחלפים מקוריים (אני לא מדבר ספציפית על אוויס ואין לי מושג מה קורה בכל חברה, זו שאלה סה"כ) כחלק מההסכם של החברה עם המוסך. לאחר 3 שנים מוכרים את הרכב לאחר שהביא כסף כל חודש, עם חלק מההנחה שהתקבלה מלכתחילה.

מה אני מפספס? איפה מחירי ההפסד במכירת הרכב?

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם

מחירי המכוניות החדשות לא השתנו משמעותית, רמות ההנחה שחברות הליסינג מקבלות מהיבואנים לא השתנו משמעותית, ולעיתים אף קטנו מסיבות שונות (שערי מטבע וכו'). מחירי התחזוקה והטיפולים גם הם לא השתנו משמעותית. מאידך, מחירי הליסינג ירדו מאד בשנים האחרונות, גם מחירי ההשכרה (תשווה כמה עלה לשכור רכב לפני 3 שנים וכמה היום ותראה את ההבדל), והמכוניות המשומשות נמכרות בהנחות ענק. חבר את כל הפרמטרים האלו ותבין איך הרווחיות צנחה.

כל המספרים מפורטים בדו"חות השנתיים (גם הדו"ח של אוויס ל2011 זמין באינטרנט).

ענת

אוויס

לא ברור איך זה מחיר הפסד, תקני אותי איפה אני טועה, מעולם לא היה לי רכב ליסינג.

חברת הליסינג קונה מהיבואן רכבים חדשים במחירים מאד זולים שהקונה הפרטי לא יכול להשיג, את הרכב הם נותנים כשרות כחלק מהסכם ליסינג לחברה או אדם מסויים, בזמן הזה הרכב עושה כסף. יש הנחה משמעותית בטיפולים לרכב, בתקווה שמשתמים שחלפים מקוריים (אני לא מדבר ספציפית על אוויס ואין לי מושג מה קורה בכל חברה, זו שאלה סה"כ) כחלק מההסכם של החברה עם המוסך. לאחר 3 שנים מוכרים את הרכב לאחר שהביא כסף כל חודש, עם חלק מההנחה שהתקבלה מלכתחילה.

מה אני מפספס? איפה מחירי ההפסד במכירת הרכב?

פורסם

מבצעי המכירה הפסיכיים הולכים להיעלם,

ממש לא הולכים להיעלם,אם כבר "מחמירים" לטובת הצרכן (בגלל הלחץ שהחברות מצויות בו ע"מ להפטר מהרכבים כמה שיותר מהר).

:)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...