Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטתי לעבור לחומרים ברמה מעט גבוהה יותר ממש השתמשתי בו עד כה (ארסנל אוטו דיפו),

עד כה קניתי בעיקר STP וטרטל, וArmoa all וכל החברות האלו שמוכרים באוטו דיפו, במחירים לא זולים בכלל למען האמת.

וכעת כשקצת התחלתי להתעניין בזה, אני מגלה שבחנויות (ארה"ב) מקצועיות כמעט ולא מוכרים את החומרים הללו, נתקלתי הרבה ב sonax וב chemical guys וכו'...

האם למישהו יש נסיון עם chemical guys? קראתי עליהם דברים מעולים, חבל שקשה למצוא בארץ את כל החומרים הללו, sonax קצת יותר נפוצים לאחרונה ואפילו באוטו דיפו הם קיימים בחלק מהסניפים.

מה ממליצים המקצוענים שביניכם?

פורסם

אני משתמש ב Meguiars, Mothers, וכשיש מבצע פה ושם אני לוקח Armorall

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

אני ממליץ בחום על SONAX.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

לא מקצוען, אבל אני מאוד מרוצה ממגוויר

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
החלטתי לעבור לחומרים ברמה מעט גבוהה יותר ממש השתמשתי בו עד כה (ארסנל אוטו דיפו),

עד כה קניתי בעיקר STP וטרטל, וArmoa all וכל החברות האלו שמוכרים באוטו דיפו, במחירים לא זולים בכלל למען האמת.

וכעת כשקצת התחלתי להתעניין בזה, אני מגלה שבחנויות (ארה"ב) מקצועיות כמעט ולא מוכרים את החומרים הללו, נתקלתי הרבה ב sonax וב chemical guys וכו'...

האם למישהו יש נסיון עם chemical guys? קראתי עליהם דברים מעולים, חבל שקשה למצוא בארץ את כל החומרים הללו, sonax קצת יותר נפוצים לאחרונה ואפילו באוטו דיפו הם קיימים בחלק מהסניפים.

מה ממליצים המקצוענים שביניכם?

ברור שחנויות מקצועיות של דיטיילינג לא ימכרו חומרים של טרטל ושאר המותגים שהזכרת.

מדובר על חומרים זולים ולא מקצועיים.

SONAX חברה טובה. אבל יש להם ווקס ב-50 ש"ח שנמכר בארץ ויש להם ווקס שעולה מאות שקלים ולא נמכר בארץ.

לכימיקל גייז יש מוצרים טובים, אגב יש להם יבואן בארץ. גם מוצרים של מנזרנה(פולישים בעיקר), חברה מצויינת, ניתן להשיג בארץ.

יצא לי לעבוד עם מוצרים של swissvax ו-zymol. שתי החברות הכי נחשבות בתחום. רק לשם השוואה, יש להם ווקסים שעולים אלפי יורו ל-200 גרם.

מוצרים טובים במחירים נגישים יש למגווירס.

זה תחום מאד רחב. יש חברות שמתמחות בתחומים מסויימים. איזה מוצר אתה מחפש שנוכל לכוון אותך?

פורסם

מחפש ערכה שתתאים למשתמש הביתי, לא פוליש או משהו כזה.

קצת חומר לצמיגים, חומר לג'אנטים, ווקס נוזלי קל לשימוש, חומר לפנים הרכב, ולאחרונה התוודעתי גם לחומר לכל הtrims השחורים שמחוץ לרכב.

chemical guys היבואן לא עונה ולא מצליח להשיג בשום מקום, הזמנתי מאיביי נקווה שיגיע בקרוב ואתן פה חוות דעת.

פורסם

הזמנתי 3 מוצרים באריזות קטנות, סתם לנסות.

המלצות תמיד רלוונטיות הרכבים לא הולכים לשום מקום.

כימיקל גייז ממוצבים מעל החברות שמוכרים באוטו דיפו? armor all/ turtle/ stp וכו'?

פורסם
ברור שחנויות מקצועיות של דיטיילינג לא ימכרו חומרים של טרטל ושאר המותגים שהזכרת.

מדובר על חומרים זולים ולא מקצועיים.

SONAX חברה טובה. אבל יש להם ווקס ב-50 ש"ח שנמכר בארץ ויש להם ווקס שעולה מאות שקלים ולא נמכר בארץ.

לכימיקל גייז יש מוצרים טובים, אגב יש להם יבואן בארץ. גם מוצרים של מנזרנה(פולישים בעיקר), חברה מצויינת, ניתן להשיג בארץ.

יצא לי לעבוד עם מוצרים של swissvax ו-zymol. שתי החברות הכי נחשבות בתחום. רק לשם השוואה, יש להם ווקסים שעולים אלפי יורו ל-200 גרם.

מוצרים טובים במחירים נגישים יש למגווירס.

זה תחום מאד רחב. יש חברות שמתמחות בתחומים מסויימים. איזה מוצר אתה מחפש שנוכל לכוון אותך?

צודק - החומרים של מנזרנה פשוט מעולים. סוייס וקס זה למליונרים. הווקסים שלהם עולים מאד עד אלפי דולרים.

אם אתה מחפש חומר לג'נטים, החומר של SONAX הוא המוביל היום בשוק

הנה אתר שאני בד"כ קונה ממנו ויש לו הרבה קופונים. (הקרוב יהיה ביום העצמאות האמריקאי - בטח 20% הנחה)

https://detailersdomain.com/blog.asp

Porsche 911 GT2

BMW 335i 2011

Mini Cooper JCW 2009 - GONE

BMW M3 2006 - SOLD

פורסם

אני הופתעתי לגלות שבמגהבול (בחלק של הכלי בית שם..) יש ווקס של מישלין בבקבוק ירוק זרחני. 50 שקלים בערך לבקבוק קטן של 500 מ"ל.

לא מוצא חומרים בסדר גודל שנכתב כאן. בינתיים משתמש בSTP הצהובים למיניהם, בטרטל ווקס, ולעתים נדמה לי שהוא עושה את העבודה.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

היום התנסיתי בARMORALL ג'ל לצמיגים, עד עכשיו הייתי משתמש בספריי מכל מיני חברות, החומר הגיע עם ספוג מיוחד שאיתו מורחים, קל לעבוד איתו, לא מלכלך ג'אנט נקי כמו הספריי, בינתיים החומר הכי טוב שנתקלתי לצמיגים אבל נראה לכמה זמן יחזיק

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

יש המון חברות מעולות בתחום.

chemical guys מצוינים לפי ביקורות בארץ ובחו"ל.

לא אישית יצא לעבוד עם swissvax , zymol וzaino בעיקר למרות שיש לי מוצרים של עוד חברות אחרות.

הסבון לרכב של zaino הוא מדהים ! באמת עושה עבודה מצוינת במחיר טוב.

תיהיה יותר ספציפי לגבי איזה מוצרים אתה רוצה ויהיה אפשר לכוןן אותך לחברה טובה.

• תוכן חדש...