Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם.

 

אז כך, הייתי היום בסוכנות פולקסווגן, לאחר שהייתי בסוכנות וולוו.

 

התיישבתי לי בתוך הטוארג, התלהבתי מהפאר, מהכסאות החשמליים, נוחות הכורסאות, העיצוב החיצוני והפנימי ובעיקר מעצמת המנוע, 3 ליטר טורבו דיזל, בעל נתון מומנט של 53 קג"מ, גיר אוט' 8 הילוכים.

 

 

השאלה מה דעתכם על הרכב? מבקש בעיקר חוות-דעתם של כאלה שבבעלותם רכב כזה.

 

 

מחיר הגרסה המאובזרת יותר: 470,000 ש"ח.

 

 

מעוניין לדעת פרטים על תצרוכת דלק, האם המנוע אמין, האם ידועים מחלות מסוימות.

 

לטענת איש המכירות הפסיקו לייבא את גרסת ה- 3.6 ליטר בנזין.

 

 

אודה מראש לקבלת פרטים

פורסם

לסטרוניס: מה כוונתך לגבי שוק היד שניה של טוארג? שמתי לב שבגרסה הנוכחית הוא בקושי נמכר, לעומת הגרסה הקודמת שבמשך מס' שנים היתה גם להיט בקרב היבוא האישי, בעיקר בזכות יבוא מארה"ב.

 

 

לדעתי צריך גם לבדוק מהן האלטרנטיבות, כמה עולה ג'יפ אם.אל של מרצדס לדוגמה, כמה עולה ג'יפ אקס 5 של ב.אם.וו.

 

בהצלחה

פורסם
האם מישהו יכול לפרט לי איך הטוארג ביחס נניח לג'יפ מרצדס אם.אל הגרסה החדשה או ביחס לג'יפ אקס 5 של בימר?

 

זה עניין של תחושה והעדפה אישית. כמובן שיהיו הבדלים בין הדגמים שמגיעים עם או בלי מתלי אוויר אבל כל אחת מהמכוניות שציינת יענגו אותך. הבימרית לפי דעתי יקרה הרבה יותר (תתקן אותי) וגם המרצדס כבר עוברת את החצי מליון.

פורסם

מסכים עם דעת קודמי.

 

במקרה הספציפי, פאסאט כלל לא באה בחשבון בהשוואה לטוארג, אני מתאר לעצמי שהוא מחפש רכב גבוה יותר, שישב טוב על הכביש, עם מנוע חזק.

פורסם

לצערי אין לי דעה על הטוארג (גדול עליי בכמה מידות) ואני מהרהר עם הרכב הבא שלי יהיה מסגמנט מנהלים או קרוסאובר/ג'יפון (כ-60K ק"מ בשנה בכל הארץ כולל שבילים ושטחים חקלאיים).

אבל כיוון שהנושא של וולוו עלה בפורום לאחרונה (וגרם לי לחלום קצת, וגם להתאכזב טיפה), מעניין אם בחנת את ה-XC60 או XC90 ומדוע פסלת אותן?

 

תודה.

Live fast, die young - leave a better looking corpse

×
×
  • תוכן חדש...