Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

White wall לחיפושית 15״

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מישהו יודע איפה אפשר להשיג בארץ whitewall לחיפושית, שזה פס הקישוט הלבן שמקיף את הג׳אנט ונצמד לצמיג?

כמה צפוי בערך לעלות?

מדובר כמובן בצמיג 15״.

תודה מראש לעוזרים,

עידו.

פורסם

ברמת העיקרון אני יכול לייצר כאלו, ובגודל 15'.

הבעיה תהייה התאמת חומר לבן שלא יתלכלך במהרה, וברגע שאני אמצא חומר כזה אנסה אותם על הוולבו שלי שגם לה חישוק 15'.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אזהרה!

הכיסויים הנל משפשפים את הדופן עד לרמה שחובה להחליף צמיגים תוך שנה וחצי שנתיים !

רועי אתה יכול לראות את הנזק בחיפושית של נדב הפס הלבן אכל לו את הדופן ,לא יודע אם הוא שם לב לזה לפני שאמרנו לו.

יש מספר בעלי חיפושיות שנפגעו כי היו צריגים להחליף 4 צמיגים תוך זמן קצר עקב שפשוף מאסיבי שמוריד ומפורר את כל הדופן.

משהו חכם יותר?

להתאגד קקבוצה עם מידה זהה - ולפנות ליבואן אני פעם עשיתי ויש צמיגי קומהו עם פס לבן165-15 עולה 800 ליחידה אם נתאגד אולי המחיר יוזל!

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

אתה צודק, במידה ומדובר בכיסויים שעשויים PVC ולא גומי.

כיסויים מגומי אינם אמורים לגרום בלאי לצמיג.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אם תוכל למצוא סט תוצרת WEGU אתה מסודר

היה לי סט כזה על ה71 מידה 15 מעולים יקרים מאד אבל שווים כל שקל

אלו שלינקר מוכר תוצרת אטלס נחמדים לחצי שנה וכמו שנאמר אוכלים את הצמיג

(מחיר מקסימלי 200 שקל באייבי תוכל למצוא אותם כמו זבל בערמות )

של WEGU מותאמים לצמיג עד רוחב 165 ובאים במספר חתכי גובה דופן .

דוגמא לסט מידה 14

http://www.thesamba.com/vw/classifieds/detail.php?id=1021138

להלן תמונה של ה71 לשעבר שלי

שם לב איך זה יושב על הצמיג זה נראה חלק מהצמיג ולא תוספת

attachment.php?attachmentid=206682&d=1278266638

פורסם
אם תוכל למצוא סט תוצרת WEGU אתה מסודר

היה לי סט כזה על ה71 מידה 15 מעולים יקרים מאד אבל שווים כל שקל

אלו שלינקר מוכר תוצרת אטלס נחמדים לחצי שנה וכמו שנאמר אוכלים את הצמיג

(מחיר מקסימלי 200 שקל באייבי תוכל למצוא אותם כמו זבל בערמות )

של WEGU מותאמים לצמיג עד רוחב 165 ובאים במספר חתכי גובה דופן .

דוגמא לסט מידה 14

http://www.thesamba.com/vw/classifieds/detail.php?id=1021138

להלן תמונה של ה71 לשעבר שלי

שם לב איך זה יושב על הצמיג זה נראה חלק מהצמיג ולא תוספת

attachment.php?attachmentid=206682&d=1278266638

ממש לא מדוייק. הבחור באיביי שמוכר אותם גובה רק על המשלוח 48 דולר לארץ. איפה העלות של הפריט עצמו? איפה מכס? במידה וזה מגיע ל 75$? נכון, כמו תמיד יש יותר טוב אבל יותר טוב עולה גם יותר כסף כמו כל דבר בחיים.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
ממש לא מדוייק. הבחור באיביי שמוכר אותם גובה רק על המשלוח 48 דולר לארץ. איפה העלות של הפריט עצמו? איפה מכס? במידה וזה מגיע ל 75$? נכון, כמו תמיד יש יותר טוב אבל יותר טוב עולה גם יותר כסף כמו כל דבר בחיים.

מה בדיוק לא מדויק ?

כתבתי במפורש "מעולים יקרים מאד אבל שווים כל שקל "

אני לא המוכר ולא היצרן שכל אחד יעשה את השיקולים שלו .

פורסם

מה לא מדוייק? אמרת שהגומי תוצרת אטלס ניתן למצוא אותו באיביי כמו זבל במחיר מקסימום של 200 שקל. אז אני עברתי על הקישורים באיביי ומחיר הפריט פלוס משלוח לארץ מתחיל במינימום 68 דולר. אז איך זה וההצהרה שלך שהם נמכרים במקסימום ב 200 שקל הולכים ביחד?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

פורסם

הבנתי עכשיו

שכחתי את הפסיק הכוונה הייתה לא שלם עליהם בארץ מעל 200 שקל

(מחיר מקסימלי 200 שקל , באייבי תוכל למצוא אותם כמו זבל בערמות (הכוונה לכמות לא למחיר ))

פורסם

אז תסלח לי שאני נכנס לקטנוניות כאן איתך. אם סה"כ ערכו של הפריט פלוס המשלוח שלו לארץ יעלה מינימום 68 דולר(הרי הפריטים לא מופיעים באייבי בתור קנה אותי עכשיו אלא בתור מכירה פומבית. כלומר, אתה מתחיל במינמום של 68 דולר שזה הפריט פלוס המשלוח, אם מישהו מציע הצעה יותר גדולה הפריט יכול לעלות יותר). אז נגיד שזכית ב 68 דולר שזה שזה 280 שקל לאחר עיגולים ועוד עמלות שהבנק גובה, איך אתה מייעץ לאנשים לא לשלם יותר מ 200 שקל בעבורם או בארץ או בחו"ל?

פורסם
אז תסלח לי שאני נכנס לקטנוניות כאן איתך. אם סה"כ ערכו של הפריט פלוס המשלוח שלו לארץ יעלה מינימום 68 דולר(הרי הפריטים לא מופיעים באייבי בתור קנה אותי עכשיו אלא בתור מכירה פומבית. כלומר, אתה מתחיל במינמום של 68 דולר שזה הפריט פלוס המשלוח, אם מישהו מציע הצעה יותר גדולה הפריט יכול לעלות יותר). אז נגיד שזכית ב 68 דולר שזה שזה 280 שקל לאחר עיגולים ועוד עמלות שהבנק גובה, איך אתה מייעץ לאנשים לא לשלם יותר מ 200 שקל בעבורם או בארץ או בחו"ל?

אח שלו מה אתה רוצה ?

גש ללינקר בת"א ברחוב תושייה ותקנה ב200 שקל סט כאלו

רק תספר לנו אחר כך כמה זמן זה החזיק

פורסם

לא הבנתי בכלל על מה הוויכוח:eek:

תקנה מלינקר ותוך שנה תעשה רביעיית צמיגים.

תקנה בקצת יותר משהו איכותי ותרוויח גם מזה שהצמיגים לא יחרטו בדופן.

ההפרש שאתה אומר הוא 80 שקל - אין בכלל מה לחשוב לקנות בארץ!!

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...