Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גזענות נגד מהגרים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

EXODUS,

נכון, מילכוד, אבל רק בגלל המציאות המוזרה שהמדינה יצרה.

סגור הרמטית את הגבול, תן לאלא שפה עבודה, תתחיל לאט לאט לגרש אותם ופטרת את הבעיה!

אבל להגיע לשכונת התקווה ולשלהב המון של קופי אדם זה הרבה יותר זול והרבה יותר חשוב, יעזור הרבה יותר טוב בקלפי.

UNO TURBO,

למה נדהמת?

במה זה שונה מתאילנדים, רומנים, בולגרים, טורקים ושלל עובדים זרים (חלקם חוקיים וחלקם לא) שהם חלק מההוויה הישראלית כבר איזה 20 שנה?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אי אפשר לסגור הרמטית את הגבול. בלתי אפשרי. לראיה - האמריקאים כבר שנים מנסים לסגור הרמטית את הגבול שלהם עם מקסיקו, ולא מצליחים. ברצועת עזה כבר שנים שמנסים לסגור הרמטית את גדר המערכת שאורכה כעשירית מאורך הגבול עם מצרים ולא מצליחים.

אם תבנה חומה בגובה 12 מטר, יביאו סולם בגובה 13 מטר. אם תבנה מכשול תת קרקעי בעומק 5 מטר יחפרו מנהרה בעומד 8 מטר. יש רק פיתרון אחד שיכול לסגור הרמטית את הגבול - shotgun אלקטרוני שיורה בכל דבר חי שמתקרב לגדר המערכת, אבל אני לא רואה אף אדם שפוי בדעתו בונה דבר כזה. אבל גם אם כן, יום אחרי שתפעיל אותו מי שירצה להיכנס יאריך את הדרך בעוד יומיים ויכנס דרך ירדן. או מהים באילת. או מהים התיכון.

בקיצור, לרשום "בואו נסגור הרמטית את הגבול" זה פיתרון פופוליסטי ולא ישים בדיוק כמו לרשום "בואו נעיף מפה את כולם מחר בבוקר". אם כבר, זה פיתרון הרבה פחות הומני כי פירושו רצח המוני של המסתננים שיתקרבו לגבול ואני לא בטוח שזאת כוונתכם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אתה לא צודק.

רצועת עזה אטומה הרמטית לחלוטין, ומי שרק מתקרב לגדר דינו מוות.

מאחר ומדובר במיסתנני עבודה ולא במחבלים, המוטיבציה שלהם קטנה בהרבה, וברגע שיבינו שאין להם סיכוי להכנס לישראל פשוט יפסיקו להגיע אליה.

גם הגבול בין ישראל ללבנון אטום לחלוטין, למעט הברחות שלא דורשות נגיעה בגדר.

גדר המערכת שנבנית כעת אמורה לתת מענה כמעט מוחלט לבעיית המיסתננים.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

רוני, אני מסכים עם חן,

באופן מסורתי גבולות ישראל מתחלקים לגבולות חמים וגבולות קרירים.

גבול מצריים וירדן הם קרירים, וחלקים גדולים מגבול ירדן עד היום חסרי גדר לחלוטין וכבר קרה לי כמה פעמים בערבה שדיפנדר ירדני כרז לי להסתובב ולחזור לאחור כי אני לא ממש בישראל :shock:

מצד שני, נראה אותך מעביר נמלה את הגבול עם סוריה בלי להקפיץ חצי גיזרה.

פורסם

ברגע שהגבול עם מצרים יאטם, תיפסק הגעת מיסתננים לישראל.

כניסה דרך ירדן אפשרית רק אם הם יגיעו לנמל עקבה, וסביר להניח שזה לא יקרה, בשל אינטרסים משותפים של ירדן וישראל.

פורסם
אתה לא צודק.

רצועת עזה אטומה הרמטית לחלוטין, ומי שרק מתקרב לגדר דינו מוות.

אם רצועת עזה אטומה לחלוטין איך בדיוק נחטף גלעד שליט? בעזרת קרן טלפורטציה שנבנתה בטכנולוגייה שהושאלה מסטאר-טרק?

ואיך קרה בדיוק הדבר הזה, ממש לא מזמן?

http://www.mivzaklive.co.il/archives/26513#.T-7oArUjE1s

מאחר ומדובר במיסתנני עבודה ולא במחבלים, המוטיבציה שלהם קטנה בהרבה, וברגע שיבינו שאין להם סיכוי להכנס לישראל פשוט יפסיקו להגיע אליה.

תמיד יש סיכוי. מה זה עוד חמש שעות הפגלגה במפרץ אילת בשביל מסתנן שעבר עשרות אלפי קילומטרים במדבר מאפריקה כדי להגיע לארץ המובטחת? מה זה עוד יום הפלגה בים התיכון אחרי שעבר חודשיים של מסע רגלי במדבר?

תסגור להם את הדלת, הם יכנסו מהחלון. תסגור את החלון, הם יכנסו מהארובה.

גבול מצריים וירדן הם קרירים, וחלקים גדולים מגבול ירדן עד היום חסרי גדר לחלוטין וכבר קרה לי כמה פעמים בערבה שדיפנדר ירדני כרז לי להסתובב ולחזור לאחור כי אני לא ממש בישראל :shock:

מצד שני, נראה אותך מעביר נמלה את הגבול עם סוריה בלי להקפיץ חצי גיזרה.

אני אניח שאני "רוני" ואענה לך על זה (בעצם, אני אענה לך גם אם אני לא רוני. מה אכפת לי לעצבן אותך :wink:):

1. הגבול עם ירדן הוא גבול קריר מבחינה צבאית ובדיוק מהסיבה הזאת יש לי סיבה טובה לחשוש שמה שקורה היום בגבול עם מצריים יקרה בעתיד בגבול עם ירדן.

2. הגבול עם סוריה פרוץ ואם ממש תתעקש אני אראה לך איך אני מעביר דוב נמלים בלי להקפיץ את הגזרה. שכחת מה קרה שם ממש לא מזמן, כשעשרות סורים פשוט חצו את הגבול ונכנסו לישראל? משהו עצר אותם? מישהו הפריע להם?

ברגע שהגבול עם מצרים יאטם, תיפסק הגעת מיסתננים לישראל.

כניסה דרך ירדן אפשרית רק אם הם יגיעו לנמל עקבה, וסביר להניח שזה לא יקרה, בשל אינטרסים משותפים של ירדן וישראל.

אתה אופטימי, זה יפה.

יש דרכים נוספים להסתנן מירדן גם בלי לעבור בעקבה. לירדנים יש רצועת חוף ארוכה משלנו במפרץ אילת ואפשר להפליג גם בלי להגיע לעקבה. גם ערב הסעודית לא רחוקה וכמעט נוגעת בסודאן ואריתארה. מה הבעיה לחצות את ים סוף במשך יום ולהגיע משם?

אינטרסים משותפים ביננו לבין ירדן יש היום, אתה לא יודע מה יהיה מחר. למקרה ולא שמת לב, יש בתקופה האחרונה שינויים פוליטיים לא קטנים במדיניות הפנים של כמה מהמדינות הסובבות אותנו. אף אחד לא מבטיח שמלך ירדן יהיה מלך ירדן גם בעוד כמה שנים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

רצועת החוף של ירדן מיסתיימת בעקבה, מאחר ועקבה היא קצה המפרץ, יחד עם אילת.

הירדנים לא שומרים עמנו על יחסים טובים מאהבה אלא מאינטרסים משותפים - מים ופלסטינים.

ללא המים מישראל אין חיים בירדן, תרתי משמע, ובשל כך הם דואגים לשקט בגבול.

וסביר להניח שזה מה ישקרה גם עם מיסתננים שינסו להכנס מירדן.

פורסם

מה יש להם לעשות בערד ?!

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

UNO TURBO,

למה נדהמת?

במה זה שונה מתאילנדים, רומנים, בולגרים, טורקים ושלל עובדים זרים (חלקם חוקיים וחלקם לא) שהם חלק מההוויה הישראלית כבר איזה 20 שנה?

נדהמתי מעומק החוסר הבנה שלנו כלפי המהגרים הסודנים, שבאים ממדינות הרוסות ושבהן פשע אונס ורצח הם חלק מהשיגרה.

רומנים בולגרים וטורקים באים ממדינות אירופה נאורות ותאילנד כבר מזמן לא מסכנה כשהייתה בשנות ה-80.

שאנחנו רואים סודני או אריתראי אנחנו מדיימנים אותם כבורים גמורים שישנים ברחובות תחנה מרכזית, משתכרים ומחפשים אלימות

אונס וביזה.

גם אני כזה, זה מה שחשבתי עד לפני מספר ימים, בגלל זה הייתי כל כך מופתע שיש בינהם גם אנשי שיחה משכילים.

שוב, לא כולם אבל היה לי נחמד לפגוש קבוצה קטנה שכזאת.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם
EXODUS,

נכון, מילכוד, אבל רק בגלל המציאות המוזרה שהמדינה יצרה.

סגור הרמטית את הגבול, תן לאלא שפה עבודה, תתחיל לאט לאט לגרש אותם ופטרת את הבעיה!

לא ניתן לסגור הרמטית את הגבול, הגדר שמוכרים לכם בתקשורת היא בלוף אחד גדול.

כבר דיברנו על זה בעבר (כשהחלטת שאני שב"כניק שטוף מוח) וצייניתי שבנושא המדובר אני מבין לפחות כמו שאתה מבין בזוחלים.

בכל יום עשרות מסתתננים עדיין עוברים את הגדר החדשה, הם פשוט חותכים אותה בחסות הבדואים.

הבדואים מצאו להם תרנגולת שמטילה ביצי זהב, הם מובילים את המסתננים תמורת אלפי דולרים ממצרים לגבול ישראל ועוד מחזיקים בשבי תמורת כופר כאלה שהם יודעים שכבר יש להם משפחה בחו"ל שיכולה לשלוח כסף לערבות.

העינויים שהם עוברים אצל הבדואים גורמים לאריתריאה\סודן\חוף השנהב להראות כמו קייטנה.

מסמרים שמוחדרים לעקב ואז לגנרטור, מכות רצח לילדים בני 5 לעייני ההורים, שמן רותח על הגוף, שבירת גפיים, כריתית אשכים, אונסים ב"רכבת" (עשרות גברים אחד אחרי השני) ודברים שבחיים לא דמיינתם.

כל זה בשביל לסחוט מהמשפחה עוד כמה עשרות אלפי דולרים.

מיותר לציין שבכל הבעיות האלו אנחנו מטפלים, על חשבוננו, כשהם מגיעים לארץ.

כרגע מקימים בדרום עיר ענקית בקצב מהיר שכמותו לא ראיתי בחיי, אפילו התקשתי להאמין שזו יוזמה ישראלית :shock: , בדרך כלל הכל נגרר.

זה השלב הראשון לפתרון, לתת להם קורת גג, להוציא אותם מהערים ולקבוע מדיניות מסודרת.

אם ניתן לכל מסתנן עבודה באופן גורף זה פשוט לא יגמר.

אגב, עוד המחשה ללמה אסור לתת להם עבודה, קונסול אריתריאה סיפר לי שבשנת 2006 הוא הזהיר את ישראל לא לקבל את זרזיף האריתראים שהסתננו לפה בגלל שמדובר במשתמטי שירות צבאי (עגום ככל שיהיה) וישראל סירבה בטענה שמדובר בפליטים.

עכשיו ישראל מתחננת לאריתריאה שיקבלו אותם חזרה אבל הם עושים לנו פרנציף. :|

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

בתור אחד שבא מתחום הביטחון ולא בתור מאבטח אני יסביר לכולם שהכל פוליטיקה... ההההכל זה פוליטיקה.

אם היה רצון לעצור את הזרם זה אפשרי, אם היה רצון להעיף אותם חזרה היו מעלים אותם על מטוס מנחיתים אותם באריטריאה בועטים אותם מהמטוס ונגמר הסיפור.

הבעיה היא שהעולם וישראל חלק ממנו נהיו מדינות יפות נפש, בעלות התנהלות כבדה ואיטית ואין אף אחד עם ביצים מספיק גדולות שיעשה משהו באמת משנה. הם שוהים לא חוקיים נקודה סוף גם אם אני ילך לכל מדינה בעולם וינסה להשאר בצורה בלתי חוקית יבעטו אותי.

בעניין המסתננים, גם אם הם היו פרופסורים לפיזיקה גרעינית מקומם לא פה, המדינה הזאת בקושי שומרת על הציביון הישראלי/יהודי שלה גם ככה. מצד אחד הערבים אוכלים אותנו מבפנים כמו גיס חמישי ומצד שני החרדים הבטלנים והנטל על הגב שלנו שהם לא גרועים פחות משונאינו הגדולים ביותר.

אין לנו יכולת, מקום, כסף או זמן להתעסק עם מסתננים מאפריקה מספיק יש לנו את העליה מאתיופיה שהטיפול בה מביש.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם
לא ניתן לסגור הרמטית את הגבול, הגדר שמוכרים לכם בתקשורת היא בלוף אחד גדול.

ראיתי בשישי שעבר כתבה בעקבות הפיגוע שהיה בגדר (אחד הפועלים נהרג) וראיינו פועלים שאמרו שהם בונים וכמה מאות מטרים אחורה כבר חותכים את הגדר ומסתננים. אז אולי הגדר לא מתאימה למתרותיה אבל בהחלט אפשר לסגור הרמטית את הגבול, אין שום סיבה שבעולם שלא נוכל לעשות את זה.

כבר דיברנו על זה בעבר (כשהחלטת שאני שב"כניק שטוף מוח) וצייניתי שבנושא המדובר אני מבין לפחות כמו שאתה מבין בזוחלים.

אתה כנראה מבין לא רע בגדרות :wink:

כרגע מקימים בדרום עיר ענקית בקצב מהיר שכמותו לא ראיתי בחיי, אפילו התקשתי להאמין שזו יוזמה ישראלית :shock: , בדרך כלל הכל נגרר.

זה השלב הראשון לפתרון, לתת להם קורת גג, להוציא אותם מהערים ולקבוע מדיניות מסודרת.

אם ניתן לכל מסתנן עבודה באופן גורף זה פשוט לא יגמר.

הצעתי לתת להם עבודה רק בכדי להרחיק אותם מהפשע, אם להקים מחנות, להאכיל אותם ולטפלת בהם על חשבונך ועל חשבוני זה מה שהמדינה החליטה אז אין לי התנגדות.

:|

שמע, בדרך שלך, בדרך שלי או בדרך של משה זוכמיר, את הבעיה הזאת צריך לפתור ואני לא רואה שום גוף ממשלתי (משטרה, צבא או שב"כ) שמסוגל לעצור ולגרש בקצב שהם מסתננים ולכן הפוקוס המרכזי חייב להיות על עצירת ההסתננות לארץ.

אם לא תעצור את זה אז עד שתעצור אלף מסתננים, יכנסו לך עשרת אלפים חדשים.

בשיא הרצינות, נכון לכרגע, דרך ההתנהלות של הממשלה נראית כאילו בכלל לא מעניין אותם לעצור את ההסתננות הזאת.

מה הבעיה לקחת חיילים, לפרוס אותם לאורך הגבול בחוליות של 3-5 חיילים ולשמור על הגבול?

יש לי חבר טוב בדקל (פתחת שלום), שם כולם יודעים שלא יוצאים לשטח בלילה כי הקשטיות מיד מקפיצות עליך כוחות, איך עלי הן מקפיצות כוחות ועשרות אלפי מסתננים הן לא רואות?

פורסם

בשיא הרצינות, נכון לכרגע, דרך ההתנהלות של הממשלה נראית כאילו בכלל לא מעניין אותם לעצור את ההסתננות הזאת.

מה הבעיה לקחת חיילים, לפרוס אותם לאורך הגבול בחוליות של 3-5 חיילים ולשמור על הגבול?

יש לי חבר טוב בדקל (פתחת שלום), שם כולם יודעים שלא יוצאים לשטח בלילה כי הקשטיות מיד מקפיצות עליך כוחות, איך עלי הן מקפיצות כוחות ועשרות אלפי מסתננים הן לא רואות?

גם כאן, הממשלה הכניסה את עצמה למלכוד הסברתי.

מכשכשלו בתחילה להציג את המצב כמות שהוא,

ונתנו לגופים כאלו ואחרים לצייר תמונה כאילו מדובר בעשרות אלפי פליטים שהגיעו לשטחנו,

כעת מה יעשו? יסגרו את הגבול ואז?

מבחינה תדמיתית, כבר התקבעה התדמית השגויה שרובם פליטים...

תגיד לא בעייה שלי?

אני בספק שזה מה שיהיה לאובמה ושות' להגיד על כך.

נצא מנקודת הנחה שישראל מחליטה לסגור את הגבול הרמטית, באמת, מחר בבוקר -

ואם רוצים, אפשר לעשות זאת.

זה אומר שכל אותו שטף פליטים שיגיע עד שבאופן טבעי הבשורה תחלחל וזרם המסתננים יפסיק להגיע,

יצטרך "להיתקע" בסיני.

עם כל הכנופיות ששולטות בשטח שם ביד רמה, אני בספק שזה הדבר שמדינת ישראל צריכה כרגע מבחינה הסברתית.

שוב, כשיוצאים מנקודת הנחה שהתקבעה התדמית השגויה שמדובר באופן גורף בפליטים -

זה אומר שמדינת ישראל כביכול, במודע,

סוגרת את שעריה בפני פליטים ומשאירה אותם לעינויים קשים ומוות בידי הכנופיות הבדואיות.

לא נעים כלל, דומה מה שמדינות רבות עשו ליהודים קודם לנפילת המשטר הנאצי...

במידה והם היו פליטים...

אלו שהגיעו בחיפוש אחר חיים טובים יותר - בעייה שלהם.

זה כמו שמקסיקני שרוצה להסתנן לארה"ב, לוקח בחשבון שייתכן ויתייבש למוות במהלך המסע מעבר לגבול.

no pain no gain אומרים, זה סיכון שהוא לוקח במודע,

להבדיל ממסתנן, שנחשב בגדר "אנוס", שכן לכאורה לא הייתה לו ברירה,

ובשום דרך הוא לא יכל למנוע את הגעתו לסיטואציה שנפל אליה.

המסתננים לא הגיעו לסיני בעל כרחם, וכעת כאקט הומני עלינו לפתוח את דלתותינו ולסייע להם.

הם הגיעו לסיני במטרה להסתנן לישראל בחיפוש אחר עתיד כלכלי מזהיר יותר,

גם הפליטים לשעבר שביניהם (על אדמת מצרים הם כבר מזמן לא נחשבו פליטים)

ולכן להכניס אותם יהיה אקט של פראייר, לא אקט הומני.

אמנם מאידך לא פייר להגיד שישארו במצריים (הפליטים האמיתיים),

אני בספק כמה פליט מלחמה אמיתי יוכל למצוא שקט וסיכוי לשיקום במדינה שכזו.

תגיד סיני שייכת למורסיי, שיתמודד איתה בעצמו?

יגידו לך תהיה מבוגר אחראי עד הסוף,

השלטון במצריים כ"כ טרי שהדבר האחרון שהוא צריך הוא להתמודד כרגע עם סוגיית הכנופיות בסיני -

ועוד בגלל גחמות של ישראל.

לארה"ב יש אינטרס להבטיח יציבות שלטונית במצרים, אנחנו עוזרים למורסיי לבנות דמוקרטיה יגידו לך.

כבר הסכמת לקלוט אותם ויש עשרות אלפים מהם בשטח מדינתך.

אם מדינת ישראל תבלום את השטף, אותם מסתננים יתנקזו באיזור סיני להתבוסס בדמם.

מדינת ישראל כושלת בהתנהלות הסברתית בכל פעם מחדש...

זה מתבטא בכשלים שהובילו לכך שהצטיירנו כפושעים בעיני העולם במשט המרמרה,

וזה מתבטא בכך ששגריר אריתראה יושב בכנסת ולא מהסס \ מתבייש אפילו להגיד בפה מלא לנציגי הוועדה -

הפליטים הם בעייה שלכם, מצטער :shock:

אפילו מחייך אחרכך ונהנה מעצם האמירה עצמה.

ישראל חפרה לעצמה בור כ"כ טוב בקטע הזה שאין לה למי לבוא בטענות.

כשהממשלה מתנהלת עם 0 ציפייה לעתיד והתכוננות לבאות,

אי אפשר להתפלא שכדורי שלג מתגלגלים לנו על הראש כל יומיים.

רואים את הדפוס הזה בכל היבט של התנהלות מצד ממשלות ישראל כבר תקופה ארוכה.

אין תכנון התנהלות לעתיד כמעט משום בחינה... :roll:

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

כעת מה יעשו? יסגרו את הגבול ואז?

מבחינה תדמיתית, כבר התקבעה התדמית השגויה שרובם פליטים......

גם אם הם כולם פליטים, זה לא נותן להם כרטיס כניסה אוטומטי לשום מדינה.

עושים בנינו למצרים גדר גדולה וגבוהה, פותחים בה כמה שערים, כל מי שהוא פליט שיבוא לשער, יסביר מה שיש להסביר ועד שיובהר מעמדו הוא לא נכנס!

מצידי שיעבירו להם מידי יום, 3 פעמים ביום אוכל, אספקה בילתי מוגבלת של מים, אוהלים, מה שהם רוצים אבל באופן חד משמעי, מי שפליט, שיגיש בקשר להכרה כפליט, מי שלא, שיסתובב ויחזור מאיפה שבא.

דרך אגב, לגוף האימפוטנט הזה שנקרא או"ם-שמו"ם אין חטיבה מיוחדת לטיפול בפליטים?

לדעתי הם מאוד פעילים בארץ.

• תוכן חדש...