Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת סקודה רומסטר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים!

אשמח להיעזר במאסטריות שלכם.

ברשותי כרגע סקודה רומסטר 1.6 2008. אני מאוד מרוצה מהרכב.

אני בודק כרגע אופציה לרכישת רומסטר חדשה בליסינג מימוני.

רציתי לדעת:

1. כמה חסכון בדלק יהיה לי אם אעבור לרומסטר ידנית? כרגע אני עם אוטומאטית.

2. אם אקנה בליסינג רכב חדש, אקבל סקודה רומסטר TSI. האם זה נכון שהיא חוסכת משמעותית בדלק?

3. שאלה אחרונה - אלו הוצאות יש לי באוטו שנמצא בבעלותי הפרטית? (לדוגמא - יישור קו בקניית רכב חדש, טיפולים ברכב שאינם באחריות יבואן, 500 שקל לבדיקה של רכב חדש כל כמה שנים...)

אני נוסע ברכב 2000 ק"מ בחודש. נוסעים מעט נסיעות בעיר, ופה ושם נסיעות ארוכות ברחבי הארץ.

פורסם

אנסה לענות כמיטב ידעתי:

1.בנוגע לכמה חיסיון בדיוק יהיה לך אתה יכול להסתכל באתרים דוגמת KML ותקבל מספרים מדוייקים.

אל תשכח שמנוע חדש בהתחלה לא יהיה חסכוני כפי שהוא יהיה לאחר שנה.

בנוסף לכך גיר ידני תמיד חסכוני יותר מאוט'.

2. כן מנוע 1200TSI יותר חסכוני מהמנוע MPI 1600 המיושן - לא יודע כמה משמעותי זה יהיה (לפרטים מדוייקים ראה סעיף מס1)

3.כשקונים רכב חדש, אין יישור קו - כי הוא חדש

כשקונים רכב יד שניה תמיד מומלץ לעשות בדיקה - אז כן 500 שקל

עד לפה ההוצאות בתהליך הקניה של הרכב

בנוגע לאחזקה:

1.דלק

2.רישוי

3.ביטוח

4.טיפולים

מקווה שעניתי לך

סובארו XV 2016 - כוכבים בעניים

• תוכן חדש...