Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אשמח לקבל המלצה למעבדה לתיקון אייפון 3GS באיזור תל-אביב רמת-גן.

הבעיה

לאחר החלפת כפתור הבית החלק התחתון של מסך המגע לא מגיב. כפתור הבית עובד והטלפון מקבל שיחות.

איזה כייף לי :)

פורסם

ממליץ לנסות לתקן בעצמך.

זה נראה מסובך, אבל באמת שזה לא. בשבוע שעבר בצענו החלפת מסך שבור לאייפון 4S ללא כל נסיון קודם וזה לא היה מסובך במיוחד, הכל בעזרת מדריכים מהאינטרנט כמובן.

ב3 הכל פשוט יותר לפי האינטרנט, ב4 אשכרה היינו צריכים לפרק ה-כ-ל לרמת חלקים בודדים ופריים.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

מרק תזמין לעצמך טאץ' חדש כולל מסגרת, רמקול, וכפתור, מאייביי.

ההחלפה זה 2 ברגים בשביל להרים את המסך, 6 ברגים בשביל לנתק בין הLCD לטאץ'.

אם טיפה חוש טכני וללא ניסיון זו עבודה ל5 דקות.

זה עבודה יותר פשוטה מלהחליף רק כפתור בית.

אודי A4

דימה.

פורסם

בגדול כשאני הזמנתי בצעתי סינון לפי מחיר+משלוח, חיפשתי את אלה שהיו הכי זולים, סיפקו את אביזרי ההתקנה והיו גם Top rated sellers שמכרו כמה מאות עד אלפי יחידות.

בסופו של דבר המוכרים האלה יהיו יקרים בכמה סנטים בודדים עד אולי דולר-שניים, אבל עדיף.

בהצלחה.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

יש לי אייפון 3G שכל הכפתורים בו כמעט שבורים או לא עובדים כבר,

המסך תקין, וגם הפנאל מאחורה סדוק,

איזה חלקים אני צריך להזמין מאיביי ? ממה שבדקתי יש או את הכיסוי האחורי או את המסך וכל מה שבא איתו,

מישהו יכול לתת לי דוגמא למכירה באיביי שתתאים לי? (בגדול - הכל חוץ מהמסך.)

והאם זה בסדר לקנות חלקים של 3GS בעוד האייפון שלי הוא 3G ?

תודה רבה!

• תוכן חדש...