Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבחינת צריכת דלק, איך הוולוסטר?

כמו כן, האם המיטו או השירוקו יהיו יותר חסכוניות מהאסטרה? כי לפי מה שהבנתי, צריכת הדלק של האסטרה - לא מדהימה...

פורסם
מבחינת צריכת דלק, איך הוולוסטר?

כמו כן, האם המיטו או השירוקו יהיו יותר חסכוניות מהאסטרה? כי לפי מה שהבנתי, צריכת הדלק של האסטרה - לא מדהימה...

נתוני יצרן אתה יכול לבדוק בעצמך(לא שזה מדד נכון). אף אחד כאן לא החזיק בכל המכוניות בפועל, מה גם שהאסטרה חדשה ורק נחתה בארץ לא מזמן.

המיטו חסכונית, גם השירוקו חסכונית כשנוהגים כמו סבתא. האסטרה מצויידת במנוע 1.4 טורבו, אני לא צופה כאן הבדלים מהותיים בצריכת הדלק שלה לעומת האחרות.

פורסם

דניאל, האסטרה ממש "בטטה" ביחס לאחרות, לכן (גם לפי אתרי רכב שונים) אני משער שהצריכה שלה תהיה הגבוהה ביותר מבין הארבעה (מיטו שירוקו ולוסטר והיא). הולוסטר כמו שכבר כתבתי בפוסט אחר, צורכת 1 ל-12.5 ממוצע לדגם האוטומט, כשרוב הנסיעות הן עירוניות, ואני רק עם 3K ק"מ עם הרכב.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
דניאל, האסטרה ממש "בטטה" ביחס לאחרות, לכן (גם לפי אתרי רכב שונים) אני משער שהצריכה שלה תהיה הגבוהה ביותר מבין הארבעה (מיטו שירוקו ולוסטר והיא). הולוסטר כמו שכבר כתבתי בפוסט אחר, צורכת 1 ל-12.5 ממוצע לדגם האוטומט, כשרוב הנסיעות הן עירוניות, ואני רק עם 3K ק"מ עם הרכב.

ידוע ל, דיברנו על זה גם בשרשור אחר שהמשקל שלה גבוה מאד. מה גם שיש לנו אסטרה 1.4 בעסק.

הגיר באסטרה הוא אוטומטי רגיל בעל 6 הילוכים וכנראה שהוא פחות חסכוני.

אבל סה"כ מדובר ברכב חסכוני יחסית, בכל הרכבים המוגדשים צריכת הדלק מושפעת מאד מאופי הנהיגה.

לא מדובר כאן על V8, שילך לראות בכלל מה מוצא חן בעיניו. מה זה משנה אם המיטו חסכונית יותר ב-20% ולא מוצאת חן בעיניו?

פורסם

ואולי עצם העובדה שהמיטו חסכונית מהשאר תשפיע עליו פסיכולוגית והיא תהיה הפייבוריטית שלו עוד לפני שהוא ראה אותן? :wink::-)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני אגיד לכם, אני לא סתם שואל לגבי צריכת הדלק.

כי בסופו של דבר האמא לא צריכה ביצועים מטורפים. ולכן אני נוטה יותר ויותר לכיוון החסכוני...

לגבי האסטרה, די התאכזבתי מהביקורות שנשמעו לגבי צריכת הדלק שלה בגרסה המשפחתית. הייתי מצפה ממנוע 1.4 טורבו להיות יותר חסכוני... הלוואי והיה את הקופה עם גרסת הדיזל...

ה DS3 נפסלה בגלל גיר ומנוע מיושנים.

בכל מקרה, הפייבוריטיות שייבדקו בשבוע הבא הן המיטו, הוולוסטר והשירוקו. פספסתי משהו ?

שקלנו אפילו את עניין ה A1 אבל אחרי ביקור באולם הבנו שהיא קטנה, יקרה והטיפולים יחסית יקרים. לכן גם ה 500 פסלנו מפאת גודל...

פורסם

בתור אחד שעושה 1-7 זה לא מדאיג אותו.

עכשיו ברצינות, צריכת דלק זה חשוב. השאלה כמה נוהגים, אם הנסועה השנתית היא נמוכה זה לא כ"כ קריטי. לשלם עוד אלף ש"ח בשנה הוצאות דלק על רכב שתהנה ממנו יותר זה לא נורא. אתה יודע מה, גם עוד 3K זה לא נורא.

בשירוקו לא הייתי נוגע בגלל ה-1.4 טווין טורבו. אפילו שקיימת אחריות, לבלות במוסך עם רכב חדש זה לא כיף. אגב, חדשה לא נכנסת בכלל בתקציב.

המיטו חבילה נחמדה, אבל משמימה לנהיגה(לטעמי). חסכונית מאד בדלק.

סה"כ לאסטרה יש גם את המראה הנכון וגם הביקורות בחו"ל מפרגנות מאד. הטיפולים באופל לא יקרים, וסה"כ הם מאד מתאמצים להחדיר את המוצר לשוק ולרצות את הלקוחות.

גם לולוסטר יש מה להציע. לפי מה שאני שומע נראה לי שהולוסטר תתאים מאד.

אבל קודם כל צריך לנהוג. אחרי נסיעת מבחן אני בטוח שחלק מהאופציות יפלו.

פורסם

במקרה הזה רק טורבו דיזל. אבל אין אף רכב קופה בארץ שאני מכיר עם מנוע כזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

נקמיצי, אתה בטוח לגבי 115K ש"ח ל-DS3? כי במחירון כתוב 130K ש"ח. אם כך, אולי יש לו מה לדבר בסוכנות לגבי הטורבו, שעולה במחירון 142K ש"ח, והיא גם יותר חסכונית מהרגילה (ומין הסתם יותר מהנה יותר מהירה ופשוט...יותר).

ZOOM-ZOOM

פורסם

כן.

תסתכלו במודעות ביד 2 - יש שמה רכבים 0 ק"מ במחיר 115K וזה לפני מו"מ.

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=30&SubModelID=1709&FromYear=&UntilYear=&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=

כאמור מדובר ברכב יד 2 מהיבואן/חברת קל-אוטו עם 0 ק"מ.

יש שמועה שמדברת על מחיר נמוך מזה ישירות מהיבואן ואתה תהיה יד 0.

לא ברור לי מה טיבה וכנראה גם שמדובר על דגם ידני, לכן קחו את זה בעירבון מוגבל.

אבל אם אתם רוצים את ה-1600 אוטו' - אז הנה ב-115 ואני בטוח שאפשר עוד קצת להוריד.

• תוכן חדש...