Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המלצה שלי לאחר נסיון זה רויאל פרפל, סינטטי מלא. 10/40.

אחד מהשמנים הטובים המומלצים ביותר, לא זול מחיר של 50-60 שקל לליטר, אבל לאוטו כזה מגיע שמן טוב.

אני משתמש בשמן הזה בסופר לנסר הצולעת שלי ומעבר לזה שהמנוע עובד הרבה יותר חלק גם אפשר לשמוע את זה.

יש עוד חברה טובה שממליצים עליה המון והיא AGIP, לי אישית לא יצא להשתמש בשמן הזה דרך אגב.

Opel Adam S 2017

פורסם

אחרי הזנקת המחירים האחרונה רוייאל פרפל יכולים להמשיך ולמכור את השמן שלהם לפראיירים. הזמנה מחו"ל כולל משלוח ומיסים זולה יותר, למה לקנות בארץ? צריך אחריות? :roll:

כמו שאני אומר תמיד, שמן מחברה מוכרת שעומד בתקן הרלוונטי לרכב יעשה את העבודה על הצד הטוב ביותר. כדי לדעת מה השמן האיכותי ביותר יש צורך בשליחת דוגמיות למעבדה לאחר כל החלפת שמן. לא נראה לי שזה רלוונטי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כמה עשרות שקלים, אני חושב שזה היה 40-50 להזמנה של 5 ליטר. הזמנה של כמות גדולה יותר גם משתלמת יותר בצורה משמעותית.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אחרי הזנקת המחירים האחרונה רוייאל פרפל יכולים להמשיך ולמכור את השמן שלהם לפראיירים. הזמנה מחו"ל כולל משלוח ומיסים זולה יותר, למה לקנות בארץ? צריך אחריות? :roll:

כמו שאני אומר תמיד, שמן מחברה מוכרת שעומד בתקן הרלוונטי לרכב יעשה את העבודה על הצד הטוב ביותר. כדי לדעת מה השמן האיכותי ביותר יש צורך בשליחת דוגמיות למעבדה לאחר כל החלפת שמן. לא נראה לי שזה רלוונטי.

איתמר.

עכשיו אני רואה בדיוק שהם העלו את המחיר ב 11 ש"ח לליטר, מצחיקים לא ידעתי שהביקוש אליו כ"כ גדול שהם מרשים לעצמם...

מ 49 ל 60 זה קצת הגזמה.

בכל מקרה לך יש ידע מצויין בשמני מנוע אני סומך על ההצעות שלך. :)

Opel Adam S 2017

פורסם

שאלה כללית לכל אלה שהזמינו שמן בעבר, האם לא עשו לכם בעיות בדואר בחול בגלל שרציתם לשלוח שמן שהוא חומר דליק?

ברור שבמטוס לא יעיזו אבל במשלוח ים לא עשו לכם בעיות? כי אני יודע שישנם חומרים כמו חומצות למצברים שגם במשלוח ים מסרבים לשלוח אותה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

ישנם מספיק יצרנים ודגמים של שמנים בעלי "שם" המיובאים לארץ באופן סדיר אני לא רואה שום סיבה שבעולם ליבא שמן באופן עצמאי ובטח שלא לשלם מחיר תלוש מהמציאות לשמן הסגול שאתם כ"כ סוגדים לו.

פורסם

לפי קטלוג חברת השמנים ARAL - הדרישה הממוצעת היא ל 5W-40 -

אפשר לדעתי למנוע ישן וקצת צורך שמן - גם 10W-40 .חצי- או סינטטי מלא בתקן גבוה SAE API:SM/CF ו ACEA A3/B4

הכמות כ 6 ליטר שמן מנוע כולל השמן בפילטר שמן -

קבל קישור לחנות המוכרת שמנים בתקן הנ"ל , ובמחירים סבירים .

http://www.autostore.co.il/151426/5W40-%D7%A9%D7%9E%D7%9F-%D7%9E%D7%A0%D7%95%D7%A2

וכאן שמן 10W-40 העומד בדרישה

http://www.autostore.co.il/151426/Agip-i-sint-eni-10W40-4L

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
המלצה שלי לאחר נסיון זה רויאל פרפל, סינטטי מלא. 10/40.

אחד מהשמנים הטובים המומלצים ביותר, לא זול מחיר של 50-60 שקל לליטר, אבל לאוטו כזה מגיע שמן טוב.

אני משתמש בשמן הזה בסופר לנסר הצולעת שלי ומעבר לזה שהמנוע עובד הרבה יותר חלק גם אפשר לשמוע את זה.

יש עוד חברה טובה שממליצים עליה המון והיא AGIP, לי אישית לא יצא להשתמש בשמן הזה דרך אגב.

לפי דעתי זהו ביזבוז משווע להשקיע כל כך בשמן לרכב שהמנוע שלו כבר עשה את רוב חייו. שמן 10-40 חצי סינטטי של דלק שעולה 50 שקלים למיכל 4 ליטר יעשה את העבודה לא פחות טוב.

לא ייאמן איך ישנם אנשים שסוגדים לבקבוקון הסגול כאילו היה וויאגרה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
לפי דעתי זהו ביזבוז משווע להשקיע כל כך בשמן לרכב שהמנוע שלו כבר עשה את רוב חייו. שמן 10-40 חצי סינטטי של דלק שעולה 50 שקלים למיכל 4 ליטר יעשה את העבודה לא פחות טוב.

לא ייאמן איך ישנם אנשים שסוגדים לבקבוקון הסגול כאילו היה וויאגרה.

לא סוגד לשום דבר, קניתי עקב חוות דעת שונות, ותאמין לי שניסיתי כבר שמנים אחרים ברכב הזה, היה ליקווי מולי צהוב ששם המוסך, היה גם אפור, והיה גם משהו של ריינהול אם אני לא טועה, והיו לי צלצולים במנוע המון, מעבר לזה פעולה לא חלקה של המנוע.

לא פסיכולוגי ולא נעליים, ברגע ששמתי את הרויאל פרפל בהתנעה ראשונים וכמה סיבובים שמתי לב איך פתאום המנוע עובד חלק יותר בהרבה, שוב לפני ששמתי את ה RP ניסיתי שמנים אחרים, צלצולים במנוע וכדומה. העברתי ל RP וטפו טפו.

נ.ב, להשקיע פעם בחצי שנה 200 שקל בשמן מנוע איכותי, לא נשמע לי "בזבוז מטורף" אבל אולי זה רק אני...

האוטו עבר 170000K

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...