Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי ששומעים את הצד השני בהחלט עולות ספקות ב"הקצנה" של השירות הלקוי שהוא קיבל...

בכל מקרה אם באמת הכל מצולם אז אין בכלל בעיה ואפשר בקלות לראות אם יש או אין פגיעה.

ללא קשר, שרוכשים רכב (ולא משנה באיזה סכום) לא צריך להיות איזה מבין גדול ברכבים ולפתוח מכסה מנוע ולבדוק אבל סיבוב יסודי סביב הרכב ומעבר על הג'אנטים זה דבר מאד בסיסי, איך חותמים על שיחרור הרכב בלי לעשות זאת זה משהו שלא מובן לי.

בכל מקרה שיהיה בהצלחה וממתינים לתגובתו של פותח השרשור.

• תגובות 219
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אנא סלח לי על הפקפוק אבל הסיפור שלך לא נשמע טוב גם כן! אינני מכיר שום מכה שדורשת להתרחק כמה מטרים, אפשר להתכופף.

לצערי, אתה מוזמן לראות אצלי ברכב מכה ממש קטנה (כמובן שיש הבדל בין מכה כמו אצלי למכה שהיא נזק משמעותי) שרק מרחוק הבחנו בה, ועוד בלילה (אמא שלי). אז כן, לפעמים יש מכות שרואים רק מרחוק ואפילו יותר בלילה. סתם ככה, לפני שאתה מפקפק.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
כל הכבוד על התגובה, הגיע הזמן שגם הצד השני ישמיע את טיעונו!

אני מניח שהיחס הטוב שהלקוח מקבל הוא לא לזכותו של הבן..

הרשי לי לומר לך, כי בתור אחד שאחראי על פיצויים בסכומים הרבה יותר גדולים, אני מבין כמה קשה לכם לראות את התגובה של פותח השרשור וזאת לאחר כל המאמצים וההשקעה מצדכם.

אני חושב שמאוד מפתה לבטל את הסדר הפיצוי ולשלוח את הבן להסביר לאב מדוע.

ולכל המגיבים בשרשור ולחברי הפורום בכלל,

הרבה פעמים אתם מאמינים אמונה עיוורת לכל חבר אשר החליט "לשתף" אותנו במקרה הנושא שקרה לו מול יבואן זה או אחר.

הרבה פעמים אתם מתלהמים, מייעצים לערב עורכי דין, לפנות לעיתונות, ובאופן כללי להשחיר את פני החברה.

כל זאת, לרוב, ללא כל הוכחות ברורות מצד פותח השרשור וכמעט תמיד ללא הישמע הצד השני.

הגיע הזמן שתלמדו מנסיון, לכל מטבע יש שני צדדים!

אל תתנו לפורום הזה להפוך לפורום ניגוח נותני שירות וסגירת חשבונות.

עכשיו הזמן לאכול כובעים.

בתאבון :wink:

ערן , רציתי להודות לך... סוף סוף קול ההגיון והאמת יוצא לאור ... היה לי קשה להגיב, אבל חברים חיזקו אותי, מאוד מאוד קשה להיות מואשמת כל כך בחומרה מאדם שלא נכח פה בזמן ההתנהלות, הלקוחות שמכירים אותי וגם בחב' הונדה מחזקים אותי ונותנים לי גב חזק ! בהחלט מפתה לבטל את ההסדר ויחד עם זאת אביו של פותח השרשור הוא אדם טוב וישר ולא מגיע לו להענש בגלל בנו.

אני בהחלט מצפה ויודעת שמגיעה לי התנצלות כנה ואמיתית מצד עתיר. מקווה שתמשיך להשמיע את קולך וללמד אנשים בפורום לא לשפוט ולא להחליט לפני ששני הצדדים נשמעים . תודה, מעריכה את התמיכה :lol:

פורסם

קראתי כ 70% מהשרשור וברובו נמנעתי מלהגיב.

אני בא מנקודה שאני מנסה להבין את שני הצדדים, מצד אחד הסוכנות לא חייבת יותר מדי לאחר שחתמו להם על הטופס, באמת המוטל עליך או על אבא שלך לבדוק את המוצר שהוא שילם עליו 150 אלף ש''ח ולצערנו במדינתנו לומדים לקחים בצורה הקשה על בשרנו. מבחינת היבואן הוא יכול להתנער מזה בכלל ועצם העובדה שהם מוכנים להגיע לפשרה זה כבר סימן טוב. היום אתה בא עם רכב שחתמתם כי תקין בזמן המסירה ואתה טוען כי ישנם פגמים שלא נבדקו, מחר יבוא מישהו אחר שאחרי יומיים יגלה שריטות חניה ברכב ומחרתיים יבוא עוד מישהו עם טיעון כזה או אחר, איך לומר? הלקוח הישראלי הוא לא הלקוח הכי טוב והכי אמין. תבין גם שאם זה יגיע לתביעה משפטית רוב הסיכויים שהיבואן יצא זכאי. הטופס שהחתימו את אבא שלך עליו נועד בדיוק למקרים כאלה ואני מאמין שזה מנסיון עבר של היבואן. כל דבר שבו היבואן הולך לקראתכם ניתן לראות כבונוס והטעות ככל הנראה שלכם.

אני לא יכול לתאר את ההתרגשות מקניית רכב חדש ואני מאמין שמההתרגשות שוכחים כמה דברים אבל שוב בעת קבלת הרכב כנראה צריך להכנס לפרופורציה ולבדוק את מצב הרכב היטב לפני המסירה, אל תשכח שבדרך לסוכנות הוא עובר דרך ארוכה מאוד כאשר בדרך עלולים לקרות דברים כאלה או אחרים.

באמת לדעתי מה שנותר לך לעשות זה לנצל את הפשרה המקסימלית שמוכנים להגיע איתך אליה ולהשלים מכספך את ההפרש, להבא לבוא עם אבא שלך בעת קבלת רכב חדש אם זה אצל היבואן הזה או אם כבר מחקת אותו בתור יבואן אז שלא תחשוב שאחרים טובים יותר וחיפוש פשוט בפורום יעלה המון תוצאות על קבלת רכב חדש.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

מי שרואה את התמונות של הצמיג, יבין שאף סוכנות לא תמסור רכב כך. בכל מקרה ולמרות ההכפשות, הענקנו ללקוח ג׳אנט חדש בחינם וכמחווה שירותית.

פורסם
מי שרואה את התמונות של הצמיג, יבין שאף סוכנות לא תמסור רכב כך. בכל מקרה ולמרות ההכפשות, הענקנו ללקוח ג׳אנט חדש בחינם וכמחווה שירותית.

שאלה לי אלייך, במידה והלקוח לא מעוניין לקנות את הצמיג אצלכם, אתם עדיין תעניקו לו את הג'אנט בחינם?

פורסם

שאלה לי אלייך, במידה והלקוח לא מעוניין לקנות את הצמיג אצלכם, אתם עדיין תעניקו לו את הג'אנט בחינם?

אני הבנתי מחבר שלי שהכל ייסגר בפגישה של הלקוח עם אנשיי השירות הבכירים של הונדה.

פורסם

האממ, כול תשובה שהיא לא "כמובן" לשאלה הנ"ל מדליקה מיידית נורה אדומה בקשר לכוונות היבואן.

אחד המגיבים בשרשור כבר הזכיר מה הוא חושב שכוונת היבואן:

יבואן הוגן, לא מעמיד מצג שווא של גלגל עלוב במחיר מנופח להחריד של 3000 ש"ח וכפיית הסדר ברכישת צמיג במחיר נבזי של 1000 ש"ח.

ברור לי שאין כאן שום רצון טוב ונכונות לפיצוי, מחיר ריאלי לגלגל עבור היבואן הוא באיזור ה 800 ש"ח לכל היותר, מחיר צמיג ליבואן באיזור ה 400 ש"ח ומטה, כלומר היבואן מפסיד לכל היותר 200 ש"ח בהצעת ההוגנת שלו.

אילו לא היה מנסה לאלץ את הלקוח לשלם את ה 1000 ש"ח כדי לממן את הגלגל הייתי יכול לקרוא למונקי ביזנס הזה עסקה הוגנת,

כרגע מדובר בקומבינה ישראלית טיפוסית המסריחה מהתחסדות.

פורסם
לצערי, נראה כאילו בזמן האחרון הפורום הפך לפורום עזרה בסחטנות.

אבא שלך קיבל רכב וחתם על טופס שהרכב תקין ולשביעות רצונו.

ממש לא משנה לאיזה סוג אנשים אבא שלך משתייך ומידת היושר שלו, הוא חתם על הטופס שיעמוד מאחורי החתימה שלו!

לאחר שהוציא את הרכב מהחברה לקח אותו לבן האהוב שלו להראות לו את הרכב.

הבן, שאוהב לחפש בציציות, אמר לאבא שלו: "חבל שלא לקחת אותי למסירת הרכב, בוא אני יבדוק האם הכל תקין (מעט מידי, מאוחר מידי)"

עשית סיבוב וגילית שריטה ברכב, ועוד שריטה בג'אנט [את החתך בצמיג לא ראית לדבריך, ציטוט "הג'נט היה חלק שרוט עם דפיקה רצינית ושריטות (הגלגל היה נקי)"]

בתור בן טוב, הדלקת את אביך, ביאסת לו את התחת (סליחה על הביטוי), והכנסת אותו למוד מלחמה, כאילו מינימום מסרו לו סיוויק 2010 במקום 2012.

פניתם לסוכנות ומאוד מהר קיבלתם תשובה שהם מוכנים להתחלק איתכם בנזק (שלא הוכח, וגם לא תוכלו להוכיח שהיה בעת מסירת הרכב), כאשר הם נושאים בעלות הג'אנט (מחליפים לכם אותו בגלל פאקינג שריטה קטנה) ואתם אמורים לרכוש מכיסכם צמיג חדש.

לדעתי ההצעה הוגנת פלוס פלוס!

כאן נכנס הפורום בתור כלי להפעלת לחץ על היבואן/סוכנות,

אתה פותח שרשור בפורום רכב גדול מאוד, מגלה פרטים חסרים ומצייר תמונה חד צדדית ללא גילוי הצד השני.

לאחר מכן אתה דואג ללבות את האש כל מספר שעות, ולא פוסח גם על הזדמנות להיות קצת drama queen (אישתי ההרבה הייתה יכולה למות בתאונה כתוצאה מהצמיג הפגום. :roll:) ומקווה שהשרשור יתפוס תאוצה ואולי גם מישהו מצד היבואן יראה אותו..

והופ, בא לציון גואל, אולי תצליח לסחוט גם איזה צמיג מתנה ואולי גם טיפול חינם ושטיפה...

נמאס לי כבר מלקרוא שרשורים כאלו!

אני בטוח כי כמוני ישנם עוד לא מעט חברים נוספים אשר אין להם כח להגיב.

בתור אחד שחבר בועדה אשר מאשרת פיצויים ללקוחות בהיקפים של מליוני שקלים בשנה, הרשה לי לומר לך שאתה פועל בחזירות.

ללא כל הוכחה מצדך, החברה מוכנה ללכת לקראת ההורים שלך, וזאת בתור לקוחות נאמנים, ולהציע להם פיצוי של 75% מהנזק.

אתה (ככל הנראה) שכנעת את אביך שזה לא מספיק וע"י לחץ קטן, וכמה מילים ברשת, ניתן להוציא פיצוי מלא.

אני אישית, אם הייתי במקום היבואן, הייתי מוסר לך מסר כי זו ההצעה האחרונה ובתנאי שתרשום באותו הפורום בדיוק תגובה המנקה את שם החברה ומוכיחה את יושרה, אם לא תגיד שלום גם לפיצוי זה ועזוב אותי בשקט.

המונח "הלקוח תמיד צודק" כבר מזמן לא נכון.

*למען הסר ספק, אין לי ולא יהיה לי שום קשר לתעשיית הרכב בכלל וליבואן הונדה בפרט.

אז אל נא תעשה ניסיון נלוז לסובב את תגובתי כנגד יבואן הונדה, כפי שכבר עשית בשרשור מספר פעמים.

אני חושב שכל תגובה שנכתבת כאן היא בסדר גמור בין אם זה לטובתי "מה שאני רוצה לשמוע" ומה שנגדי , באמת לגיטימי.

אני נצמדתי לעובדות משני הצדדים, לפחות מנסה, למרות שאני מתלנון אז אני בעצם קצת סותר את עצמי וכן נוקט עמדה.

אף אחד לא מנסה פה לעשות קופה על הונדה או להוציא שם רע, אני לא עשיתי פה ספינים, הסקתי מסקנות ממה שיכל להיות אם לא היו הייתי עולה על הבעיה, גם לא לקחתי זכוכית מגדלת, צלמתי את הגלגל בחושך בלי זום ובלי כלום ,AS IS.

אני לא רוצה להוציא שם רע להונדה בגלל ג'אנט, זאת חברה טובה והרכבים הם מעולים מכל הבחינות.

95% אחוז מהשרשורים כאן הן למטרות ייעוץ שכל אחד מאיתנו משתמש ומייעץ.

לא רשמתי פעם אחת "תעזרו לי לדפוק את הונדה" בקשתי בסה"כ לדעת איך להמשיך מהנקודה שבה התחיל השירשור.

לעבודה פיג'ו 2008, לחיים אלפא 159 ולסופ"ש מרצדס W123

פורסם
עברתי ברפרוף על השרשור ולדעתי יש פה מקרה קלאסי של "לא שמתי לב ואין לי מושג אם אנחנו אשמים או היבואן אבל הוא עשיר ואני עני אז אני אפיל את זה עליו".

באמת שאין לי מושג מאיפה הפגיעה בחישוק וזה גם לא משנה. הלכתם לקחת מוצר חדש בידיעה שאתם לא מבינים בזה בשיט ובכל זאת בחרתם ללכת לבד (שמתם 150K אז אתם חוסכים עוד אלפייה של שמאי כשאתם יודעים שאין לכם מושג?), קיבלתם רכב שחתמתם שהוא תקין, נסעתם כמה עשרות/מאות ק"מ וכשגיליתם החלטתם שהיבואן אשם ב 100%. אני נהג די מיומן עם מאות אלפי ק"מ על הכביש שמסוגל להרגיש דברים ברכב שרוב הנהגים לא ירגישו וגם אני גיליתי לא פעם חתך, פגיעה בצמיג שאין לי מושג מאיפה היא הגיעה. אתם החלטתם מיידית שזה היבואן.

אתה עדיין מתחמק מהעלאת תמונות של הצמיג (וזה שאתם נוסעים עם חליפי לא משנה את העובדה שהצמיג הפגום שלך ואני מאמין שאתה שומר עליו מכל משמר כדי לנסות להוכיח את טענותיך).

רכב חדש עובר רישוי ועובר בקרת איכות של היבואן. ביקשתם לראות את הטפסים? אם היתה פגיעה סביר להניח שאחד האנשים בשרשרת סימן אותה.

זה שהיבואן מרויח הרבה או מפסיד הרבה זה לא עניינו של אף אחד חוץ מאת בעלי המניות. הוא עדיין לא חייב לספוג נזק של 4K לכל אחד שרכבו פגוע למרות שהוא חתם שהכל תקין.

ממש לא מתחמק מהעלאת תמונות

1) הצמיג לא אצל אבא שלי

2) אני גר בקריות והיום מכרתי את האוטו>>> אני יכול להעלות טופס העברת בעלות אם זה עוזר>>>אפתח שרשור בנפרד לקבל ייעוץ לרכישת רכב יד שניה

פורסם

האממ, כול תשובה שהיא לא "כמובן" לשאלה הנ"ל מדליקה מיידית נורה אדומה בקשר לכוונות היבואן.

אחד המגיבים בשרשור כבר הזכיר מה הוא חושב שכוונת היבואן

אם המידע שנמסר לי הוא נכון, מדובר בצמיג מסוג קונטיננטל. איפה אפשר למצוא צמיג כזה ב- 400 ש"ח?

שים לב למחירים:

http://tires4u.co.il/?search=1&iGarageID=&sc=&ar=0&r=17&a=45&s=225&m=26&CarType=1

פורסם

לקוח רגיל לא ישיג צמיג של 900 ש"ח ב 400 ש"ח זה ברור, אבל אם אתה מקושר...

פעם ביקשתי מידיד פאנצ'רמאכר שהבאתי לו לא מעט קליינטים, שיעשה לי הנחה כשהגיעה שעת קניית סט צמיגים חדש,

הבחור שסמך עלי טוטאלית אמר לי בפשטות: " קח את חוברת המחירים הרשמיים שעל השולחן, תבחר לך איזה צמיג

שתרצה ושלם לי 30% מהמחיר הרשום".

וממה שהבנתי הצמיגים המקוריים בסיויק הם מישלין פראמסי לא קונטיננטל.

פורסם
ערן , רציתי להודות לך... סוף סוף קול ההגיון והאמת יוצא לאור ... היה לי קשה להגיב, אבל חברים חיזקו אותי, מאוד מאוד קשה להיות מואשמת כל כך בחומרה מאדם שלא נכח פה בזמן ההתנהלות, הלקוחות שמכירים אותי וגם בחב' הונדה מחזקים אותי ונותנים לי גב חזק ! בהחלט מפתה לבטל את ההסדר ויחד עם זאת אביו של פותח השרשור הוא אדם טוב וישר ולא מגיע לו להענש בגלל בנו.

אני בהחלט מצפה ויודעת שמגיעה לי התנצלות כנה ואמיתית מצד עתיר. מקווה שתמשיך להשמיע את קולך וללמד אנשים בפורום לא לשפוט ולא להחליט לפני ששני הצדדים נשמעים . תודה, מעריכה את התמיכה :lol:

יונית,

1) הפורום קיים להתייעצויות ולהבעת דיעות, אני פניתי לפורום בנושא הזה כמו שפניתי אליו בעוד נושאים, אני לא רוצה להשתמש בביטוי "חסר עונים" מאחר וזה נשמע לא טוב, אבל לא ידעתי איך להמשיך מפה והאלה ולכן פניתי לכתובת שאני מכיר שזה הפורום ונמצאים כאן אנשים בעלי ניסיון.

2) ההורים שלי לא אנשים ממולחים, לא ששי קרב וגם לא אוחזים בחרב ואפשר לאכול אותם בלי מלח, כאן אני נכנסתי לתמונה במטרה לעשות מה שהם היו עושים בשבילי. (גם אני לא חפשתי מלחמות ולא חושב שהתבטאתי בחומרה)

3) כשיש לך תקלה בפלאפון את לא פונה למנכל אורנג' או סלקום או חברה אחרת, את פונה לפנים של החברה, לנציג הפרונטלי שהוא מייצג את החברה וכך נעשה ומאותו נציג את /ה נבקש לקבל פיתרון.

4) אני לא מתבייש להתנצל אם טעיתי, לכל הצדדים נגרמה עוגמת נפש ולכל אחד אני ממליץ לחשוב איך הוא היה מגיב אם הוא היה נכנס לנעלים של מישהו שהשקיע את מיטב כספו במוצר ולבסוף בגלל נזק מסויים כל ההנאה יורדת לטמיון

5) יש עוד משהו שאני לא רוצה כרגע להזכיר ואני מאמין שאת יודעת למה אני מתכוון

6) מקווה מאוד שהפתרון הקרוב יהיה מקובל על שני הצדדים.

פורסם
לקוח רגיל לא ישיג צמיג של 900 ש"ח ב 400 ש"ח זה ברור, אבל אם אתה מקושר...

פעם ביקשתי מידיד פאנצ'רמאכר שהבאתי לו לא מעט קליינטים, שיעשה לי הנחה כשהגיעה שעת קניית סט צמיגים חדש,

הבחור שסמך עלי טוטאלית אמר לי בפשטות: " קח את חוברת המחירים הרשמיים שעל השולחן, תבחר לך איזה צמיג

שתרצה ושלם לי 30% מהמחיר הרשום".

וממה שהבנתי הצמיגים המקוריים בסיויק הם מישלין פראמסי לא קונטיננטל.

בחוברת הזאת רשום מחיר מחירון שאף אחד לא משלם אותו.

זה בדיוק המבצע של קנה אחד וקבל את השני מתנה, ואז אתה משלם מחיר מחירון שהוא כפול ממחיר השוק ומקבל את השני באמת מתנה, אחרי ששילמת עליו כבר בצמיג הראשון

לדוגמא:

צמיג שרשום בחוברת שעולה 1000 ש"ח, נמכר בצמיגיות באזור ה 500 +-.

אז אתה מכיר את הפאנצ'רמכר ושילמת 30% ממחיר המחירון כלומר 300 ש"ח.

שזה מאוד יפה.

רק שבתכלס קיבלתה 40% הנחה, ולא 70%.

פלג_

פורסם
ממש לא מתחמק מהעלאת תמונות

1) הצמיג לא אצל אבא שלי

2) אני גר בקריות והיום מכרתי את האוטו>>> אני יכול להעלות טופס העברת בעלות אם זה עוזר>>>אפתח שרשור בנפרד לקבל ייעוץ לרכישת רכב יד שניה

עזוב, מי קונה היום יד שנייה? חבל על הכאב ראש.

לך רק על חדש. ככה יהיה לך אחריות וגב במידה ויקרה משהו ולא איזה מוכר שיתנער מאחריות ויתחיל לאיים עלייך.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...