Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

הוריי מתקרבים למעמד רכישת רכב חדש. הדרישות שלהם פשוטות יחסית והם צריכים משפחטומטית רגילה ובנאלית, פשוטה ובלי הרבה חוכמות. לאחר חיפוש קצר יחסית בסוכנות שלמה סיקסט הם נתקלו במיצובישי לנסר משנת 2009 (דור אחרון) ברמת גימור ספורט ובעלת מנוע 1800.

המחיר שהושג לאחר דין ודברים הוא 68 אש״ח.

ההורים די מבסוטים ודי סגרו על הרכישה, אך אני עדיין רוצה לשמוע דעות ובעיקר טיפים וכל מידע שיעזור בהיכרות עם האוטו (כמו למשל בפיאט שיש את הפראפלו.. דברים כאלו שהם אולי מיוחדים לדגם זה בנוגע לשמירה עליו ותחזוקה)

תודה מראש (:

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

היה בליסינג פרטי ועבר אם זכור לי נכון 60 אלף קילומטר

פורסם

אני חושב שמדובר ברכב לא רע בכלל ובמחיר לא יקר.

מכונית אמינה, מרווחת, בגאז' גדול, נראית מצויין.

לחובתה ( אני משווה להונדה סיוויק 1800 סמ"ק, לנסר היתה מכוונת להתחרות בה)- בידוד רעשי מנוע לא הכי טוב, חומרים של גימור הפנים נראים די זולים וההספק בפועל מאכזב, במיוחד בתחילת הנסיעה (הייתי מצפה ב 140 סוסים ליותר).

לצרכים שלכם נראית עסקה טובה למדי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ראיתי את ההשוואה לסיוויק לא פעם, עפ״י הידוע לי סיוויק עולה יותר מהלאנסר בסכום כסף לא מעט (תקן אותי אם אני טועה) אז מבחינת השוואת תמורה לכסף אין מקום להשוות בין שני אלו.

פורסם

אתה לא טועה, ולכן זה מחזק את הכדאיות והיגיון של העסקה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני חושב שביחס לצרכים שהגדרת עבור ההורים שלך, זו קניה טובה.

נכון, זו מכונית די אפורה, יש גם טובות ממנה בקטגוריה, אבל ביחס לדרישות- היא תעשה את העבודה יופי.

המחיר גם נובע מהביקוש לרכב, שלדעתי הוא לא מי יודע מה, ואכן מכוניות רבות מסוג זה נקנו ע"י חברות ליסינג, שכמובן רכשו אותן במחיר מצוין ועשו איתם דילים טובים.

• תוכן חדש...