Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

(לא מצאתי פורום מתאים לשאלה זו. אם מישהו מהמנהלים חושב אחרת, אני אשמח אם הדיון יועבר למקום הנכון)

לפני שבוע וחצי קיבלתי בשעה טובה את הפיאסטה הידנית שקניתי.

הרכב הגיע עם דיבורית bluetooth ותושבת לטלפון שממוקמת כרגיל בקונסולה המרכזית, מצד שמאל של תא הכפפות.

אני מרבה להשתמש בתכנת waze והמיקום הנ"ל של הטלפון מאד לא בטיחותי בזמן ניווט (שלא לדבר על זה שבמכוניות אוטומטיות זה מיקום הגיוני ואצלי בהילוך חמישי הטלפון מוסתר).

אני מעוניין לקנות זרוע קצרה ולהצמיד אותה לחלון המשולש הקטן שמשולב בקורה הקדמית.

הבנתי שבקורות אין כריות אויר ולא מצאתי זכר לסימון כזה עליהן, אבל אני אשמח לשמוע האם עלולה להיות בעיה עם מיקום זה.

מבחינת שדה ראיה לא צפויה בעיה.

תודה מראש,

צביקי

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם

יש לקחת באמת בחשון, את האופציה של כרית האוויר שנפתחת במהירות אדירה.

אם התושבת תהיה בדרך אתה "תקבל" גם אותה + הכרית אוויר.

חפש בספר הרכב את מיקום כריות האוויר וכך בחשבון את הפתיחה שלהן.

Nir Goldman-Fux

פורסם

אם אתה רוצה להשקיע במעמד איכותי שלא ייהרס בשמש, לא יסתיר לך כלום וכו', ממליץ על פרוקליפ.

הם מייצרים תופסן מיוחד לכל סוג של רכב, שנתפס בלחץ על הפלסטיק של הקונסולה, לרכב שלך יש שני מיקומים אפשריים, מימין ומשמאל.

http://www.proclipusa.com/default.asp?sectionpath=383&lightwindow=true&processor=asp&asp_processor=product&action=proclipcategorysearch&countryid=0&v_pcat=12945&v_cat=14555&d_pcat=13759&d_cat=18229&year=2013&have_mount=false&have_holder=false&p_pageid=1&dtype=&leftorright=

זה קצת יקר, אבל שווה כל דולר, יש לי כזה ואני מאד מרוצה. לא יודע איזה מכשיר יש לך - אבל היתרון הוא שאתה יכול למצוא

שם תושבת שגם מטעינה את המכשיר, כמו דיבורית אמיתית של פעם, ובלי להתעסק עם חוטים. רק תוקע בתושבת וזהו.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

מעולה. את שלי לא הזמנתי לארץ, אלא לארה"ב, ומשם הביאו לי במזוודה. המשלוח שם באמת יקר.

אז כמה יצא לך סה"כ באתר השני כולל משלוח ? ומה הזמנת בדיוק ?

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

הזמנתי רק את התושבת לצד שמאל ללא מחזיק לטלפון. כולל משלוח זה יצא 148.55 ש"ח.

זה אמנם מחיר גבוה, אבל אני מוכן לשלם עבור מוצר שעונה על הצרכים שלי בצורה כה מדויקת. העובדה שהוא מתחבר ללא כרית ואקום היא יתרון אדיר והביקורות ברשת בהחלט טובות.

בינתיים אני מחפש מחזיק אוניברסלי טוב שאוכל לחבר לתושבת. הטלפון שלי עוטה מגן מסיבי ולכן מחזיק יעודי לא יעזור לי. אם מישהו מכיר מחזיק מומלץ - אני אשמח לשמוע :-)

Magenta Workshop

פורסם

יש לי galaxy s2 ועליו כיסוי casemate tough.

הרוחב עם הכיסוי הוא כ-72 מ"מ וכבר נתקלתי בלא מעט מחזיקים שלא נפתחו לגודל כזה.

המחזיק שהגיע עם הרכב בקושי מתמודד איתו.

Magenta Workshop

פורסם

אני חושב שזה יתאים לך, הוא נפתח לרוחב די מכובד :

http://mountonus.com/Samsung-Galaxy-S-II-I9100/Brodit-Passive-Holder-With-Tilt-Swivel-511258-34770.aspx

אתה יכול לשלוח להם אימייל עם המידות רוחב ועובי והם יגידו לך אם זה מתאים.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

יש ברמי לוי, 30 ש"ח למחזיק + זרוע. נפתח לרוחב מאוד גדול. אני משתמש בו לסמסונג, ואם אתה עם אייפון אפשר אפילו לשים את הטלפון לאורך ולא לרוחב...

פורסם

המחזיקים של brodit יקרים מאד ואני משער שאני יכול למצוא בארץ מחזיקים לא רעים במחירים שפויים יותר.

רק עדכון קטן - היום קיבלתי מייל שהמוצר לא במלאי ולכן יקח עוד כמה ימים עד שהם ישלחו אותו. לזכותם יאמר שהם יחזירו את דמי המשלוח (60 ש"ח) כאקט של רצון טוב.

Magenta Workshop

• תוכן חדש...