Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5125 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מיצובישי כריזמה 1999 (איתה כמעט 10 שנים) - זוללת דלק, לאחר 10 שנים פלסטיקים וגומיות מתחילים לצאת ממקומם, כפתור העלאת\הורדת חלונות יוצא מהמקום ונשבר באופן תדיר (כל הבעיות מוכרות לכריזמות).

יתרון (אם שייך לפה) - סופר אמינה

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם

טויוטה קורולה 2003-2004-2005 (2005 לפני המתיחת פנים-הגריל עדיין שחור):

- בעיות בוצה במנוע

- תקלה P0420 המפורסמת שלא ברור אם מקורה במחשב רכב או בממיר הקטליטי

- יש סיפורים על סעפות יניקה סדוקות

- ריפוד מושבים שנוטה לשנות צבע ללבן

פורסם
מיצובישי כריזמה 1999 (איתה כמעט 10 שנים) - זוללת דלק, לאחר 10 שנים פלסטיקים וגומיות מתחילים לצאת ממקומם, כפתור העלאת\הורדת חלונות יוצא מהמקום ונשבר באופן תדיר (כל הבעיות מוכרות לכריזמות).

נשמע כמו תקלות אופייניות לכל אוטו בן 10 שנים בישראל, אין מה להתרגש.

כריזמה (וכל מיצובישי אוטומטית אחרת), אם אני לא טועה, זללה דלק גם כשהייתה חדשה.

הלנסר קלאסיק אצלי אוכלת במשולב עם מזגן 1 ל10-11 (אם זה נקרא לזלול דלק, עדיין עדיף ממה שהיה לי קודם).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

צריכת דלק זו לא תקלה, בכל הכבוד. אולי רק במערכת הציפיות של בעל הרכב.

אלפא 147/156/GTV עם מנוע טווין ספארק - וריאטור תזמון משתנה (סימן זיהוי - רעש דיזל בהנעה).

אלפא 156/GT עם מנוע JTS - מזרקים שנוטים להיסתם ובמקרים מסויימים אף להביא להרס מנוע.

אלפא 147/156/GT כללי - בלאי במשולשים הקדמיים, נזילה במשאבת דלק (חלקים יקרים), צריכת שמן.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אחלה שרשור, כל הכבוד!

הונדה סיוויק 2008 גיר רובוטי. הבעיה? הגיר הרובוטי! :-D

טוב, זה לא ממש חדש, אבל מניסיון.

רציתי לשאול, לדעתכם עדיין יש בעיות בגיר DSG? אני יודע שבטח טחנו את הנושא אבל ברשותי לאון חדשה 2012 וחבר שלי שעובד בצ'מפיון אמר שיש בעיה בגיר הזה ולא תיקנו כלום.

מישהו יודע משהו?

תודה וסליחה אם זה לא הכי במקום.

פורסם

מיצובישי כריזמה 2002

יתרונות: לא מכיר רכב אמין כמוהה

חסרונות: שתיינית דלק, איכות פלסטיקה על הפנים, מתגי חלונות ופתחי אוורור המזגן נשברים, ריפוד דלתות וכסאות נוטה להחלש ולהתלש ממקומו.

• תוכן חדש...