Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשהייתה לי קורולה 2008 חיפשתי מתאם לחיבור AUX. יש לקורולה הכנה לחיבור צ'יינג'ר, כמו להרבה רכבים אחרים.

ישנו ממיר/מתאם אקטיבי, שיודע לקחת שמע אנלוגי ולתרגם אותו לפרוטוקול דיגיטלי, כאילו שמחובר צ'יינג'ר.

בזמנו זה עלה בטויוטה כ-1000 ש"ח, או 200$ בחו"ל. לאחרונה חיפשתי כזה בשביל חבר, ומסתבר שזה כבר עולה 50$ כולל משלוח.

אז למי שצריך - זה פתרון מומלץ, התקנה לא מסובכת - פירוק של הקונסולה המרכזית וחיבור לקונקטור מאחור.

זה קיים לעוד רכבים, לפי מה שכתוב :

כל רכבי VAG, מזדה, ניסן, הונדה.

http://www.ebay.com/itm/Car-Digital-Music-CD-Changer-Aux-In-Interface-For-Toyota-Camry-Corolla-Yaris-/320909344767?pt=Car_Audio_Video&hash=item4ab7afffff&vxp=mtr#ht_2313wt_952

יש כאלה יותר יקרים שגם מאפשרים חיבור לאייפון ושליטה על הניגון מהמערכת המקורית :

http://www.ebay.com/itm/GTA-Car-Kit-for-Toyota-Corolla-2005-2008-iPod-iPhone-AUX-adapter-/290726837582?pt=Car_Audio_Video&hash=item43b0ab7d4e&vxp=mtr#ht_938wt_1185

ואם אין לכם הכנה לצ'יינג'ר, הפתרון הבא הטוב בעיניי זה מודולטור FM שמתלבש על כניסת האנטנה של הרדיו.

כך בעצם פותרים את בעיית ההפרעות מבחוץ - הסיגנל מוזרק נקי לרדיו בלי התחנות האחרות שמשדרות, ויש מיתוג של האנטנה המקורית כשלא מנגנים מההתקן החיצוני :

http://www.ebay.com/itm/UNIVERSAL-RADIO-WIRED-3-5MM-RCA-IPOD-AUX-FM-MODULATOR-/390288087886?pt=Other_MP3_Player_Accessories&hash=item5adefb9b4e#ht_2184wt_952

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

לא מנסיון אישי - אבל לא אמורים להיות שום רעשים. מדובר בהמרה מאנלוגי לדיגיטלי, אין פה סיבה לכניסת רעש מיוחד.

גם המודולטור FM - נותן איכות פחות טובה טיפה מבחינת רוחב פס, אבל לא יהיו רעשים, בניגוד למשדרי FM הרגילים שבהם הסיגנל משודר לאוויר, ולכן יש רעשים והתנגשות עם תחנות אחרות.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

חיבור ל FM לא שווה הרבה, בתל אביב אתה לא מצליח למצוא תחנה בלי הפרעות.

חיבור לצ'יינג'ר עובד מעולה אבל אין הרבה רכבים שיש להם את זה.

אני מחובר ליציאה של צ'ינג'ר JVC כבר 5 שנים

אייל

פורסם

פספסת משהו - המודולטור FM מתחבר לכניסת אנטנה פיזית, ומנתק את האנטנה החיצונית.

הסיגנל מוזרק ישירות למקלט ואין שום הפרעות מתחנות אחרות. כמו שאמרתי - זה לא משדר FM שמשדר לאנטנה יחד עם

התחנות שמסביב.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• 11 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום ,

יש לי טויטה קורולה 2008 ואין לי הרבה תקציב .. ראיתי את הכבל הזה ורציתי לדעת אם הוא מתאים .. מבחינת הקונקטור .. תודה!

/w ww.ebay.com/itm/Aux-cable-for-Toyota-Camry-Corolla-Reiz-car-audio-parts-SKTA20-21-3-5MM-/190851413708?pt=US_Adapters&hash=item2c6fa176cc

פורסם

כנראה שלא, כתוב שם גם שזה מתאים לשנת 2009 ומעלה.

אתה צריך את המתאם מההודעה הראשונה שלי בשרשור הזה.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

בוודאי שיכול להיות שאין, אם אין ברדיו כניסה 'טבעית' של AUX, אז חייבים מתאם אקטיבי שימיר את הסיגנל

לכניסה שקיימת - שזו כניסה של צ'יינג'ר.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

אני רכשתי את המתאם הזה רק בצבע אלומ' מוברש.

לפני יותר משנה (אולי שנתיים) בסכום יותר זול דרך אליאקספרס בסכום של 220 ש"ח בערך כולל משלוח של 4 ימים.

הרכב שלי זה קורולה 2008. סה"כ ביחס למחיר עובד מצוין.

לפעמים יש סוג של ניתוקים לא ברורים שאין לי כח לחקור בכלל (יכול להיות שהכרטיס זכרון בכלל דפוק).

משום מה את ה-AUX לא הצלחתי להפעיל - לא התעקשתי.

תמורה מול עלות - לדעתי שווה כל שקל בהתחשב שבארץ לא מדברים על פחות מ-500 ש"ח.

אגב הפרוק והרכבה המפתיע לא מסובך - רק צריך לפרק חצי קונסולה וקצת ידיים טובות - בהצלחה!

$T2eC16ZHJGwE9n)yUZSEBROVBl8ut!~~60_12.JPG

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

מצאתי אחד ... איך הוא ?

://item.mobileweb.ebay.com/viewitem?index=0&sbk=1&nav=SEARCH&itemId=270975153404

ולבחור שמעליי:

איך הaux לא עוסד לך ?

פותח הטשכול אמר שלו זה עבד

פורסם

אני לא אמרתי שזה עבד לי, לא קניתי את זה מעולם (וגם החבר שלי, שבשבילו חיפשתי את זה, לא קנה בסוף).

פשוט הבאתי לידיעת האנשים בפורום שיש כזה פתרון במחיר סביר.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

שאלה טובה. עקרונית לא נראה לי שיש סיבה שזה לא יעבוד באופן כללי.

במוצרים סיניים מהסוג הזה בקרת האיכות לא הכי טובה, אז יש סיכוי סביר שהוא נפל על יחידה תקולה.

אם אתה מזמין מאיביי וזה לא עובד - אתה תקבל פתרון מהמוכר, יש הגנה של איביי במקרים כאלה.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...