Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5115 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב שאמור לנסוע המון, כדאי לבדוק דגמי דיזל.

האפשרויות לא רבות ואם אתם פתוחים לגיר ידני אז אפשר לבדוק את הרנו מגאן, סקודה פביה ספייס ואוקטביה, פולקסוואגן ג'טה וסיאט איביזה ובעיקר קורדובה.

אם מעוניינים באוטומטי אז אפשר לצמצם לאוקטביה, ג'טה ומגאן. האטקוביה סובלת מבעיית גניבות וכתוצאה מזה מחירי ביטוח אסטרונומיים, המגאן דיי נדירה בדגמים האוטומטיים והג'טה סובלת ממחיר מעט גבוה.

בהצלחה.

פורסם
לנסיעה של 40K 50K בשנה.

דרישות :

1. נוחות

2. חסכוונית

3. אמינות

4. רצוי מאוד עם בקרת שיוט.

תודה !

היי,

לפי הדרישות שלך השברולט ספארק יכולה להתאים לך,

רכב חזק (82 כ"ס), מגיע עם תיבת 5 הילוכים, מנוע 4 צילנדר, צמיגים בחתך נמוך (יחסית)- 155/70R14

האוטו קטן אבל מרווח בזכות הגובה ומרווח הסרנים, לגבי הבטיחות- 4 כוכבי בטיחות, 6 כריות אוויר...

יש עליה גם מבצע עכשיו שכולל מערכת ניווט מולטימדיה וחישוקי אלומיניום ב 62,900 ₪

גיא משברולט

פורסם

בקרת שיוט אין אבל מאוד ממליץ על גרנדה פונטו ידנית (מחירי שחיטה)

גם נוחה(מרגישה כמשפחתית על הכביש-נסיעות של ראשון אשקלון בנוחות ללא כאבי גב)

בטוחה וגם חסכונית ובוודאי שאמינה.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אין צורך לרדת לזנות עם השברולט ספארק שאינה חסכונית ואינה איכותית.

יש לך את הפיאט פנדה החדשה שידועה כחסכונית (מנוע 1.2 מוכר וידוע).

63K ואתה נוסע ברכב חדש, נוח וחביב, עיצוב פנימי שעושה טוב בלב ועיצוב חיצוני פרקטי (קצת מכוער).

ההמלצה שנתנו לך ללכת על דיזל נכונה, רק בעיה אחת - במקרה של הפנדה אתה קונה רכב חדש, במקרה של רכבי הדיזל אתה קונה רכבים בני שנתיים שכבר עברו 60-70K במקרה הטוב. עם 40K בשנה אתה תמצא את עצמך עם רכב שימיו היפים מאחוריו תוך 3 שנים במקום 5 שנים, משמעותי מאוד!

פורסם
אין צורך לרדת לזנות עם השברולט ספארק שאינה חסכונית ואינה איכותית.

יש לך את הפיאט פנדה החדשה שידועה כחסכונית (מנוע 1.2 מוכר וידוע).

63K ואתה נוסע ברכב חדש, נוח וחביב, עיצוב פנימי שעושה טוב בלב ועיצוב חיצוני פרקטי (קצת מכוער).

ההמלצה שנתנו לך ללכת על דיזל נכונה, רק בעיה אחת - במקרה של הפנדה אתה קונה רכב חדש, במקרה של רכבי הדיזל אתה קונה רכבים בני שנתיים שכבר עברו 60-70K במקרה הטוב. עם 40K בשנה אתה תמצא את עצמך עם רכב שימיו היפים מאחוריו תוך 3 שנים במקום 5 שנים, משמעותי מאוד!

תודה לכולם!

אני חשבתי ללכת לכיוון הפיאט, אבל יש לי פחד משום מה מהמותג (אלי זה רק בראוש), אני רוצה שהרכב יהיה אצלי 5 שנים שזה אומר 250K

ואז כול כל קלומטר שהרכב יסעה יותר זה רק פרס.

קצת יותר פירוט על הנסיעות, הנסיעות רק בין עירוניות מסלול ב"ש נתב"ג שזה על כביש 6 וקצת 40 ברכב יהיה רק נוסעה אחד שזה הנהג.

אני חשבתי על רכב דיזל אבל הוא לא משתלם בשבלי, כי רכב דיזל הכי זול (חדש) מתחיל מ113K לכן אם אני נוסעה על רכב כמו פיאט, פיקאנטו 1000, ודומים ההפרש בקניה הוא לא מצדיק רכישת רכב דיזל.

אני ביצתי את הנסיעות במשך שנה על ספלאש אוטומתי (היא גם נשארת אצלינו) הרכב עמד בנסעה בצורה יפה עם צרכת דלק של 1/17 .

תודה לכולם !

פורסם

היום ביצעתי נסיעת מבחן על הפיקנטו ידנית את האמת ההרגשה היתה לא רע.

מה דעתכם על ההפשרות הזות?

• תוכן חדש...