Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוזיאוני רכב בחו"ל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

באוגוסט אני טס עם המשפחה לחו"ל: בין ה-13-18/8 נהיה בפאריז ובין ה-18-24/8 בלונדון.

אשמח לקבל המלצות למוזיאוני רכב, מפגשים ופעילויות מוטוריות אחרות בפאריז ולודנון (ובסביבה).

עשיתי חיפוש בפורום ומצאתי הרבה המלצות למוזיאונים בגרמניה אבל לא באנגליה וצרפת.

תודה :)

פורסם

תודה. מן הסתם אני אגגל אבל הסיבה ששאלתי פה היא שאני מאמין שאנשים כבר היו במקומות האלה ויכולים להמליץ. אני אהיה שם כולה 5 ימים ואין לי יותר מדי זמן להתברבר ולכן אני מעדיף לבוא מוכן.

פורסם

אני לא רוצה לנפנף אותך, אבל שני היעדים הללו נדונו בהרחבה בתתי-הפורומים השונים (כללי, אספנות, אוף); כנראה שלא חיפשת טוב (חיפפת כדי לצאת ידי-חובה, בקיצור).

בימינו, כשיש גוגל, יו-טיוב, פייסבוק וקארספורום, כל מה שצריך זה קצת סקרנות וקצת חומר אפור בין שני האוזניים.

לענייננו:

בפאריז מומלץ לטייל לאורך שדרות השאנז-אליזה, שם ממוקמים אולמות התצוגה המפוארים של רנו ("אטלייה-רנו"), פז'יו ("אווניו-פז'יו"), סיטרואן ("C42") וטויוטה. ממש בתחילת השדרה נמצאת הסוכנות הקטנה של "מוטור-וילג'". בהמשך שדרות השאנז-אליזה, בחלק שאחרי שער הנצחון, בשדרות הגראנד-ארמה, נמצאת הסוכנות המקומית של למבורגיני והמשרדים הראשיים של פז'יו (שדרות הגראנד-ארמה מס' 75).

כבר כשעושים את הדרך הקצרה משדה- התעופה שארל דה-גול, דרומה על האוטוסטראדה (אוטורוט), אל תוך העיר, ניתן להבחין בשני מפעלי ההרכבה הגדולים של פז'יו-סיטרואן, פוסי ואולניי.

באחד הפארקים הגדולים בעיר, יער בולון, נערך מירוץ המכוניות הבינלאומי הראשון אחרי מלחמת העולם השנייה (מירוץ "גביע פאריס"). יש שם אנדרטה צנוע לזכרו של נהג המירוצים הצרפתי ז'אן פייר וומיל (מומלץ לקרוא גם על חברו, רוברט בנואה).

(מומלץ לא להסתובב בפארק בשעות החשיכה).

בכיכר הקונקורד המפורסמת ממוקמים המשרדים הראשיים של ה-FIA.

על אחד האיים שבנהר הסיין, החוצה את פאריז, היה ממוקם, פעם, מפעל הרכבה גדול של רנו. כיום בונים שם בנייני מגורים.

המשרדים הראשיים של רנו, נמצאים בפרבר המרוחק מעט מהעיר פאריז עצמה (boulogne billancourt).

הסדנא הראשית של מחלקת הפורמולה 1 ברנו נמצאת בפרבר אחר של פאריז (Viry-Challiton).

שני היעדים האחרונים מיועדים למיטיבי לכת בלבד (לא הייתי).

בעיר פאריס אין מוזיאוני רכב בכלל ומסלול המירוצים הקרוב ביותר נמצא במרחק של כשעה נסיעה דרומה (Montlhéry).

המצב בלונדון כמעט זהה-

יש תצוגת רכבים צנועה במוזיאון המדע (כניסה חינם; מומלץ מאוד), הכוללת

(אסור לצלם אותה).

בנוסף, יש פרארי-סטור בריג'נט-סטריט, הסוכנות של HR OWEN בקנסינגטון ואולם התצוגה הראשי של מקלארן, כמה דקות הליכה משם.

אלו הדברים שאני זוכר ובהם ביקרתי, נכון לעכשיו.

שיהיה טיול מהנה!

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

שלום לך.

לגבי פאריז, יש את מוזיאון C42 שזו יותר תצוגה, כפי שנכתב מעליי. שני מקומות נוספים שעליהם אני רוצה לספר, נמצאים מחוץ לפאריז, מרחק לא רב, בפרוורים.

מוזיאון של רנו - לא ביקרתי, הנה הפרטים, תברר טלפונית - EXPO-MUSEE RENAULT

נמצא בפרוור, 8 ק"מ מערב לפאריז

TEL: 01 46 05 21 58

פתוח בימי שלישי וחמישי, 14:00 עד 18:00

27, rue des Abondances

92100 Boulogne-Billancourt (District : Ile-de-France )

Metro: Boulogne Pont de Saint Cloud

Bus: 52, 72, 126, 160, 175, 431, 460, 467, CN

מעין מוזיאון/הנגר אחסון עצום לחובבי רכב קלאסי ואבות-טיפוס. יש כאן כל אקזמפלר נדיר ומיוחד של סיטרואן שנוצר אי פעם! באמת מרתק. רק שים לב, זה בתיאום מראש, ופתוח בעיקר למועדוני רכב או עיתונאי רכב (במקרה שלי).

Conservatoire Citroën

פרוור 13.9 ק"מ צפונית-מזרחית לפאריז

TEL: 01 56 50 80 22

Boulevard André Citroën BP13, Aulnay-sous-Bois

Aulnay-sous-Bois station on Paris RER line B.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• תוכן חדש...