Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעלותי פולו 2003, 1400 סמ"ק אוטומט ועברה 87K ק"מ.

כאשר הרכב עומד מונע יש רעידות קלות ושעון הטורים עולה ויורד בטווח ה 1100-450 סל"ד,

בכל תחילת נסיעה גם כן הטורים עולים ויורדים לכמה שניות ואז העניין מפסיק,

כמו כן בזמן עצירה שוב ישנה רעידה קלה ושעון הטורים "קופץ" בין הסל"ד שציינתי.

חשוב לציין כי בכל פעם שאני מפעיל מזגן התקלה חוזרת על עצמה ובנוסף ישנו מין רעש כזה כמו של שריקה בעת לחיצה על דוושת הגז, כאשר אני מכבה את המזגן נפסק הרעש של השריקה.

תודה מראש ושבת שלום,

אביחי.

פורסם

חברים לאחר נסיעה עם הרכב נראה כי הבעייה החמירה ועל פניו נראה כי הרכב עובד רק עם 3 בוכנות (סחיבה גרועה כמובן וכמו כן רעשים וגמגומים מהאגזוז.. מנוע לא עובד עגול מלווה ברעידות).אני חושב שייתכן שמדובר בסלילי הצתה או משהו בסגנון? אשמח אם מישהו ייתן לי כיוון לגבי מה מדובר.

ץודה מראש, אביחי.

פורסם

זו מחלה ידועה בפולו בשנים הללו - לי הייתה את אותה הבעיה בפולו 2001 אוטו', שעון הטורים אינו יציב ורועד בטווחים שציינת ויורד כמעט עד כדי עצירה. במקרים מסוימים הרכב אף היה נכבה בעצירות - ברמזורים ובאמצע ניסיון להחנותו. המזגן באמת היה מחמיר את הבעיה ובעת הפעלתו נרשמו רעידות עזות יותר.

בצ'מפיון תלו את את הבעיה פעם אחר פעם במצערת, ניקו לי אותה וחיברו את הרכב למחשב על מנת לבצע כיוון טורים בסיסי. עשיתי את זה על בסיס שנתי, וכמובן שהם גבו על כל ניקוי סכום סמלי של כ-300 ש"ח (מה לעשות, אני עדיין לא יודע לנקות מצערת בעצמי...)

לאחר מספר פעמים הם כבר הציעו לי להחליף בית מצערת בסכום די גבוה שאינני זוכר, ועל כך כבר ויתרתי.

בכל מקרה, קח אותו לבדיקה ממוחשבת ותראה מה יציעו לך.

פורסם

שלום לכל חברי הפורום ולמנהלים.

לא תמיד הבעייה היא במצערת למרות שאולי בסורק היו קודים המשוייכים אליה.

בדוק טוב את צינור הבוסטר מהפלסטיק והחיבורים שלו עד לסעפת הייניקה - כשל בו ייתן את אותם הסמפתומים שציינת לגבי הטורים וצילדנר לא עובד.

בברכה.

חיים יוד.

• תוכן חדש...