Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למה כל דיון הופך פה לאחרונה לישראל מול העולם? :|

כל כך טוב לך בחו"ל? תספיק לזיין את המוח בפורום ישראלי ולנסות להראות לכולם איזה גבר אתה שעברת לחו"ל וטוב לך.

לך תתיעץ בפורום צ'ילאני אני בטוח ששם ידעו לעזור לך.

כנ"ל לגבי בנצי שקופץ כמו עז, כל פעם שאפשר להגיד איזה מילה רעה על ישראל דרך שיבוח אינסופי של חיי הישראלי בחו"ל וכמה חרא בארץ רץ לזרוק איזה עץ למדורה.

יש מספיק פורמי רכב בקליפורניה, סע ברכה. :x

אכלתם את הראש כבר.

מי המתוסכל פה? תקרא את השרשור ותבין מי הכניס את החרא הזה לתמונה, לא מתאים לך אל תקרא, אני אקפוץ איך שבא לי.

אתה בן אדם כל כך קטן שזה עצוב. ואם אני זוכר נכון גם בוושינגטון יש פורמים אז לך חפש!

haters will hate

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
למה כל דיון הופך פה לאחרונה לישראל מול העולם? :|

כל כך טוב לך בחו"ל? תספיק לזיין את המוח בפורום ישראלי ולנסות להראות לכולם איזה גבר אתה שעברת לחו"ל וטוב לך.

לך תתיעץ בפורום צ'ילאני אני בטוח ששם ידעו לעזור לך.

כנ"ל לגבי בנצי שקופץ כמו עז, כל פעם שאפשר להגיד איזה מילה רעה על ישראל דרך שיבוח אינסופי של חיי הישראלי בחו"ל וכמה חרא בארץ רץ לזרוק איזה עץ למדורה.

יש מספיק פורמי רכב בקליפורניה, סע ברכה. :x

אכלתם את הראש כבר.

אתה צודק במאה אחוז בדברייך. אנשים חלשים עוזבים את הארץ והדבר היחיד שהם יכולים להשוויץ בו זה $$$.

לצערי זה מזכיר לי את אותם אנשים שאין להם כוח נפשי לטפל בהורים זקנים ומפקירים אותם בבתי החולים (זה לא הבעיה שלי שהם ימצאו פיתרון מה לעשות עם הזקן) אני גר בחו"ל אלעק תירוץ.

ברוב המקרים אם תסתכל בהיסטוריה המשפחתית של האנשים החלשים תראה שגם האבא או הסבא עזב את הארץ.

איזה כייף לי :)

פורסם
מי המתוסכל פה? תקרא את השרשור ותבין מי הכניס את החרא הזה לתמונה, לא מתאים לך אל תקרא, אני אקפוץ איך שבא לי.

אתה בן אדם כל כך קטן שזה עצוב. ואם אני זוכר נכון גם בוושינגטון יש פורמים אז לך חפש!

אין שום תסכול זה בדיוק העניין, אני... בדיוק כמוך נמצא בחו"ל למרות זאת אתה לא רואה אותי מזכיר את זה בלי הפסקה בכל הזדמנות שאני יכול.

אני לא בן אדם קטן, תאמין לי שצי המכוניות האופנועים שלי פה הוא גם גאווה גדולה לא פחות משלך... ראית פה שירשור הוצאת עיניים שקניתי את היאמהה R6 לפני כחודש? בוא אני יעזור לך... לא. :roll:

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם
איפה בדיוק השמצתי את ישראל?

לא יודע איפה היית ומה עשית אבל אני יודע מה עשיתי ואיך החיים בישראל נראו כשעזבתי וזה לא שהחיים היו נוראיים אבל הם השתדרגו לאו דווקא מהבחינה הכלכלית אלא מבחינת השקט הנפשי וזה תענוג.

כשלא דוחפים אותי בסופר, שאין צעקות בקניון, שיש אדיבות גם אם בעינך היא מזוייפת היא עדיפה שבעת מונים מהוולגריות של המציאות הישראלית.

ואל נשכח את ההזדמנויות ואת יוקר המחייה

אמרתי לך, אמרתי לבני משפחתי ואני אומר לחברים. אם יש משהו שהציבור הישראלי צריך ללמוד זה נימוסים והליכות. אני מודה. לכן תמיד אומרים שמי שחיי בחו"ל מתקשה לחיות בארץ. לעומת זאת, לא כולם ישראלים מכוערים. ישנם הרבה אנשים משכמם ומעלה שזה כבוד להכיר אותם או לקרוא עליהם. למרות שמדובר בהרבה הם עדיין מיעוט למרבה האירוניה.

אני לא הפכתי את השרשור לכזה.

יש אנשים שפשוט תוקפים על כל דבר את מי שהחליט שהוא רוצה חיים יותר טובים לעצמו, ואז אנחנו חייבים להגיב על זה כי זה מעצבן.

יאללה, שחרר בן אדם. זהו, בשלב מסויים מגיעה הנקודה שבה צריך לחתוך את חבל הטבור.

אתה צודק במאה אחוז בדברייך. אנשים חלשים עוזבים את הארץ והדבר היחיד שהם יכולים להשוויץ בו זה $$$.

לצערי זה מזכיר לי את אותם אנשים שאין להם כוח נפשי לטפל בהורים זקנים ומפקירים אותם בבתי החולים (זה לא הבעיה שלי שהם ימצאו פיתרון מה לעשות עם הזקן) אני גר בחו"ל אלעק תירוץ.

ברוב המקרים אם תסתכל בהיסטוריה המשפחתית של האנשים החלשים תראה שגם האבא או הסבא עזב את הארץ.

אין שום בושה לקום, לאסוף את הדברים ולעזוב. אתה יודע מה יותר עלוב מלעזוב? להישאר כאן ולבכות כל הזמן עד כמה קקה כאן, לא בסדר ורק להתלונן כל הזמן. אין יותר גרוע מאנשים שמדברים פקה פקה. מאיימים שהם יעזבו אם לא.. ולבסוף נשארים כאן.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם למרצדס הזאת יש ערך מיוחד בעיניך, ויש לך מספיק כסף כדי להחזיר אותה למוטב בלי לוותר על חיים נורמליים, אז מה הבעיה?

אולי בפורום כלכלת בית יגידו שאתה משוגע :-)

ד"א טוב לדעת שאתה נהנה בצ'ילה ומרוצה יותר מאיכות החיים שם מאשר בארץ. עזוב אותך מכל מיני דעות של אחרים, haters gonna hate. מה שחשוב זה שאתה אתה חי טוב. אחרת בשביל מה חיים?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הבעיה היא שאני לא בא להשוויץ, זה פורום רכב, המון חברים פה אני מכיר אישית ובד"כ רכישה של רכב מלווה בייעוץ, עם מי אני אתייעץ אם לא עם החברים שמבינים?

תקראו כל הודעה שכתבתי על החיים שלי בחו"ל ותבינו שאני לא מנפנפף ב$$$ אלא בשקט.

אני מבסוט על הרוגע שיש לי פה, דווקא מבחינה כלכלית אין לי שקט, אני עדיין נלחם, אבל הראש נקי יותר בגלל מה שמסביב.

משום מה זה נראה ומרגיש שאני צריך להכנס למגננה בכל שרשור שכזה כי אנשים אוכלים את הלב או משהו. לא יודע.

אני אוהב את מדינת ישראל, אני נלחם לייצג את ישראל בכבוד ואני לא מוכן לחיות בישראל. זה הכל.

ותפסיקו לייצג את זה כאילו החיים כ"כ יפים בישראל, הם לא, המדינה יפה האנשים מגעילים.

מספיק לקרוא בפורום מה הולך בישראל כדי להבין, אני לא צריך לפתוח אתרי חדשות או משהו.

אז תצאו מהסרט, אני מוכן לארח כל מי שמגיע לפה, גם אותך ידידי מוושינגטון, אם בא לך לעשות סופ"ש בהוליווד תרגיש חופשי להתקשר 818-306-0486. מזג אוויר כמו בישראל, חופים מדהימים ואנשים שמחייכים אליך גם אם חתכת אותם בטעות בכביש.

haters will hate

• תוכן חדש...