Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

2 חדרים, 40 מטר.

קומה 18 מתוך 22.

מרכז העיר, אז זה נחשב ליקר. הכל פה מלא בבתי קפה קטנים ופאבים שכונתיים ומוזיאונים.

הבניין בן שנתיים.

עוד חודש וחצי נגמר לנו החוזה אז עוברים לשכונה יותר "של מגורים", איפה שבאותו מחיר או פחות יש דירות יותר גדולות עם אותה רמה של ריהוט וגימורים.

פורסם

ושוב בעניין הרכב , יוסי , אתה בחור משכיל , באמת אתה צריך אותנו שנגיד לך שגילחו לרכב 200K , וש30 אלף לרכב שנת 85 זה לא זה?

איך נאמר זאת בעדינות , עד היום הרכבים שהיו ברשותך לא היו פאר היצירה ושיא החדשנות , אז יש לך דירה (40 מטר זה לא ממש דירה , אבל זו התחלה ואני מבין) וכל מה שרשמת , ואתה לוקח 2 צעדים אחורה עם רכב ישן ומפוקפק?

תעשה משהו חכם עם הכסף ולא "סנטימנטלי" , גם כרכב שני לא הייתי קונה את זה , עדיף שתקנה משהו מהנה יותר כרכב שני , זו צ'ילה , אני בטוח שלא חסר.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

כלומר שבתכלס, לא התאים לך שכאן יש תחרות שוק חופשי בין מתרגמים?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

זה לא עניין של שוק חופשי אלא של קטע של ישראלים של התמקחות על דברים שהם כבר במחיר זנות.

אני לא הייתי הכי יקר אבל גם לא הכי זול.

האנשים האלו לרוב לא היו פונים ישר למישהו אחר אחר כך, או שהיו לוקחים מישהו שיעשה להם עבודה זבל, ואחרי זה היו חוזרים אלי עם הזנב בין הרגליים והיו מבקשים שוב שאני אעבוד איתם.

כרגע אני עובד עם מוסדות גדולים שמשלמים לי כמו שצריך (200 ש"ח לעמוד), שזה 10 פעם יותר :shock: מהמחיר ההתחלתי שלי בארץ.

פה יש מחיר של שוק. בארץ אנשים פשוט לא מעריכים עבודה איכותית וכל שירות שנותנים ממתקבל בטענות על המחיר, צעקות או סתם תלונות שלא קשורות בכלל למציאות.

זה מאוד מעצבן שאני נותן שירות מעולה לאנשים ואז מישהו בא ואומר לי שהוא מציע לי 7 ש"ח לעמוד, שזה מצד אחד פחות מחצי מהמחיר שאיתו אני עובד, ומצד שני זה יוצר מצב שבו אני לא מרוויח אפילו שכר מינימום על עבודה קשה ואיכותית מאוד.

בגלל זה כיום כשאני עושה עסקים בארץ או מול ישראלים (כמו שני חברי הפורום שאני מתרגם להם כרגע), אני שם ישר את המחיר ומבהיר על ההתחלה שאני לא מתמקח.

פורסם

יוסי, אתה יודע שאני אוהב אותך, אתה בחור מקסים ויש לך ראש טוב, לא משנה כמה ינסו לקטול אותך אני מסכים איתך לגביי המון דברים.

גם אני שגריר טוב של ישראל ואני לא רוצה לחיות בישראל, זאת עדיין המדינה שלי ואני אלחם בשבילה אבל המצב של ישראל היום מעורר בי בחילה.

טוב לי איפה שאני חי, ואני חי איפה שטוב לי. לא צריך להצתדק.

תגיד יוסי, מותר לך לייבא רכב ישן מארה"ב? ואיך התיירות בצ'ילה? אם אני אבוא עם האשה לאיזה שבוע, יש מה לראות? כי הרים עם שלג מקיפים אותי גם ככה :)

לגביי היבוא, אני שואל כי מרצדס שכזאת במצב חדש תעלה לך באיזור ה$2K פה בלוס אנג'לס, אני מאמין שמשלוח יעלה עוד $1.5 לכל היותר, מה שנשאר זה מיסים.

אם המיסים הם 100% עדיין תסיים בפחות מ30K ש"ח.

ובאותו המחיר אפשר לשלוח לך SL :)

haters will hate

פורסם

יופי בנצי, תמיד איפה שתשמיץ את הארץ או שתתלהב עד כמה טוב באמריקה אני אהיה זה שאסביר לכל "הטועים" שהחיים כאן לא ממש קקה כמו שחושבים או לחילופים שהחיים שם אצלך לא ממש דבש איך שהרבה חברה מפלורידה או מקומות כאלה ואחרים מספרים לנו. אל תשכח גם אני חייתי שם.

מה שכן יש דבר אחד שמציק לי מאוד בישראל והיא תרבות הנהיגה על הכביש ותרבות הנימוסים של הישראלי. בזה אין אפס. הישראלי הממוצע צריך ללמוד איך להתנהג בחברה ובקרב חוג החברים. נימוסים והליכות הן לא מילים גסות.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

איפה בדיוק השמצתי את ישראל?

לא יודע איפה היית ומה עשית אבל אני יודע מה עשיתי ואיך החיים בישראל נראו כשעזבתי וזה לא שהחיים היו נוראיים אבל הם השתדרגו לאו דווקא מהבחינה הכלכלית אלא מבחינת השקט הנפשי וזה תענוג.

כשלא דוחפים אותי בסופר, שאין צעקות בקניון, שיש אדיבות גם אם בעינך היא מזוייפת היא עדיפה שבעת מונים מהוולגריות של המציאות הישראלית.

ואל נשכח את ההזדמנויות ואת יוקר המחייה

haters will hate

פורסם

האמת היא שלא הייתי קונה מרצדס "כזאת", אלא רק את זאת באופן ספציפי.

זה לא הדגם שאני אוהב, אלא האוטו הספציפי הזה.

כרכב יומיומי יש לי אלטנרטיבות די טובות פה באותו מחיר, שיהיה גם חדש יחסית ואמין.

והמיסים לייבוא רכב זה 9%. ביררתי את זה כששקלתי להביא איזו מפלצת משם, לפני ששמתי לב שכמעט כל מה שאפשר למצוא שם, אפשר למצוא גם פה.

תיירות יש פה המון!

יש המון מה לראות (הרוב מחוץ לסנטיאגו, אם אתה אוהב טבע), במיוחד נופים מושלגים או יערות גשם.

ממליץ בחום :-D

עריכה:

השקט הנפשי של אנשים שלא צועקים, לא דוחפים ובאופן כללי מתנהגים כמו בני אדם הוא משהו שהישראלים לא יכולים להעריך.

אני הרבה פחות עצבני, דברים לא מפריעים לי כמעט, לחץ הדם שלי ירד ואני מרגיש יותר טוב אפילו מבחינת בריאות כל הזמן.

זה לא קשור לצ'ילה או ארה"ב, אלא לזה שבארץ אנשים קיבלו את המתח כמציאות יומיומית ודרך חיים.

צריך לפעמים להרגע ולהיות בסביבה לא מתוחה.

פורסם

למה כל דיון הופך פה לאחרונה לישראל מול העולם? :|

כל כך טוב לך בחו"ל? תספיק לזיין את המוח בפורום ישראלי ולנסות להראות לכולם איזה גבר אתה שעברת לחו"ל וטוב לך.

לך תתיעץ בפורום צ'ילאני אני בטוח ששם ידעו לעזור לך.

כנ"ל לגבי בנצי שקופץ כמו עז, כל פעם שאפשר להגיד איזה מילה רעה על ישראל דרך שיבוח אינסופי של חיי הישראלי בחו"ל וכמה חרא בארץ רץ לזרוק איזה עץ למדורה.

יש מספיק פורמי רכב בקליפורניה, סע ברכה. :x

אכלתם את הראש כבר.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

• תוכן חדש...