Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אתמול הזמנתי באיביי כמה דברים ש\בשני הזמנות נפרדות,ובהזמנה הראשונה נשלח לי הודעה אוטומתית ובה רשום

AIODistribution Ltd ([email protected]) has issued a full refund for your payment.

מה זאת אומרת?(מבחינה תחבירית הבנתי,אבל לא הבנתי מה פשר ההודעה)

ודבר שני,איך אני ידוע שההזמנה הושלמה והכל בסדר?(הזמנתי דרך פייפל)

פורסם

יכולות להיות הרבה סיבות.

תסתכל בחשבון הפייפאל שלך, לך ל HISTORY, תבחר שם ה ALL ACTIVITY WITH BALANCE ואתה תראה שרשום שם REFUND ליד הסכום שהוחזר לך. לפי שם המוכר והסכום תוכל לראות מה הוחזר לך.

כמובן שהכי טוב זה לשלוח מייל למוכר ולשאול מה קרה.

פורסם

תכתוב מייל למוכר.

הוא החזיר לך את כל מה ששילמת לו.

(דהיינו הוא לא מתכוון לשלוח לך את המוצר משום מה)

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

זה יכול להיות מכיוון שכבר רכשתי ב11 דולר באותו יום ואני לא משתמש מאושר?(Verified) ושלחתי לו הודעה חזרה,

וד"א הוא לא יכול פתאום לחייב מחדש בטענה שהוא התבלבל או משהו נכון? אני צריך לבצע את ההזמנה מחדש?

פורסם

אין הגבלה כמה אפשר לקנות, לאיביי יש אינטרס שתקנה כמה שיותר.

ברגע שהוא עשה לך REFUND זה מבחינתך כמו סגירת עסקה.

אתה צריך להזמין מחדש. תבדוק אם יש מוכרים אחרים שמוכרים את אותו מוצר. אם אין, תשלח הודעה למוכר ותשאל אותו למה קיבלת החזר כספי.

פורסם

בגלל שהוא עשה refund אז אני יכול לראות את העסק כסגור? אין לי מה לחשוש מזה שהוא יחזיר לי את ההזמנה למצב פעיל ויחייב אותי חזרה?

החפץ שאני רוצה הוא מגן לפלאפון,אין שום בעיה שאני יזמין את אותו המגן מאותו אתר פשוט בצבע אחר?

• תוכן חדש...