Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עוד הצעות לרכב 7 מקומות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
התקנת מערכת גז, וחוויתי זאת לא אחת, גורמת לעיתים לכל מיני בעיות משניות שעושות את המעבר לגז הרבה פחות אטרקטיבי ממה שנדמה, מה גם שהדבר מגביל את הכניסה לחניונים תת קרקעיים. (ומכאן גם המעבר המועט יחסית להנעה בגז)

נכון, תלוי לאיזה רכב. במקרה המתקין פה בב"ש הוא בחור אמין מאוד (ואני לא היחיד שאומר את זה) והוא אמר לי כשבאתי להתעניין שיש רכבים שלא כדאי לשים עליהם מערכת כי הם לא מתאימים מלכתחילה (הוא הזכיר למשל טויוטה, לפחות בדגמים הישנים יותר שלפני 2009 או 2010, מאזדה 3/6 ועוד כמה, מצד שני גם המון כאלה שכן, יונדאי למיניהן, אמריקאיות, צרפתיות ועוד, יש כאלו שצריכים משמנת, יש שאפילו משמנת מיוחדת ויש שלא צריכים בכלל, הכל תלוי בסוג המנוע והשסתומים)

אני מבין למה אנשים מתלוננים על מערכות גז. פשוט יש רכבים שלא מתאימים לזה ומי ששם עליהם בוודאי לוקח סיכון. מצד שני כמובן שבכל דבר יש סיכון ואפשר גם להדרס בהליכה על המדרכה כמו שאצלי יכול ללכת המנוע בנסיעה הבאה ואני אגלה שאני מדבר שטויות עם כל ההמלצות האלו. אבל הסבירות בהתאם. סריקה מהירה ביד 2 תגלה לא מעט אמריקאיות עם מערכות גז שמוצעות למכירה, מכל הסוגים והמינים. אני נוסע ככה כבר כמעט שנה ואני מכיר מישהו עם אימפלה 3800 שנוסע על גז כבר קרוב ל 4 שנים בלי שום בעיות. מצד שני אני מכיר מישהו שסיפר על המון קיה חדשות (פורטה וסיד של חברה) שהתקינו בהן מערכות והלך להן ראש מנוע תוך כמה חודשים. מסביר הכל. :)

הרנדוו שהוצע הוא לדעתי דוגמה שאינה מעידה על כלל השוק של הכלים הללו.

למה? נא לא להתרשם מהמחירים שהרכבים האלו מוצעים ביד 2 כי מחירי השוק נמוכים בהרבה. חבר שלי רצה לשים את האימפלה שלו ב UMI (כמו שלי 3400 מהשכרה לשעבר עם ק"מ דומה, סביב ה 130K) אתה יודע כמה הציעו לו עליה בטרייד אין?? 16K, עוד חבר עם לה-קרוס 2006 קיבל שם הצעה ל 38K על טרייד-אין, מחירי בדיחה. אני בטוח שכל החכמולוגים שמציעים רנדוו 2005 ב 70K בסוף מוכרים אותם ב 55K בקושי ועוד אומרים תודה. עם ההיצע שיש היום בשוק ומחירי הדלק, ויותר מהכל הראש של הנהג הישראלי ששם את הרכבים האלו בקטגוריה של זוללות-דלק\חלפים\טיפולים-יקרים, האטרקטיביות בהתאם. :)

לגבי האימפלה היא אכן נמכרת במחירים מצחיקים ומהווה אופציה מעניינת למי שמחפש רכב 6 מקומות (ברמת הגימור הנמוכה).

כן כמוני. אני אומר תודה כל הזמן הגעתי לרכב הזה בגלל שחיפשתי 6 מקומות. הבעיה היחידה היא שעכשיו אני מכור ולא יודע אם אוכל לחזור חזרה, פתאום לשבת ולנהוג על משהו אחר מרגיש "מוזר" ונמוך משהו, אפילו משנתונים מתקדמים בהרבה.

הגיר של ה-307 עבר מקצה שיפורים בעת מתיחת הפנים ב-2004 ואמינותו שופרה מאוד ומכאן גם ההמלצה לקנות רק דגמים שאחרי מתיחת הפנים.

מאלה שסיפרתי עליהם, אחד מ 2004 והשני מ 2005 שדרך אגב כשקנה את הרכב מצא אותו שמור מאוד. לא שהגיר היה סיפור כזה גדול אבל אני רק אומר לבדוק טוב.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אני מקפיץ את הנושא, כי הגיע הזמן לקניית הרכב, אבל יש התלבטות.

אני סגור על 307 שנת 2007 +- הצורה החדשה. אבל העניין הוא מנוע 2 ליטר או 1.6 ליטר.

את המנוע 2 ליטר קצת יותר קשה להשגה, ובדרך כלל עם קילומטרז גבוה.

האם דגם ה 1.6 הוא עגלה, מבחינת אבזור יש הבדל בין שתי הגירסאות.

פורסם

כמו שציינת דגם ה-1.6 הוא עגלה - ובשל העובדה שהוא גם עובד קשה יותר לא בטוח שבתחנת הדלק תראה את ההבדל.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...